En översyn av Blossom Method ™ -The Revolutionary Way to Communicate With Your Baby From Birth

Blossom Method ™ -The Revolutionary Way to Communicate With Your Baby From Birth

När författare och relationspsykoterapeut Vivien Sabel kontaktade mig på Twitter för att vänligen skicka mig sin bok The Blossom Method ™-det revolutionära sättet att kommunicera med ditt barn från födelse-Jag var nära att ha mitt andra barn Alexander och trodde att jag var ärligt läst tillräckligt Litteratur om att kommunicera med barn under åren.

Jag är så glad att jag inte avvisade det. Denna bok är en enkel, snabb läsning (användbar med ett litet barn), den här boken har hjälpt mig att bli mycket mer medveten om sätt jag kan kommunicera med mitt barn, bygga och utnyttja mina naturliga instinkter mot mitt barn och hjälpa mig att “prata” till honom genom mitt kroppsspråk.

Viviens enkla vägledning är att observera, spegla och svara på ditt barns icke-verbala ledtrådar som köps för att förstå deras behov bättre. Vivien var det tredje och sista barnet av en icke-undertecknande döv mamma som gjorde det möjligt för henne att erkänna subtiliteten i icke-verbal kommunikation lätt. Hon använde dessa färdigheter för att kommunicera med sin baby dotter Blossom (metoden är uppkallad efter henne) som föddes 2004 innan hon tillbringade år på att undersöka ämnet och observera hur nyfödda skulle kommunicera med “ögonblick, tungprat, kroppsprat och prata och Enkel signering ‘.

När jag läste boken använde jag teknikerna ovan och upplevde resultat omedelbart. När Alexander grät skulle jag spegla tillbaka gråten till honom (ja du kanske känner dig dum till en början men inte så länge) eftersom han direkt svarade genom att stoppa gråt. Det imponerade mig. Han kände genom mitt spegling beteende att jag förstod hans rop och var säker på att jag skulle reagera i enlighet med att mata honom och kontrollera hans blöja etc. Jag ber dig att prova denna enkla spegling med ditt barn för att testa metoden. Det funkar verkligen. Återigen skulle jag spegla hans rörelser, hans leenden, hans gurgles-mer medvetet än tidigare och vi skulle “prata” med varandra. Glädjen är omöjlig. På bara några dagar/veckor gamla kommunicerade vi verkligen.

Blossom Method ™ visade mig också sätt att förstå mitt barns visuella ledtrådar av kommunikation: antingen när han sticker ut tungan och den form han gör med den, och hur det översätter till hans känslor och behov, vare sig det är ett foder, till Töm sina tarmar eller att han helt enkelt kände sig irriterad. Många viktigast är mitt barn alltid förstått så jag i sin tur känner mig lugnare och mycket mer förberedd som förälder.

Bland andra juveler med kommunikationsverktyg uppmuntrar Vivien också att notera en lysig lukt i en babys mun som kan signalera att han/hon är på väg att vara sjuk. Jag tyckte att detta var en värdefull indikator innan Alexander startade en förkylning och hjälpte mig att vara bättre beredd att tillgodose hans behov när han var dålig.

Boken har fått fantastiskt beröm med i junior, användbar föräldraskap, mamma och baby, Gurgle, Daily Mail, The Daily Express, The Mirror, The Irish News, The Weekly News, The Portugal News, The Times of India, Hong Kong och Över hela Europa, såväl som Australien och USA och förtjänar det. Jag håller med kritikerna om att det verkligen är banbrytande-jag önskar är att jag hade upptäckt det när jag hade fått mitt första barn, Oliver! Jag rekommenderar det starkt för alla föräldrar och föräldrar.

Tack Vivien från både Alexander och I.

Blossom Method ™ – det revolutionära sättet att kommunicera med ditt barn från födseln.

ISBN: 9780091947538, publicerad den 7 juni 2012 av: Vermillion, RRP: 7,99 £.

Viviens webbplats kan ses här.

Du kan följa Vivien på Twitter här.

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma och ger insikt i hur man skapar ett digitalt företag eller återvänder till arbete med förtroende.

Mumboss: Den sanningsenliga mammas guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma (UK 2: a upplagan)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Din guide för att överleva och blomstra på jobbet och hemma (USA/Kanada -utgåvan)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt veckovisa e -postnyhetsbrev där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar och nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare