Potty Training är snarare en fascinerande upplevelse. Att ha den perfekta potträningsutrustningen såväl som den allra bästa potträningssätet kan göra upplevelsen till en hel del bättre. Precis som vad som helst, föräldrar som inte hade dessa magiska prylar kommer att säga att du inte kräver dem, men vi säger att om något gör potträning mycket enklare är det värt ett försök. Just här är den redskap som vår Rookie Mommy Squad gillar och lovar när det gäller erövring av potträning.

Den finaste potträningssätet och andra potträn för att dominera potträning

Handla våra favoriter på potta träning!

< $ 19.99 9,88 $ $ 9.99 13,31 $ 14,99 $ $ 7,99 34,88 $ 12,30 $ $ 35,00 $ 14,10 $ 6,95 28,95 dollar 13,61 $ >

Den finaste pottstolen

Första saker först, låt oss börja med pottstolarna!

Babybjorn potty stol – den traditionella pottan

Vi sparkar av saker med en klassiker; Den grundläggande potträningsstolen. Pottenstolen är en utmärkt metod för att introducera ditt barn till begreppet toalett samt hjälpa dem att användas för att gå mot duschrummet när de måste gå.

Denna Babybjorn Potty -stol har alla avgörande saker; Enkelt att eliminera såväl som ren innerfoder, strö skydd samt en stark bekväm bas. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Eco by Naty Clean Potty – Finest Potty Training Seat For No Mess Clean Ups

För er som gillar de trendigare sakerna i livet kan detta bara vara pottstolen för ditt hem. Dess smidiga stil gör att den ser mindre ut som en pott och mycket mer som ett duschrumstillbehör, men det är inte ens den coolaste delen av denna potta.

Det är likaså miljövänligt allt medan du städar upp till en bris. Den är fodrad med en påse som är 100% biologiskt nedbrytbar. När ditt barn går på toaletten kan du eliminera den här väskan och bara spola den ner på toaletten. Ingen yucky sköljning? räkna med mig! Kontrollera nuvarande kostnader här!

Primo 4 i 1 mjuk säte – den allra bästa konvertibla pottstolen

Du förstår att vi har ett mjukt område för produkter med flera användningsområden, så denna Primo 4 i 1 är absolut prime potträningsutrustning. Det börjar emellertid när din vanliga pottstol, eftersom ditt barn går framåt kan förvandlas till en pall, pott sätesreducerare samt resepott säte. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Groda Toddler Kid Pee Trainer – Ett utmärkt val för pojkar

Potty Training Bit Kids kan ofta ta mycket mer ansträngning. Om du sitter fast i ett bråk med din bit, kan du prova något som kan fånga deras uppmärksamhet.

Denna potta är formad som en groda och kommer att motivera din bit person att göra mål perfekt, vilket gör livet lite mindre rörigt. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Fisher kostar skräddarsydd komfortpott-potta för höga kiddos

Denna potta handlar om att passa ditt barn helt och maximera komforten. Det kan snabbt ändras för att matcha deras höjd såväl som har armstöd som hjälper till med att komma upp såväl som ner i sätet. Den har en ströskydd, vilket är nödvändigt när potträning en pojke. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Munchkin -arm såväl som hammare 3 i 1 pott säte – en stol som eliminerar lukt

Detta är ytterligare en anmärkningsvärd multifunktionspottstol. Det går från stolen till pottringen, liksom för programmet en stegpall.

Potten inkluderar en ARM & Hammer Nursery Freshener-skiva som är en riskfri effektiv metod för att bli av med lukt. Den här bitskivan är absolut en spelväxlare när den avser potträning. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Bästa potten säte

Pottenstolarna påpekade ovan sitter på marken, men du har också valet att använda en potta -säte för att göra din rutinmässiga toalett mycket bekvämare och lättillgänglig för din bit.

Mayfair NextStep Potty Training Seat – Mitt föredragna val

Detta är mitt föredragna alternativ för en potträningssäte eftersom det är enaBLES för enkel sittkonvertering mellan vuxna såväl som pottpraktikanten. Det är en verklig toalettstol snarare än bara en ljudfäste, men om du har ett par kiddos nära ålder är det absolut värt det.

Det är extremt säkert såväl som inte vridar eller rör sig, vilket gör att ditt barn känner sig säkert. Det är oerhört praktiskt också, även om alla mina barn nu är pottränade, lämnar vi det fortfarande på mina syskonbarn och brorson när de kommer över. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Fisher kostar den bästa pottringen – det bästa valet för hantering och lätt av

Vi förväntar oss inte att alla som är potträning kommer att få en helt ny toalettstol, men detta fiskarprisljud är absolut nästa finaste sak. Det skjuter snabbt in för en säker pottstol. Det har också handtag för ditt barn att hålla fast vid. Denna plats har också enastående utvärderingar på Amazon. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Alayna Potty toalettstol samt stegpall – ett utmärkt val för oberoende pottränare

Detta är en toalettstol såväl som en pall allt i ett stycke. Steget är stort vilket gör det enkelt för ditt barn att klättra upp och vända sig för att sitta ner. När du är gjord med pottstolen kommer den snabbt att fälla upp och i form i hörnet av badrummet. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Munchkin Strong Potty Seat – Finest Basic Solution

Munchkin Strong Potty Seat är grundläggande och absolut budgetplanvänlig. Det är ett utmärkt val om du tror att potträning kommer att vara en snabb fas för dig såväl som ditt barn. Det är också utmärkt för om du kräver att du går till sätet till olika badrum.

Bonus! Det är också kompatibelt med ARM & Hammer Nursery Freshener -skivan som vi tidigare påpekade. Detta fäster ideal på baksidan av sätet samt eliminerar alla typer av svala luktar. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Stegpall

Ibland kräver det en steg ett steg upp oavsett om det är för diskbänken eller potten. Just här är några av våra föredragna brantpallar för att ge dem ett boost!

Bumbo Step -avföring – en obestridlig föredragen bland mamas

Bumbo Step -pallen är ett grundläggande lätta stegpallalternativ. Jag gillar att steget har en glidbeständig yta för bitfötter.

Pottery Barn Youngsters Step Pall– En pall med en personlig touch

Det är svårt att motstå keramik Barn barnens bedårande individualiserade husdekor, inklusive denna bitstegspall. Det finns i flera färger så att det kommer att formas i form av din husdekor. Kontrollera nuvarande kostnader här!

Bästa resepotten säten – för på språng såväl som mer
Undrar du vad du ska göra när du är på språng när du är i potträningsfasen? Just här är några redskap som kan göra det lite enklare!

Potette plus 2 i 1– Finest Potty Training Seat for Travel

Att resa blir lite skrämmande när du är i mitten av potträning, men med lite potträningsutrustning kommer du att få med det vi lovar! Potette Plus är en pottstol som du kan fälla platt och ta tillsammans med dig.

Du kan få deras absorptiva väskor eller ansluta din egen, vilket gör det möjligt att utveckla säten och göra det möjligt för ditt barn att gå i pott nästan var som helst. Det är också utmärkt för att lägga över offentliga toalettstolar för att säkerställa att ditt barn inte sticker händerna på en grodd-infekterad plats.

OneDone Portable Kid Potty Urinal– En speciell urinalalternativ

För Kid Mamas kan denna bärbara urinal verkligen vara en livräddare. För långa bilar och lastbilturer, campingresor eller bara dina dagliga uppgifter kan denna bit urinal tas med samt är allvarligt läcktät. De är enkla att tvätta ut och kan återanvändas, så att du kan hålla en runt på lång sikt. Inspektera det här!

Det finns också en bärbar urinal för flickor, men det är lite svårare att använda. inspektera att en person här ute.

Sommar spädbarn Deluxe Piddle Pad– En bilar och lastbilstol för olyckor för olyckor

Det kommer att bli olyckor, det är ganska oundvikligt. Bilar och lastbilturer är en typisk plats för att detta ska hända, så att ha ett vattenbeständigt bilar och lastbilsätet är avgörande för att göra det enkelt att rensa upp. Denna sätesfoder kan verkligen gå både i bilarna och lastbilssätet eller barnvagnen.

Jag gillar att din tillverkare tvättar denna foder efter en olycka, bara lämna den ut för att lufttorka. Inspektera det här!

Aqueduck Faucet Extender – En enhet för att göra diskbänken nås!

Sanitetsrutiner är en avgörande del av potträning, men diskbänken är inte alltid enkel för små barn att nå. Genom att fästa denna förlängare till din diskbänk kommer vattnet ut väsentligt längre och gör det möjligt för din kiddo att nå vattnet på egen hand.

Spolbara våtservetter – en metod för att underlätta torkningen

Även om spolbara våtservetter absolut inte är en nödvändighet, gör de det mycket lättare att få allt rengör där. De är fantastiska att ha när din bit är mycket första upptäcker att torka sig själva.

Våtservetter som vi har länkat är biologiskt nedbrytbara och börjar lösa upp så snart du influderarsh också! Kontrollera nuvarande kostnader här!

Lite potta träningsmotivation
Det finns många olika tekniker för potträning. Massor av tekniker inkluderar att tillfredsställa din bit som en typ av motivation. Du kan göra ett belöningsdiagram med ett enormt pris i slutet eller ge din bit en lite godbit (som en gelé) varje gång de effektivt går på potten.

Potty Training Reward -diagram

Ett belöningsdiagram är en utmärkt metod för att påverka ditt barn att göra en rutin av något, liksom det kan absolut vara den motivation som krävs för att bli pottränad. Du kan hänga detta diagram idealiska i duschrummet och visa dem deras utveckling ständigt.

Elmo Potty Time Chart

Detta är både en färg såväl som aktivitetsbok samt ett belöningsdiagram! Det är motiverande men lär också om avgörande rutiner som handtvätt och spolning.

Potträningsböcker
Böcker är en fantastisk metod för att få ditt barn att utnyttja till begreppet potta. De är en utmärkt metod för att få konversationen igång!

Potty av Leslie Patricelli

Potträning börjar långt innan det verkligen kommer på toaletten. Denna charmiga bok är en bra metod för att få ditt barn att utnyttja till konceptet att gå till duschrummet på potten.

Alla poops av Taro Gomi

Den här boken är såväl humoristisk som talar om alla saker nr 2 som din bit kan undra! Vanligtvis gånger är det att upptäcka att gå poop på pottan så att den här boken är utmärkt uppmuntran för bitar som har det svårt med det.

Poop melodi av Eric Litwin

Detta är en mer humoristisk och bedårande illustrerad bok. Dessutom kan du upptäcka melodin och sjunga den tillsammans för att göra potta tiden mindre stressande!

Låt oss förstå dina finaste idéer om pottautbildning – lämna dem i kommentarerna!

Du kanske också njuter:

3 -dagars potträning; Beprövade idéer och tekniker för framgång

52 otroligt roliga saker att göra med småbarn

De finaste väckarklockorna för ungdomar för småbarn med dagis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *