11 roliga saker att göra med ett 11-månaders gammalt barn

Du kommer att behöva hänga upp din “rookie mom” -titel när du runda i slutet av ditt första år. skojar bara! Om du inte uppfostrar barn genom tonåren och sedan börjar om igen med ett nytt barn, kommer du alltid att vara en nybörjare på vilket skede du är i.

Att ha en 11-månaders gammal är helt fantastisk. Du kan bära eller bära ditt barn runt; Du vet om sömnvanor, även om du inte är chef för dem; Och ditt barn reagerar på dig nästan som en liten kompis. Ändå är det allt på de vuxna att få det roliga att hända. Ditt barn skulle sitta där och slå din hårborste på golvet hela dagen om du inte tänkte på något bättre att göra.

Här är en lista över aktiviteter för mammor med 11 månader:

Dokumentera barnets födelseort. Vilken plats fångar essensen i staden där hon föddes? Liberty Bell? Pugetljud? Santa Monica Pier? Gå dit.

Gör en gratis provklass tillsammans eller någon annan babymusik eller rörelseaktivitet. I själva verket, varför inte vara en pimp i rättegången? Krampar några vänner och gör rundorna till Gymboree, Little Gym eller vad du än har i din stad. Kontrollera också dina lokala oberoende gymnastikstudior.

Fånga förhållandet mellan ditt barn och hennes säkerhetsfilt. Ställ in en fotografering medan hon sover. Med andra ord, rensa bort allt röran och låtsas att ditt barn sover i ett glest dekorerat land med nickoas där hon och hennes Paci eller Lovey är de enda två varelserna på planeten. Här är hur.

Besök en lekplats och använd utrustningen. Glida? Han kan gå ner på magen. Gungor? Totalt!

Koka något nytt, som denna enkla handlare Joe’s Lentil Stew, som du båda kan äta.

Lär ditt barn ett festtrick utöver “Var är din näsa?” Jag lärde mitt barn att spotta sin napp när jag sa “Patooey!” Vad sägs om något mycket mer olämpligt som får din partner att skratta?

Anpassa en bok för en första födelsedagspresent. Ett företag som Iseeme.com har massor att välja mellan.

Bygg ett fort och göm det.

Få ditt barn ett jobb. Leta efter psykologavdelningen vid ditt lokala universitet – eller Child Development Lab. De söker ofta ämnen för tester. Vi har älskat att njuta av våra barn svara på scenariot som forskarna inrättade. Mycket mer babyvänliga jobbidéer här>

Kosttillskott för stress och ångestavlastning hjälper till att göra världen lugnare

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Är det möjligt för ett tillägg till stress och ångest att ta världen med storm? Kanske är det mycket mer exakt att säga att en ny generation av hälso- och hälsotillskott hjälper till att göra världen till en mycket lugnare och mycket mer genomförbar plats för miljoner människor som upplever från kronisk ångest. Om du är en person som faller under denna allmänna rubrik kommer denna nyhet verkligen välkomna. Denna nya ras av stress- och ångesttillskott, som RedicalM bland andra, hjälper till att uppnå en ny balans mellan vakenhet samt lugn som ger välbehövlig lättnad för miljoner stress och ångestlidare över hela världen.

Varför är stress- och ångesttillskott en sådan välkommen framsteg för samhället?

Om du undrar varför denna nya generation av stress- och ångestlättnadstillskott välkomnas med öppna armar av miljoner människor, lägg dig bara på deras plats. Det är inte kul att vara den drabbade av konstant, gripande social ångest. När du har rädsla som kommer ut ur ingenstans, utan någon affär med eller namn eller konkreta orsakar att lägga till dem, kan det göra att leva och arbeta i samhället till ett nästan oöverstigligt hinder. Det är exakt varför Nutreance’s RedicalM såväl som andra hälso- och hälsotillskott är en sådan välkommen utveckling. Även om det inte finns något botemedel mot ångest, går dessa elixir en lång metod för att eliminera dess symtom.

Vilka fördelar kan naturliga hälso- och hälsotillskott erbjuda stress och ångestlidande?

Om du upplever från måttlig till allvarlig kronisk ångest är du medveten om exakt hur mycket energi som går förlorad på vardagen tack vare denna sjukdom. Du kan uppleva från avsnitt som kommer ut ur ingenstans och lämnar en långvarig känsla av hjälplöshet bakom som tar timmar eller till och med dagar att spridas. Detta är en förkrossande sjukdom som kan skada din förmåga att interagera med världen omkring dig. Den nya generationen av hälso- och hälsotillskott skapas för att ge dig en bestående befrielse från ångest. Att lägga till sådana kosttillskott till din dietplan kan ge dig en mycket lugnare, mycket mer positiv syn på livet som gör att du kan fungera på ett typiskt sätt.

Relaterade 6 skäl till att ha bra kreditpoäng är viktigt

Alla naturliga, helt organiska komponenter kan göra en stor skillnad

Det kanske mest avgörande elementet att tänka på när du väljer om man väljer en av dessa nya tillskott för stress och ångest är sanningen att majoriteten av dem nu är gjorda med alla naturliga, helt organiska ingredienser. Detta är en stor framgång för stress och ångestlidande över hela världen. Sanningen att tidigare generationer av människor var skyldiga att imponera hela vägen med kemiska föreningar med sina kosttillskott får inte gå förlorade synen på. Att producera en ny generation av hälsosamma, alla naturliga stress- och ångestlastningstillskott är en stor framgång för alla berörda fester.

Tiden att uppleva det hälsosamma alternativet för stress och ångest är nu

Skillnaden att dessa naturliga, helt organiska stress- och ångestlättnadstillskott kan göra i ditt liv är ett fenomen som måste upplevas snarare än att bara skrivas om. Om du någonsin har upplevt från svår, förkrossande ångest, kan du uppskatta den lättnad som de kan ta med. Att producera den nya rasen av hälso- och hälsotillskott med alla naturliga komponenter ger ett extra lager av effektivitet. Gå till UltraCrown.com för att indikera för din gratis rättegång idag. Tiden för dig att uppleva det hälsosamma alternativet för dig själv är nu. Du kommer att bli förvånad över skillnaden det gör.

Länk till det här inlägget: kosttillskott för stress och ångestlättande hjälper till att hjälpa att göra världen lugnare

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Dela med sig

Irriterande ungdomar Krav kramar!

Jag har upptäckt detta på det svåra sättet: ju mer irriterande min unga agerar, desto mer behöver han en enorm kram!

Naturligtvis förtjänar spädbarn och förtjänar kramar hela tiden. Jag talar om de större som ringer till mig ett poopyhuvud som är bortom att föras runt, vilket naturligtvis skulle ge många kram sessioner hela tiden Dagen. år av forskningsstudier om vanor i mitt eget hushåll tyder starkt på att de tider då mina barn agerar som om de inte gillar mig mest är mycket korrelerade med när de verkligen vill ha en kram.

Jag har slutat vara en ninja-liknande åskådare av raseriet. Jag förstår att vänta på de flingande, skrikande och stampar samt leta efter den nedgångna munnen. När tiraden har vänt hörnet från galna till sorgliga, är min unga beredd på viss komfort. Förutom en kram är den perfekta motgift mot allt detta raseri. (Se likaså tips om ung barndisciplin).

I morse såg Sawyer, fyra år, över hans frukostflingor. Han hade slutat äta och började rulla ögonen så svåra att jag trodde att de kan hålla sig på det sättet. Eftersom jag på samma sätt gjorde frukostar/ät/att äta lunch/göra tvätt, hade jag inte tillräckligt med tid eller energi att inspektera med honom.

När jag satt bredvid honom och frågade honom varför han var så arg, bad han mig gissa. Inte för den utmaningen, jag gick tillbaka till mina andra uppgifter och bjöd in honom att prata när han var redo. Några minuter gick såväl som han stormade över för att berätta för mig att han var upprörd eftersom jag kallade hans enorma syskon för en “smarty byxor” samt inte honom. Han var beredd på sin kram nu.

Mina äldre barn, nu nio såväl som tio (jag vet!), Är oberoende på så många sätt, men de vill fortfarande ha kramar. Bara inte alltid framför sina kompisar. Min äldsta verkar växla mellan att tro att jag är den övergripande värsta och förståelsen att jag fortfarande är den bästa. Han vägrar aldrig en kram.

Stressrelief-metoder för varje tillfälle

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

04/funktion/stress_relief_methods/index.html

Helt du: hälsa

Stressrelief-metoder för varje tillfälle

Av Derek Beres för helt dig

Stress stör din kropps balans och kastar nervsystemet ur smällen. Det är därför det kan vara svårt att fokusera när du är i en stressande situation – oavsett om du måste prata offentligt eller slåss på klockan för att uppfylla en tidsfrist. Men det är avgörande att lära sig att lindra ångest – inte bara för din personliga framgång, utan också för din hälsa. En ny studie från Yale University fann att kronisk ångest minskar storleken på din hjärna, vilket gör att du är benägen till en mängd kognitiva störningar.

För att hjälpa dig att slå ångest i alla situationer har jag samlat mina fem favoritmetoder för stressavlastning. Prova dem och använd dem nästa gång du behöver lugna dig snabbt.

1. Fem minuter före ett stort möte känner du dig jitterig och andfådd.
Stressrelief Method: Deep Exhales När vi är stressade känner vi som om vi inte kan få tillräckligt med luft i lungorna. Så vi tar snabba inandningar och glömmer att andas ut. Men den här tekniken bryter tillbaka; Det är faktiskt långa, kontrollerade utandningar som lugnar ditt nervsystem och tar tillbaka det till ett sparkat tillstånd.

1. Andas in för en räkning av fyra.

2. Andas ut för en räkning av åtta.

3. Fortsätt i två till tre minuter, eller tills du känner dig lugn.

2. Du är på väg att ge en presentation och du kan inte sluta föreställa alla saker som kan gå fel.
Stressrelief Method: Alternativ näsborre andning När du behöver hindra vad som är från att ta kontroll över ditt sinne, prova denna stres-relief-teknik. Det balanserar den ideala och vänster halvkroppen i din kropp.

Relaterat Vad är cellulosa?

1. Sitt enkelt och placera din perfekta pek och långfingrar över din perfekta näsborre.

2. Andas in genom vänster näsborre för en räkning av fyra.

3. Stäng din vänstra näsborre och andas ut genom ditt ideal för samma räkning.

4. Ta din nästa inandning genom din idealiska näsborre, stäng idealet och andas ut genom vänster.

5. Upprepa, inandning från vänster.

3. Fjorton minuter före tidsfristen kraschar din dator.
Stressrelief Method: Circle Breaththis Technique hjälper dig att fokusera din uppmärksamhet på rytmen i din andetag. Genom att vända alla dina tankar mot att koppla av försvinner din ångest snabbt och du återvinner din lugn.

1. Sitt enkelt och placera din perfekta hand över buken.

2. Andas in för en räkning av sju.

3. Andas ut för en räkning av sju.

4. Andas smidigt och med kontroll i minst två minuter.

4. Du är på diet och du befinner dig på en fest full av mat.
Stress-relief-metod: Kylning av andningsteknik blir idealisk för att lägga ut alla inre bränder du kanske upplever. Det kräver en twist av tungan, så smyga bort till en privat plats (t.ex. ett badrum) i några minuter innan du gör det. Jag har övat detta vid ett antal tillfällen och jag garanterar att det är värt besväret.

1. Del dina läppar något och vänd båda sidor av tungan upp mot taket i munnen så att den rullar upp i en taco -form. (Inte alla är anatomiskt kapabla att göra detta. Om så är fallet med dig, gör ditt bästa för att vända sidorna på tungan så att idén vilar nära taket.)

Relaterade 10 speciella gåvor i sista minuten till friska mammor

2. Ta en lång inandning genom munnen.

3. Håll ett ögonblick och andas sedan ut genom näsan.

4. Fortsätt i åtta till 10 andetag på detta sätt.

5. Du kom äntligen hem efter en lång dag, men du kan inte släppa spänningen.
Stress-relief-metod: Mage andning Det här är en bra metod för allround-ångest. För den här tekniken måste du ligga. Det ensamma måste vara till hjälp för att avspända dig.

1. Placera din perfekta hand över bröstet och vänster hand på buken.

2. Lägg märke till om ditt bröst är när du andas instiger högre än din mage. Om det är, andas djupare så att det motsatta inträffar.

3. När magen stiger, kommer andetaget till det nedre området på lungorna, som lugnar ditt nervsystem. Stäng ögonen och njutning av ögonblicket. Inom minuten måste du känna dig som dig igen.

som den här artikeln? Besök Beres ‘Geting Unstuck Blog för mycket mer välbefinnande idéer och strategier och ansluta till honom @kompletely_you

är helt att du får ojämn bloggare. En journalist, yogainstruktör och DJ/musikproducent, han har skrivit för sådana publikationer som avgångar och Huffington Post. Han undervisar yoga på Equinox Fitness och Yogis Anonymous och är en halv av musikproduktionsteamet Earthrise Soundsystem. För mycket mer info, besök derekberes.com.

Tyckte du att denna information var till hjälp? Klicka här för att visa ditt stöd för tidningen Healthy Mommies.

Länk till det här inlägget: Stressrelief-metoder för varje tillfälle

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

WHAT’S THE deal WITH BABY-LED WEANING?

Baby-led solids, am I doing it right?

If you’ve heard about baby-led weaning or baby-led solids, the premise is that by six months old, babies are ready to chew their own food and skip purees altogether. Toothless babies can manage a lot more than mush. Anything that can be gummed into oblivion or melted by saliva is a contender.

I’ve compiled my been-there-tried-that lessons learned along with a lot more inspiration for baby meals. The book, Baby-Led Weaning: The vital guide to Introducing solid Foods – and helping Your baby to grow Up a delighted and confident Eater, uses a in-depth guide into this method of feeding if you want even a lot more info.

6 lessons learned from research & testing on my new eater:

Offer big pieces. For the youngest eaters, start with larger wedges of food that a baby can easily grip with his fist. once your baby can easily pinch food with fingers, step onto smaller pieces (around 9 months).

Offer small quantities. a lot more food indicates a lot more to clean up. I like to offer no a lot more than I can count so I’m not wondering,”Oh where did that fifth raspberry end up?!” then squish it.

Crispy = good. By 10 months old rocking 4 teeth, Sawyer was delighted with toast, breadsticks, O cereal, and mum Mums. Yeah, it’s a carb-heavy diet often but it seems to feel good on his gums.

Share what you’re having. I give him pieces of steamed or roasted veggies like sweet potato, broccoli, zucchini, asparagus, and butternut squash. He’ll noodle over pasta too. and then throw it on the floor.

Little things for bigger babies. I make small piles of little things like rice, lentils, and shredded cheese. See photo above of Sawyer chucking his shredded cheese onto the floor. Did I mention small piles?

Coat slippery foods. To make avocado and banana much easier to grasp, coat them with crushed up O’s or baby cereal.

More mealtime ideas?

My pal Alissa’s daughter, Emily (pictured above with Sawyer and the pumpkin) is a very adventurous eater. She also has a lot of teeth. I interviewed baby Emily a couple months ago and this is what I learned.

A 10 month-old’s favorite foods:

Cooked broccoli florets and baby carrots, not falling apart, but pretty soft so I don’t choke

Yogurt + applesauce + cinnamon (I think this is from you, right??)

Eggs/omelet with veggies like tomatoes, mushrooms sautéed with olive oil then cooked with the eggs and sliced up with fresh spices so I don’t become a bland eater, either basil or CILANTRO!

Pupusas or cut up tamales of any kind from whole Foods

Diced up fruit that I can pick up like mango, nectarine, cantaloupe, strawberry

Beans that I can pick up, either black or pinto

Tortillas spread with spicy black bean dip from Trader Joes; I also like goat cheese on top of that. pieces cut up small.

Leftover salmon or chicken pieces; I ate leftover chicken tikka masala the other day and couldn’t get enough

Tortellini with tomato sauce, pieces cut up a bit

All of the normal baby bread-y stuff like cheerios, puffs, breadsticks. Sawyer likes to steal my delighted Munchies rice cakes.

Brittany from A healthy slice feeds her baby fresh and stunning combos.

She also collects photos and meal ideas from other parents of babies and toddlers in her regular round-up called Munchkin Meals. She describes it like this:

Munchkin meals is a series that focuses on what mommies are feeding their kids. I got the idea when I started sharing what Hailey was eating when I started her with baby led weaning at 6 months old. other mommies became interested and the idea grew. Now, Munchkin meals takes place every other Thursday and is a place mommies can share and get new ideas for healthy foods for their children. For questions, please email me at Brittany@ahealthysliceoflife.com

Important caution: get to know the difference between gagging (a normal response) and choking (requires intervention and possible CPR).

[related: Baby-Led Weaning: The vital guide to Introducing solid Foods – and helping Your baby to grow Up a delighted and confident Eater and Munchkin meals round-up from A healthy slice of Life]

[Photos are from Heather Flett except the baby eating those apples (pixabay) and the stunning food from Brittany Dixon]

Balancing the benefits of sunlight as well as Skincare

Sharing is caring!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Are you having a hard time to balance the benefits of natural sunlight with protective skincare?

Anyone will tell you today that as well much sun is poor for you. Sunburns, blistering, premature aging, as well as an increased danger for skin cancer are the usual consequences after being overexposed to the sun. however in this age of cautious application as well as re-application of sunscreen, where is the talk about the benefits of sunlight? as well as are there any? as well as what about vitamin D? Is a supplement truly enough, or so we requirement to accomplish ideal levels with natural sunlight? I have many patients who are confused by the cautions against sun exposure from their physicians as well as the simultaneous suggestion for more vitamin D. exactly how do we method healthy skin care habits while likewise being mindful of the many natural benefits of sunlight?

First of all, understand the dangers as well as the benefits. As I mentioned above, we are all familiar with the dangers of as well much sunlight, which include skin burns, premature aging, sun spots, as well as skin cancer. the most typical suggestions to reduce your danger of burning as well as establishing skin cancer include applying sunscreen (I suggest 30-50 SPF) to subjected skin every time you go outside, as well as staying out of sunlight in the middle of the day. Instead, aim for morning sunlight before 10 am or late afternoon sun after 4 pm.

But in the midst of these protective recommendations, are we missing something about the benefits of the sun’s rays? are there benefits to natural sunlight?

Serotonin: sun exposure correlates with hormone secretion, especially serotonin. This hormone supports calm, focus as well as a general sense of well-being, as well as a dip in its secretion is included in the advancement of unfortunate (Seasonal Affective Disorder). aiming for adequate sun exposure, starting especially in the morning hours, can be useful for preventing the advancement of unfortunate as well as promoting a general sense of well-being

Vitamin D: Vitamin D is naturally created in our bodies only in response to sunlight. But, levels of vitamin D have dipped to dangerous lows for many Americans, especially African Americans as well as Hispanics. Is this because of higher rates of sunscreen use? If the sun’s UVB rays (these trigger vitamin D production) are not making it with our sunscreen (in an effort to prevent a burn), then our skin may not be responding to sunlight with its natural vitamin D production. Vitamin D deficiency can lead to a range of health and wellness issues, including osteoporosis, osteopenia as well as autoimmune disorders that may need autoimmune therapy as treatment. aiming for morning sunlight on arms, deal with as well as neck for 10-15 minutes about 3-4 times per week can be adequate for generating healthy vitamin D levels

Cancer: While we understand that extreme sunlight can lead to skin cancer, moderate amounts may aid in cancer prevention. However, if you establish skin cancer, there are skin cancer treatments that are proven to be risk-free as well as effective. people who online in areas of the world with fewer daylight hours show higher rates of colon, pancreatic, prostate as well as ovarian cancer, in addition to Hodgkin’s Lymphoma

Mental health: Along the lines of serotonin production, sunlight likewise supports healthy melatonin production, reducing excess secretion to protect against tiredness as well as sleepiness. A great balance of serotonin as well as melatonin can support sign relief with depression, SAD, as well as anxiety-related disorders

Skin Health: Yes, that’s right. moderate sun exposure can support skin health! In fact, the world health and wellness organization states that sunlight can assist fight psoriasis, eczema, acne as well as other skin disorders. The key right here is understanding your limits, based on your skin color as well as tone. talk to your physician about healthy sun exposure as well as the possibility of UV radiation therapy if you struggle with any type of of the conditions I mentioned above

Immune Regulation: Vitamin D is stated to play a primary function in the regulation of immune function in autoimmune diseases, like MS, Lupus, Irritable Bowel Syndrome as well as Rheumatoid Arthritis. Again, aiming for moderate sunExponering, företrädesvis i AM -solen, kan hjälpa till att öka D -vitaminnivåerna samt stödja hälsosam immunfunktion. Prata med din läkare om exakt hur man balanserar naturligt solljus med ett vitamin D -tillskott för idealiska D -vitaminblodnivåer

Relaterade 3 saker du kräver att förstå om covid-19 om du har ett autoimmunt tillstånd

Jag skulle vilja se mer diskussion om frisk solhygien, särskilt gav naturliga solljus kraftfulla inverkan på vår hud, humör, mental hälsa och immunsystem. Även om vi kräver varningar för att inte överexponera oss för solens kraftfulla strålar, kan de positiva effekterna av måttligt solljus utnyttjas för att stödja allmän wellness och balans.

Länk till det här inlägget: Balansera fördelarna med solljus såväl som Skincare

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

På att vara en sexig mamma, istället för bara en mamma

ett annat inlägg från Shana, som verkar ha obegränsad energi för att utforska sätt att må bra och se bra ut samtidigt. Var inte rädd av hennes djärva tips! Läs nära för konkreta förslag. Det är vad vi älskar med vår speciella gäst från Ain’t No Mother Jeans.

Sexig mamma: 4 tekniker för att öka din sexiga faktor

När ämnet sex (eller sexigt) kommer upp, tycker jag alltid att det är bra att chatta med min man. Inte bara har han alltid en åsikt om detta ämne, utan det är vanligtvis något väldigt enkelt och till sak. På frågan om vilka “artiklar” en mamma kunde bära för att se sexigare ut kan hans reaktion (efter ögonrullen) bäst sammanfattas av det gamla skämtets stanslinje: ”Visa naken. Hämta öl.”

Men … problemet, som jag ser det, är att sexiness handlar lika mycket om en känsla som det handlar om ett visst utseende. Ja, vi kan dyka upp nakna (med öl), och vi älskar att ni män bara ser förbi poochy mage och saggy bröst och bara fokusera på det roliga som håller på att börja … men för oss (eller mig, åtminstone) är det inte så enkelt. Jag måste känna det.

Sexiness handlar verkligen om att känna sig läckra. Sexiness skiljer sig mycket från vackra. Sexiness kräver inte perfektion (tack Gud). Sexiness är något som alla kvinnor kan uppnå, oavsett kroppstyp, utseende eller ålder. Det kräver bara att vi får huvudet i spelet.

Åh, åh.

Som mammor kan det vara det svåraste att få huvudet i spelet. Vi är fokuserade på kiddos, vi är fokuserade på huset, sysslorna eller försöker komma ihåg något som vi vet att vi har glömt. Och medan jag tror att sexiness (eller känner mig läcker) är ett sinnestillstånd, finns det ett par trick som vi kan försöka hjälpa oss att få huvudet i spelet. Här är mina fyra bästa:

1. Bär en sexig behå. och (gisp!) Matchande trosor

Sexiga behåar är inte nakna. Sexiga behåar har inte vansinnigt tjocka remmar. Sexiga behåar kallas aldrig “T-shirt-behåar”. Sexiga behåar täcker inte så mycket av bystregionen att du kan röra hakan till koppen. Sexiga behåar kommer i vackra färger, har lite spets eller band eller något, och finns i alla storlekar, för alla mammor.

Amning? Bella Maternas franska spetssköterska bh är vacker och bekväm. Jag kan personligen garantera för fantastiska. Jag bar min första så ofta att jag var tvungen att köpa en annan.

Stor byst? Kolla in Victoria’s Secret Full Cup Collection, eller Herroom.com (se nedan för mycket mer info).

Platt bröst? Prova Occhi Verdi av La Perla -linjen (det är en lägre kostnad La Perla -linje). De gör några vackra triangelbh.

Slutligen har Herroom.com den bästa navigeringen av någon underkläderwebbplats jag har sett, och varumärkeslistan är häpnadsväckande. Du kan välja din exakta storlek (och räkna med mig, de har alla storlekar, från storlek 0 till en 56DDD), sedan, när alla BH -belastningen kan använda deras navigering till vänster för att förfina ytterligare. Du kan sedan besluta att begränsa till bara spetsbh i din angivna storlek, eller bara push-up, etc. Det är fantastiskt.

Och glöm inte trosorna.

2. Rock the Men’s T-shirt look (bild ovan)

En kvinna som glider in i en mans vita knappen är bara så klassiskt sexig. Det är lätt att göra från ditt hem, lite svårare att göra om du planerar att gå ut offentligt. Här är några trick:

Leta efter din mans många rena, lätta skjorta. Du vill ha något som flyter över dig, och något som är lite ren, för att visa en antydan om din form under.

Om din fästman t-shirt inte kommer att fungera, köpa din egen mäns skjorta. Återigen, leta efter något lite ren, i 100% bomull. Stretch Dress T-shirts har bara inte den bästa draperingen för det här utseendet. Banana Republic verkar alltid ha mäns storlek små klänningar t-shirts till försäljning för $ 20.

Var inte rädd för att kolla in pojkavdelningen. Om du har väldigt långa armar har du dock bättre i herravdelningen.

Prova också en kvinnoknapp T-shirt i en större storlek. Min nuvarande favorit-mäns T-shirt-look uppnås med en J. Crew Women’s-knapp som jag köpte till försäljning, flera storlekar för stora.

Lägg din mans t-shirt över ett par mager jeans eller leggings ihop med höga platta stövlar, som Kira Knightly, här. Eller slit med bootcut -jeans, klackar och några skiktade halsband.

3. Bröst, bröst, bröst

Du har dem. FLAUNT ‘EM…. Mitt favorit trick är att bära en låg V-hals-t-shirt med ett delikat halsband som hänger precis högst upp i min klyvning. Det är “du ser annorlunda ut, bättre på något sätt, men jag kan inte sätta fingret på det” vibe. Den rätta längden för detta halsband kommer att variera från person till person, men det är vanligtvis cirka 21 tum, mycket längre än många halsband. Ta din favorit lilla hänge till en juvelerare och låt dem skapa den bästa kedjan för dig. Det behöver inte vara väldigt snyggt eller prickigt. For example,  Gorjana’s Vine cluster necklace would be just enough shine to draw the eye.

5. Legs, Legs, Legs

For sexiness, this formula never fails:  lots of leg + Stiletto heels.

But this combo strikes worry in numerous momHjärtan. Så för din nästa datumkväll, vänligen ha följande i åtanke:

Opaka svarta strumpbyxor förlåter många ben synder. Och ogenomskinliga svarta tights ihop med svarta stilettos (oavsett om det är ankelstövlar, pumpar, gladiatorer) ser fantastiskt ut med praktiskt taget vad som helst.

Korta hemlinjer ser bäst ut med något dumma, flytande toppar. A-line toppar eller babydoll-toppar är bra val. Och kom ihåg: A-line eller babydolltoppar döljer poochy mage.

Hatar du dina ben? Prova sexiga mönstrade strumpbyxor och stilettos med din blyertskjol. Så varmt.

Stilettos: Â Inte förhandlingsbart. Alla kvinnor borde äga ett par. Så högt du kan hantera. Stilettos är skorna med den höga, magra hälen. De är inte kilar, eller någon sko med en 1 ”häl. Stilettos är rent sex. Du kan dock hitta bekväma stilettos. Jag har haft lycka till (i komfortavdelningen) med Guess, Betsy Johnson och Target’s Gladiator Sandal.

Så prova dessa trick. Om dina vackra behå och stiletthälar inte räcker för att hålla ditt sinne från att vandra tillbaka till barnen på nästa datumkväll … ja då måste vi skicka den sexiga polisen efter dig. Eller åtminstone outfit.

puss kram,

S

Foto: Helgasms! på flickr

I’M HUMAN, and other things I tell MYSELF WHEN I feel EMBARRASSED about MOTHERING IN PUBLIC

thanks to our guest writer, Allison Kenny, mother and author, for this post.

You know the moment. When your child’s eyes glaze over and they gear themselves up to throw an epic fit in Target”¦in the grocery store”¦at a friend’s house”¦on an airplane”¦and there you are: heat rising up the back of your neck, cheeks flushed and mind racing as all eyes turn on you. What’s she going to do? The adults nearby want to know. What’s mommy gonna do? Your kid wants to know. Vad ska jag göra? You want to know too.

These moments are the stuff mothering is made of. Vad händer sen? For me, my thoughts turn quickly into action, so I’ve learned to pay attention to what I tell myself during tense parenting moments, especially when I’m in public.

After logging 10,000 hours as a therapeutic parent to my daughter who we adopted through foster care, I know that acting calm, narrating the experience in my own head and noting my internal state are key strategies.

My thoughts go something like this”¦

“Oh, okay”¦her voice sounds whiny. Did I skip her snack? No. maybe she’s just overtired. Or overstimulated. Or over it. Hmmm”¦take 3 deep breaths. Don’t say anything. Hon gråter. maybe she needs a hug and a soothing voice from me.Â

She did not just hit me! Okay, now I’m angry. like really really mad. I must be making a scary face. My daughter looks scared. people are looking. Okay, 3 more breaths. project confidence. everyone will feel calmer if I look steady. She wants me to freak out. Don’t take the bait.

This is just a big fit. I’ve been through this a million times. let people judge. I’m the expert on my kid. I don’t have to throw a fit just because she is. My heart is racing. Take 3 deep breaths. 

Okay, people are really staring now. My daughter is totally out of control. She’s putting on quite a show. This is super embarrassing. 

She is getting all her feelings out and I have to stay calm and contained. Så orättvist. but if I scream, it will make things worse. I know that for sure. synd. I just screamed anyway. That felt really good.Â

And”¦it did make it worse. Usch. Well, I’m human. I get to scream sometimes. I’ve done no permanent damage. We’re almost out of here. We’ll be home soon and can take a break. I can have space to myself and calm down.Â

Glöm det. I’m texting a friend all the horrible things I want to scream right now. It’s a miracle I didn’t swear at her now that I think about it. What are the funniest emoji’s I can send in this particular moment?Â

I’m actually surviving a stressful situation with a lot of grace. I just smiled at a stranger. I’ve got this. 

Allt är bra. real life is messy and I just did my best. I deserve a small award of some kind. What’s a sweet thing I can do for myself later today? Oh”¦she’s calmer now. maybe we can talk a little about feelings. and consequences.Â

Nah”¦not yet. I’ll just tell her I love her.”

Allison Kenny is a blogger, business owner, and author living in Oakland, CA with her wife and squirrely daughter. She co-Founded Spotlight:Girls and creates books, on-line media and experiences for girls to take center stage and change the world. follow her on her blog, www.raisingagogirl.com, on Instagram or Twitter to learn more about her life as an adoptive mama and girl advocate. check out her book, Starring Celia, on Amazon.

Moms on Medications: The Recept Pill Epidemic

Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Moderskap kan vara en överväldigande och skrämmande upplevelse för alla typer av kvinnor. Att behöva prioritera en människa till är verkligen en modifiering i hastighet i ens liv som inkluderar många uppåtar och nedgångar. under förutsättning att mammor runt om i världen vanligtvis hanterar den oundvikliga se till läkaren som köper för att upptäcka hanteringsmekanismer för stress. Idag har receptbelagda piller slutat vara den typiska typen av komfort för många mödrar, som hamnade starkt beroende av dem för att få med svåra tider. Beroendet av dessa har emellertid producerat en epidemi som gäller och borde ges ljus i köpet för att upptäcka hälsosammare metoder för mammor för att hantera spänningen i det dagliga livet.

Mödrar är vanligtvis bärare av kronisk smärta, antingen på grund av brist på sömn eller som standard för deras gradvis hektiska livsstil. Sjukdomar som artrit eller sömnlöshet är typiska hos mammor runt om i världen, liksom är vanligtvis anledningen till att dessa kvinnor ser sina läkare som krav på hjälp. Vanligtvis förskrivs kvinnor en blandad drink av mediciner med extremt beroendeframkallande tendenser. Följaktligen visar detta sig att producera en epidemi av mammor som upptäcker sig själva beroende av dessa mediciner för att få med sina hektiska och krävande liv.

Enligt National Institute on Medication Abuse har 52 miljoner människor i USA använt receptbelagda mediciner för icke-medicinska funktioner vid någon tidpunkt. Många skulle anta att den stora majoriteten av dessa skulle involvera tonåringar såväl som högskolestudenter, men mängden hemma-mödrar som utgör denna häpnadsväckande metrisk är häpnadsväckande. Över 20 miljoner kvinnor över 25 år har använt medicinska mediciner för oavsiktliga funktioner i Amerika förra året. De mediciner som vanligtvis används inkluderar Vicodin, Xanax, Ritalin och OxyContin. Dessa mediciner har slutat så lätt att erbjudas sent, så mycket för att säkerställa att kvinnor har hamnat starkt beroende av dessa istället för alkohol eller andra typer av droger. Läkare har administrerat recept till dessa enkelt, utan mycket uppenbart problem för deras långvariga biverkningar.

Relaterad butik för mycket bättre sömn: 5 höga kvaliteter att leta efter i madrass toppers

Vicodin: En typisk smärtstillande medel för mammor som snabbt kan resultera i beroende

Som ett resultat har hastigheten på kvinnor som kommer in i rehabiliteringscentra förbättrats exponentiellt under det senaste decenniet. Kvinnor upptäcker sig själva beroende på toppfaciliteter som www.luxurybeachrehab.com, ett behandlingscenter i Florida, för att hitta rena och bli av med sina beroenden. Tyvärr har läkemedelsverksamheten ännu inte avsmalnat sig själva, med nyare mediciner som tillgodoser den typiska stressen och ångesten såväl som humörstörningar som mammor vanligtvis drabbas av. I sin tur utmanas kvinnor med att upptäcka hälsosammare såväl som effektiva hanteringsmekanismer för deras förhållanden utan att skada sig själva såväl som deras hushållsmedlemmars liv.

Idag utmanas mammor med kraven från att öka barnen och bevara ett friskt sätt att leva själva. Målet för dagens läkare är att bli av med den typiska tendensen att administrera recept utan mycket problem för deras långvariga effekter på drabbade mödrar. Med häpnadsväckande statistik om ljus, liksom samhället mycket mer medvetet om beroendeframkallande tendenser hos receptbelagda piller på mödrar, är det hoppfullt att vi kan etablera friskare cearmekanismer för kvinnor över hela världen.

Om den här författaren

David Christie har en examen i psykologi och fokus på medicineringsberoende. Han checkar ut varför människor agerar på ett specifikt sätt; Varför övergav de vad som är bra i deras liv och valde att online ett beroende av beroende

Länk till detta inlägg: mammor på mediciner: receptbelagda piller epidemin

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!Dela med sig

Tweet

Dela med sig