ett annat inlägg från Shana, som verkar ha obegränsad energi för att utforska sätt att må bra och se bra ut samtidigt. Var inte rädd av hennes djärva tips! Läs nära för konkreta förslag. Det är vad vi älskar med vår speciella gäst från Ain’t No Mother Jeans.

Sexig mamma: 4 tekniker för att öka din sexiga faktor

När ämnet sex (eller sexigt) kommer upp, tycker jag alltid att det är bra att chatta med min man. Inte bara har han alltid en åsikt om detta ämne, utan det är vanligtvis något väldigt enkelt och till sak. På frågan om vilka “artiklar” en mamma kunde bära för att se sexigare ut kan hans reaktion (efter ögonrullen) bäst sammanfattas av det gamla skämtets stanslinje: ”Visa naken. Hämta öl.”

Men … problemet, som jag ser det, är att sexiness handlar lika mycket om en känsla som det handlar om ett visst utseende. Ja, vi kan dyka upp nakna (med öl), och vi älskar att ni män bara ser förbi poochy mage och saggy bröst och bara fokusera på det roliga som håller på att börja … men för oss (eller mig, åtminstone) är det inte så enkelt. Jag måste känna det.

Sexiness handlar verkligen om att känna sig läckra. Sexiness skiljer sig mycket från vackra. Sexiness kräver inte perfektion (tack Gud). Sexiness är något som alla kvinnor kan uppnå, oavsett kroppstyp, utseende eller ålder. Det kräver bara att vi får huvudet i spelet.

Åh, åh.

Som mammor kan det vara det svåraste att få huvudet i spelet. Vi är fokuserade på kiddos, vi är fokuserade på huset, sysslorna eller försöker komma ihåg något som vi vet att vi har glömt. Och medan jag tror att sexiness (eller känner mig läcker) är ett sinnestillstånd, finns det ett par trick som vi kan försöka hjälpa oss att få huvudet i spelet. Här är mina fyra bästa:

1. Bär en sexig behå. och (gisp!) Matchande trosor

Sexiga behåar är inte nakna. Sexiga behåar har inte vansinnigt tjocka remmar. Sexiga behåar kallas aldrig “T-shirt-behåar”. Sexiga behåar täcker inte så mycket av bystregionen att du kan röra hakan till koppen. Sexiga behåar kommer i vackra färger, har lite spets eller band eller något, och finns i alla storlekar, för alla mammor.

Amning? Bella Maternas franska spetssköterska bh är vacker och bekväm. Jag kan personligen garantera för fantastiska. Jag bar min första så ofta att jag var tvungen att köpa en annan.

Stor byst? Kolla in Victoria’s Secret Full Cup Collection, eller Herroom.com (se nedan för mycket mer info).

Platt bröst? Prova Occhi Verdi av La Perla -linjen (det är en lägre kostnad La Perla -linje). De gör några vackra triangelbh.

Slutligen har Herroom.com den bästa navigeringen av någon underkläderwebbplats jag har sett, och varumärkeslistan är häpnadsväckande. Du kan välja din exakta storlek (och räkna med mig, de har alla storlekar, från storlek 0 till en 56DDD), sedan, när alla BH -belastningen kan använda deras navigering till vänster för att förfina ytterligare. Du kan sedan besluta att begränsa till bara spetsbh i din angivna storlek, eller bara push-up, etc. Det är fantastiskt.

Och glöm inte trosorna.

2. Rock the Men’s T-shirt look (bild ovan)

En kvinna som glider in i en mans vita knappen är bara så klassiskt sexig. Det är lätt att göra från ditt hem, lite svårare att göra om du planerar att gå ut offentligt. Här är några trick:

Leta efter din mans många rena, lätta skjorta. Du vill ha något som flyter över dig, och något som är lite ren, för att visa en antydan om din form under.

Om din fästman t-shirt inte kommer att fungera, köpa din egen mäns skjorta. Återigen, leta efter något lite ren, i 100% bomull. Stretch Dress T-shirts har bara inte den bästa draperingen för det här utseendet. Banana Republic verkar alltid ha mäns storlek små klänningar t-shirts till försäljning för $ 20.

Var inte rädd för att kolla in pojkavdelningen. Om du har väldigt långa armar har du dock bättre i herravdelningen.

Prova också en kvinnoknapp T-shirt i en större storlek. Min nuvarande favorit-mäns T-shirt-look uppnås med en J. Crew Women’s-knapp som jag köpte till försäljning, flera storlekar för stora.

Lägg din mans t-shirt över ett par mager jeans eller leggings ihop med höga platta stövlar, som Kira Knightly, här. Eller slit med bootcut -jeans, klackar och några skiktade halsband.

3. Bröst, bröst, bröst

Du har dem. FLAUNT ‘EM…. Mitt favorit trick är att bära en låg V-hals-t-shirt med ett delikat halsband som hänger precis högst upp i min klyvning. Det är “du ser annorlunda ut, bättre på något sätt, men jag kan inte sätta fingret på det” vibe. Den rätta längden för detta halsband kommer att variera från person till person, men det är vanligtvis cirka 21 tum, mycket längre än många halsband. Ta din favorit lilla hänge till en juvelerare och låt dem skapa den bästa kedjan för dig. Det behöver inte vara väldigt snyggt eller prickigt. For example,  Gorjana’s Vine cluster necklace would be just enough shine to draw the eye.

5. Legs, Legs, Legs

For sexiness, this formula never fails:  lots of leg + Stiletto heels.

But this combo strikes worry in numerous momHjärtan. Så för din nästa datumkväll, vänligen ha följande i åtanke:

Opaka svarta strumpbyxor förlåter många ben synder. Och ogenomskinliga svarta tights ihop med svarta stilettos (oavsett om det är ankelstövlar, pumpar, gladiatorer) ser fantastiskt ut med praktiskt taget vad som helst.

Korta hemlinjer ser bäst ut med något dumma, flytande toppar. A-line toppar eller babydoll-toppar är bra val. Och kom ihåg: A-line eller babydolltoppar döljer poochy mage.

Hatar du dina ben? Prova sexiga mönstrade strumpbyxor och stilettos med din blyertskjol. Så varmt.

Stilettos: Â Inte förhandlingsbart. Alla kvinnor borde äga ett par. Så högt du kan hantera. Stilettos är skorna med den höga, magra hälen. De är inte kilar, eller någon sko med en 1 ”häl. Stilettos är rent sex. Du kan dock hitta bekväma stilettos. Jag har haft lycka till (i komfortavdelningen) med Guess, Betsy Johnson och Target’s Gladiator Sandal.

Så prova dessa trick. Om dina vackra behå och stiletthälar inte räcker för att hålla ditt sinne från att vandra tillbaka till barnen på nästa datumkväll … ja då måste vi skicka den sexiga polisen efter dig. Eller åtminstone outfit.

puss kram,

S

Foto: Helgasms! på flickr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *