En flasksterilisator kan verka som en meningslös gåva att lägga till ett spädbarns duschregister, men nyfödda kan absolut dra nytta av att använda en flasksterilisator. De gör det mycket lättare att sanera flaskor, flasknipplar, leksaker, såväl som allt som barnet kan lägga i munnen. Hemskim, såväl som de från människor runt spädbarnet kan vara skadliga för bitar med svagare immunsystem. Detta gäller särskilt för för tidiga barn, spädbarn mindre än 3 månader gamla eller spädbarn som nyligen har varit sjuka.

De finaste flasksterilisatorerna använder tung ånga för att behandla spädbarn. Vissa hushåll väljer att använda diskmaskin, mikrovågsugn eller varmt tvålvatten för att rengöra föremål. Att använda en sterilisator kommer emellertid att döda bakterier samt hålla vad riskfritt för nyfödda.

Grunderna för flasksterilisator

Det finns en skillnad mellan en ren flaska och en steriliserad flaska. Det är avgörande att förstå detta för att säkerställa att du kan göra det perfekta alternativet såväl som din familj!

Varför välja en sterilisator över andra metoder?

Att använda varmt tvålvatten kan rengöra flaskor, men det är inte en garanterad metod att döda bakterier och bakterier.

Diskmaskinen är ytterligare en alternativ eftersom den använder varmare vatten under en längre tid för att rengöra flaskor. Tänk på att det på samma sätt inte garanteras att döda alla bakterier som spädbarnet kan upptäcka svårt att slåss mot. Utan en flasksterilisator kan du fortfarande sterilisera flaskor genom att sätta dem i kokande vatten i fem minuter. En teknik till är att använda diskmaskinen om den har en saneringscykel.

Jag tror verkligen att det är mycket mer praktiskt att använda en flasksterilisator än att köra diskmaskinen eller använda en kruka med vatten. En flasksterilisator är en bänkskivgadget som du placerar flaskor, flaskdelar, napp och andra små produkter inuti. Du kan till och med lägga dina bröstpumpdelar i sterilisatorn! Då kör du bara cykeln som behandlar produkterna med tunga ånga som dödar alla bakterier och bakterier.

Typer av flasksterilisatorer

De flesta flasksterilisatorer använder elektrisk tung ånga för att sanera men det finns på samma sätt mikrovågsugn tunga ångsterilisatorer som du kan använda i mikrovågsugnen. Den sista typen av flasksterilisator använder UV -ljus som använder ljus för att döda bakterier, precis som de använder på såväl sjukhus som tandläkare. Denna teknik är utmärkt eftersom den minskar röran tunga ångsterilisatorer kan skapa.

Det finns en rad flasksterilisatorer på marknaden, vilket kan göra det svårt att välja. När du väljer din sterilisator tänk på exakt hur massor av flaskor du vill rengöra på en gång, exakt hur mycket motområde du har, liksom om det skulle vara mycket lättare att ha en allt-i-ett-gadget som också torkar som butiker, eller ett grundläggande system som passar i mikrovågsugnen när du kräver saker rengjorda.

Bästa 5 flasksterilisatorer

Elektrisk sterilisatorer

1: Papablic spädbarnsflaska elektrisk tung ångsterilisator samt torktumlare

Detta är en utmärkt allt-i-ett-flasksterilisator eftersom den steriliseras med hög uppvärmd ånga, torkar dina föremål, liksom en utmärkt rektangulär storlek för att hålla rena flaskor hållna i ideal på räknaren. Det är också en utmärkt produkt för hushåll med en nyfödd eftersom den kan sterilisera bröstpumpartiklar, flaskstycken samt napp, nästan som en liten diskmaskin för dina spädbarn. Förutom dessa utmärkta funktioner har den också en urtavla med grundläggande inställningar. Det finns inget äkta krav på instruktioner, bara placera dina produkter i, ställa in det och gå till din dag.

2: Gourmia Jr. Infant Bottle Sanitizer samt flaskvärmare

Elektriska sterilisatorer är också ett bra alternativ eftersom de vanligtvis har mycket mer än en funktion. Liksom i den tidigare elektriska sterilisatorn som torkade produkterna utöver rengöring har denna sterilisator också en flask varmare. Sterilisatorfacket kan hålla 6 flaskor på en gång, eller fyra flaskor med tillbehörsbrickan för leksaker såväl som napp. Flaskens varmare har ett antal funktioner för att värma långsamt eller snabbt, såväl som vad som helst i ett system, det sparar räknarutrymme. Detta är en utmärkt flasksterilisator runt flaskor sedan dess design, funktion och kvalitet.

Mikrovågssterilisatorer

3: Philips Avent Microwave Heavy Steam Sterilizer

Mikrovågssterilisatorer är ett utmärkt val för något grundläggande såväl som enkelt att använda utan att behöva en separat apparat. De har alla en liknande design, en ta bort kupoltopp med ett bricka för att hålla flaskorna såväl som vattnet. Detta av Philips har fyra flaskor på en gång, antingen vanlig nacke eller stor nacke. Produkter kan steriliseras på så lite som två minuter och är tänkt på sterila i så mycket som 24 timmar om du inte öppnar locket efter sterilisering. Hushållen använder ofta detta som ett snabbt reseval för sterilisering när du är på språng.

4: Dr. Browns tunga ångsterilizer

En annan utmärkt mikrovågssterilisator är detta av Dr. Brown. Den har en grundläggande stil såväl som passar fyra Dr. Brown -flaskor, men är kompatibel med andra märken. Facket ångar flaskorna och är också fördelaktigt för små föremål som napp. Denna vissa sterilisator innehåller en uppsättning plasttångar såväl som ett solidt, enkelt mikrovågsalternativ. Mikrovågssterilisatorer är också en stor nybörjare sterilisator, eftersom deras kostnadspunkt såväl som stil gör det enkelt att navigera på flasksterilisering för första gången föräldrar.

UV -sterilisatorer

5: Wabi Infant Touch Panel Function UV Sterilizer samt torktumlare

UV-flasksterilisatorer är lite dyrare, eftersom de är mycket mer toppmoderna än de tunga ångsterilisatorerna på denna lista. Den mest föreslagna UV -sterilisatorn är detta av Wabi Baby. Systemet steriliserar, torkar såväl som butiksflaskor som är utmärkt för motområdet samt att hålla reda på vilka flaskor som har tvättats och är förberedda för användning. Den grundläggande fyrkantiga stilen såväl som pekskärmsknappar ger detta ett futuristiskt utseende. Att välja en UV -sterilisator kan vara ett utmärkt val för hushållet totalt sett, eftersom detta system kan användas för att sterilisera ganska mycket vad som helst, vilket gör det fördelaktigt utöver flaskor att rengöra koppar, leksaker och till och med prylar som mobiltelefoner.

Andra artiklar du kommer att njuta av:

Hindmilk såväl som Foremilk … finns det en avgörande skillnad?

Värm upp mamma! [En snabbguide] till den allra bästa flaskens varmare för spädbarn!

Bästa formel för gassy spädbarn [5 mage lugnande alternativ!]

Har oro över sterilisering av spädbarnsflaskor eller någon typ av andra spädbarnsproblem känner sig gratis för att lämna dem i kommentarerna.

Pin för senare: Sterilisering av spädbarnsflaskor [Topp 5 finaste flasksterilisatorer!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *