oooh, titta på min graviditetsklänning (till höger)

Jag känner mig vacker, åh så vacker, jag känner mig lika bra som kliande och twitchy. Ja, jag är gravid, liksom det är inte så enkelt att känna sig ganska i dag. Jag vattnar, jag gnäller, liksom min midriff är så lång tid för många skjortor. Yoga byxor = bra. leggings = bra. Täta grejer = dåligt. Denna klänning från 2Chix = Fantastisk.

Eftersom det är så mycket snyggare än min varje dag har jag sparat det såväl för datum som specialevenemang hittills; Det är så bekvämt att jag planerar att bära den dagligen i augusti och uppfylla (och kanske inkludera) bloggkonferensen. Färgen är underbar. Stilen med lock ärmar är helt praktisk.

Hur som helst, jag gillar det! kompisar har frågat mig om det också kommer att fungera som en klänning efter partum. Vi måste vänta och se för att jag inte förstår exakt hur sjuksköterskevänligt det är.

Samma klänning som används av en modell

Stort säga tack till dig till 2Chix för att ha skickat mig en sådan vacker godbit! Jag är så tacksam för Brooke på 2Chix.com för att du väljer och skickat den här klänningen bara för mig. På cirka 100 $ är denna klänning en splurge, men om du online i ett lämpligt klimat föreslår jag det extremt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *