Han dog så att vi kan ha evigt liv

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Jesu korsfästelse

Johannes 19, 17-30

”Så de tog Jesus och bar korset själv gick han ut till det som kallas skallens plats, på hebreiska, Golgotha. Där korsfäst honom, och med honom två andra, en på vardera sidan, med Jesus i mitten. Pilatus hade också en inskription skriven och satte på korset. Den läste: ”Jesus Nazarene, judarnas kung.” Nu läste många av judarna denna inskription, eftersom platsen där Jesus korsfästes var nära staden; Och det skrevs på hebreiska, latin och grekiska. Så judarnas huvudpräster sa till Pilatus, “Skriv inte,” judarnas kung, “men att han sa:” Jag är judarnas kung. “Pilatus svarade:” Det jag har skrivit, jag har har skriven.’

När soldaterna hade korsfäst Jesus tog de hans kläder och delade dem i fyra aktier, en aktie för varje soldat. De tog också hans tunika, men tuniken var sömlös, vävd i en bit uppifrån och ner. Så de sa till varandra: “Låt oss inte riva det, men kastar mycket för det för att se vem det kommer att bli”, i köpet att skriftens passage kan uppfyllas [som säger]:

“De delade mina kläder bland dem, och för min vest kastar de massor.” Det här är vad soldaterna gjorde. Stående vid Jesu kors stod hans mor och hans mors syster, Mary The Wife of Clopas, och Mary av Magdala. När Jesus såg sin mor och lärjungen där som han älskade, sa han till sin mor, “Kvinna, se, din son.” Då sa han till lärjungen, “Se din mamma.” Och från den timmen tog lärjungen henne in i hans hem.

Och efter detta, medvetet om att allt nu var klart, i köpet att skriften skulle kunna uppfyllas, sa Jesus: ”Jag törst.” Det var ett fartyg fyllt med vanligt vin. Så de satte en svamp blöt i rött vin på en kvist Hyssop och satte den upp till munnen. När Jesus hade tagit vinet sa han: ‘Det är klart.’ Och böjde sig, överlämnade han sin ande.

Diskutera detta i vårt forum

Länk till det här inlägget: Han dog så att vi kan ha evigt liv < /a>
Relaterade rädda de förföljda kristna ger Leah Sharibus mamma hopp mitt i förtvivlan

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Chase the Garbage Truck

Min kompis Mike använde för att ta sina småbarn Miles ut för skräpbil fredag ​​varje vecka utan att misslyckas. De gjorde det i flera år. Deras rutin inkluderade att plocka upp muffins från det regionala bageriet samt följa sopbilen över hela Oakland i en timme eller så. Det var något som de båda såg fram emot.

Jag gillar den här aktiviteten för alla rookieföräldrar men det är särskilt roligt som en rutinmässig far/sonutflykt; Det innehåller så många saker som småbarn älskar:

Carbsyummy frukost

En enkel ursäkt för att tillbringa tid tillsammans

Quickie Custom (se Crock Pot Monday eller Fearless Friday) för att ge struktur till veckan

Stora bilar (se sträcker sig ut några enorma hjul)

En metod för att få någon liten att frivilligt gå till fordonet (ok, det är mycket mer en vinst för föräldrarna)

Ingen överträdelse av papperskorgen i din stad, men de i Oakland är söta. De har långa robotarmar som gör allt arbete. Om Mike såväl som Miles hade bjudit in mig, tror jag att jag lyckligtvis skulle ha gått med.

Ja, jag har tre söner såväl som de är waaaaay i fordon, men jag tror att den här aktiviteten kan fungera för många förskolebarn. Låt mig förstå om det fungerar för dig!

På Fearlessness, av Arianna Huffington

av de många rädslorna som Arianna Huffington anser på att hamna i att vara orädd … i liksom arbete såväl som livet, den som jag mest associerar är “Försöker jag tala upp?” . De tider som jag inte har delat min synvinkel av rädsla för att ha fel eller ogillade är lika många att räkna. Jag kanske troligen har fått en hel del längre i min karriär om jag pratade mer, men vid den tiden antar jag att jag kommer att ha fel om något och ses som en naiv bit flicka. Jag är ärligt påverkad av Huffingtons uppmuntrande ord. Hon ringer till och med att funktionen “Naive Bit Girl” är en som många kvinnor håller fast vid på jobbet och erbjuder service och stöd till andra, snarare än ledningen. “Kan jag hjälpa dig med något annat?” Jag är säker på att jag har sagt fler gånger än “Vad jag skulle vilja att du ska göra är …”

Jag är ännu mer rörd av hennes erkännande att kvinnor särskilt kämpar mot stress och ångest på många arenor i livet; Därför har hon en specifik oro som mamma till två kvinnor att hennes döttrar arbetar för att hamna i att vara orädd. Hon vill inte att de ska kvävas eller hindras av rädsla för att inte vara tillräckligt, klokt nog eller tillräckligt stark. Män, påpekar hon, är vanligtvis stimulerade och upphetsade av en utmaning, medan kvinnor är mer benägna att frukta misslyckande eller till och med framgång. I början av boken ger hon ett underbart exempel på exakt hur hon vände sin skolålders dotters tankesätt genom att föreslå att fjärilarna hon kände innan en institution var spänning, inte rädsla.

Eftersom Huffington arbetar såväl som umgås i en elitcirkel, kommer anekdoterna som hon delar från extraordinära såväl som åstadkomna människor, många av vars namn vi redan är bekanta med. Lite av bokens innehåll kommer från stora skala eller mätbara trender. Huvuddelen av det är berättelser om kända människor, inklusive Arianna Huffington själv. Den enda gången detta verkligen störde mig är när hon pekar på Jude -lagstiftningen som ett exempel på en kille som lämnade sin mer genomförda fästman för hans mindre genomförda barnbarn. (Män funderar inte på framgångsrika kvinnor.) Få mig inte igång med det här. Min andra hälft var redan tvungen att lyssna på min sociologiska förklaring till varför denna händelse är helt irrelevant för alla såväl som alla i världen utom för Jude, förlovade, barnbarn och barnen. (Även om Huffingtons rätt, liksom Guy verkligen inte tänker på framgångsrika kvinnor.)

P.s. Bild av Jude -lagstiftningen för att hålla dig läsning.

Ämnen som behandlas i att hamna i att vara orädd variation från pengar för att gilla att arbeta till tro. I slutändan är hennes mål ändå att påverka social modifiering genom att packa upp boken med ett kapitel med titeln “Fearless om att förändra världen”. Hon uppmanar oss att frivilligt med våra hushåll och att slåss mot alla typer av rädsla som vi kan ha att frågor är lika stora, vi har inte tillräckligt att ge, eller som i situationen för hennes Gubernatorial -körning i Kalifornien, kanske du inte kanske inte vinna.

Den sista sidan av att bli orädd ger Arianna Huffingtons topp 10 tips för att hamna i att vara orädd, inklusive “Använd spegeln för att se till att din läppstift inte är smetad, inte för att bedöma ditt värde som person.” Den här boken är enkel att kolla in och skulle vara underbar att visa en god vän eller släkting. (Tips, ledtråd, Mors dag gåva …)

> Beställ på att bli orädd från Amazon.com

Ställ in en biltvätt

kille, är det hella hett idag. (Jag är i Kalifornien, och det är så vi pratar.) Jag låter Baby Scarlett engagera sig i cirka tre olika slags vattenspel inom en fyra timmars tidsperiod. Hon var ute i trädgården, satt i en barnstol med skålar med vatten och skedar för att strö och slutligen badkaret.

Julian (tre och tre fjärdedelar och ett halvt år gammal, han säger dig) gillar honom också lite vattenspel. Vi hade en spontan innovation för ett par veckor sedan av en biltvätt i vår trädgård. Det höll honom verkligen upptagen, och våra rida-on-leksaker har aldrig varit renare.

Källor: Tryck och rida bil för bitar; utomhusstolar från Ikea

Det väsentliga för att göra det till en officiell biltvätt tycktes sätta bilen på en speciell plats. I vårt fall var det på två utomhus -IKEA: s stolar. Förmodligen att göra ett fort för detta speciella syfte skulle vara det mest tillfredsställande.

Gör det extra roligt med en sprayflaska, svamp och en behållare för att dunksvamp i.

Medan Julian tvättade “bilarna”, satt jag i en stol och sökte genom katalog efter katalog som hade finns i posten. En ömsesidigt fördelaktig vattenspelssession, skulle jag säga.

Natural Colic relief

Sharing is caring!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

This article entitled natural colic relief aims to provide you with a very effective way of curing colic quickly and naturally.

Colic is officially defined by the “Rule of Threes.” The rule of threes means a baby is otherwise healthy and well-fed (i.e. is gaining weight and exhibits no signs of illness); but has episodes of crying, irritability and fussiness that last up to or more than three hours a day, occurs at least three or more days a week and for more than three weeks in a month.

The symptoms of colic include drawing up their legs, passing gas, sleeplessness and a red face. If your baby is showing signs of colic, do not panic. It may seem as though there is nothing you can do to treat colic, but this is not true. one of the main reasons why colic is proving so difficult to cure is because most times, the remedy is not aimed at the cause of colic but the symptoms of colic. Herbal remedies and homeopathic medications work to ease the discomfort of a gassy or bloated tummy but do not treat the cause of this gassiness.

So what is the cause of colic and why do so many babies suffer from it? The cause is actually much more obvious than we think. The birth process is an extremely stressful experience for both mum and baby. many babies are traumatized by this experience and this causes an imbalance in their nervous system.

Any adult who has experienced a stressful experience will be able to tell you how the body starts acting up when under stress. most commonly, heartburn, indigestion, hair loss, bowel problems and difficulty sleeping are reported. Taking heartburn medication and sleeping tablets simply treats the symptoms and does not deal with the underlying problem-stress or an imbalanced nervous system.

Related  Chiropractic and protein problems In Babies

So now that you understand what your baby is going through, lets look at how you can help your baby by re balancing their nervous system. Adults take up meditation, take up different forms of exercise and some even go for counseling therapy. What about babies?

Because the babies nervous system is still maturing, it is very easy to instill balance. The earlier you do so the better! wish there was something you could do? Well…there is.

It is called baby Bowen. baby Bowen is the best natural colic relief you will find.

The best part is you can learn baby Bowen so easily! With just 5 gentle and simple moves, you will be able to heal your baby!

Find out more about baby Bowen Here.

For more natural colic relief remedies check out http://naturalcolicrelief.com

about this authorDr. Carolyn Goh, is a medically qualified Bowen practitioner. In addition to a medical Degree, Carolyn also holds a Bachelors in engineering and Business, a Masters in Bioengineering as well as a PhD in Bioengineering.

Whilst completing her PhD at Imperial college London in the analysis of Infant’s Heart rate Signals and sudden infant death Syndrome, her passion for healing led to her embarking on a medical degree. On this journey, she discovered the Bowen technique and was struck by the healing potential of this therapy.

Dr. Goh is passionate about Bowen therapy and is an experienced Bowen practitioner having used Bowen on patients in GP practices as well as in hospitals. She currently runs a private practice from Violet hill Studios in St. Johns Wood, London. She is also author of the book Bowen For pregnancy and Labour-A Self help guide To easing Your Aches and Pains In pregnancy and Labour.

Link to this post:Natural Colic Relief

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

3 anledningar till att jag gillar den nuroo baby-bärande skjortan!

Jag använde mina spädbarn hela tiden samt använde ergo, babybjörn, falsk-moby-wrap, liksom vad jag än kan binda till min person. just här är tre skäl till att jag gillar den nuroo baby-bärande skjortan

3 anledningar till att jag gillar den nuroo baby-bärande skjortan!

Hud till hudkontakt

Det ena jag gillar med denna Nuroo -skjorta är att huden för huden kommer i kontakt med du har med barnet. Det hjälper så mycket med bindning och på samma sätt framsteget av biten. Skjortan är extremt bekväm, se till att du får rätt storlek eftersom om du får en storlek också liten blir skjortan obekväm för dig såväl som barnet.

2) Handsfree transportör

Om du har mer än en liten människa i ditt hushåll, att ha en handfri bring är ganska mycket en nödvändighet, heck även med bara en, är det så trevligt att ha båda händerna fria.

3) Enkelt att sätta på och justeras när ditt spädbarn växer

Till skillnad från vissa spädbarnsbärare som helt klart är en tvåmansoperation, är nuroo superenkelt att placera ditt spädbarn i (se diagram nedan). Med Nuroo -spädbarnsskjorta ger korset såväl som kramstängningar en sed i form att förändras när ditt spädbarn växer. Kontrollera kostnaderna här!

Hur man bär det!

Och här är det praktiska diagrammet om exakt hur du ställer in spädbarnet i dina plagg (klicka för att se det större och gå till deras fullständiga riktningssida med video):

Vad tror ni om Nuroo Infant -tröjan?

[Alla bilder från Nuroobaby.com]

Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com såväl som anslutna webbplatser