Beroende av min telefon ???

Jag har ett problem. På senare tid verkar jag vara kirurgiskt knuten till min mobiltelefon. Jag är orolig att jag är beroende av min telefon. Jag tror att vi alla är (är vi inte?). Det har pågått ett tag nu. Jag ser det upp och ner i landet från lekplatser till styrelserum och jag vill inte vara den flickan.

Jag vill inte vara en slav till min telefon. Jag vill inte känna att jag måste svara på någon snabbt när jag får ett meddelande eftersom de vet att jag har en smartphone eller returnerar ett samtal jag har missat ASAP. Jag är en bra kommunikatör men min iPhone äger mig inte. Hör du mig iPhone? Gör du?

Titta Jag är frilans, jobbet kommer, arbetet går, jag startar nya projekt, slutar projekt (du får bilden). Det är livet för en frilansare och moderskapslön för de egenföretag som inte är allt jag är rädd, så jag arbetar runt min lilla man, alltid sätter honom först medan jag tjänar pengar när jag kan. Se, bäst av båda världarna.

Jag är ganska upptagen tack och lov med en TV -serie i utveckling (även om tidsfrister inte är tuffa) och betalade artiklar för min blogg som indikerar att jag arbetar i min egen takt men ändå håller mina tår doppade i. Detta indikerar att skicka e -post och ta samtal dock . Uppsidan av att vara frilans indikerar att jag inte arbetar hela tiden och jag är uppriktig med de människor jag arbetar för-jag har ett barn och han kommer först.

Jag har tur i mitt jobb och där jag är idealisk nu, att jag kan göra det. När jag är med Oliver och Alexander är de min högsta prioritet. Jag pratar om när O är på förskolan och barnet sover eller med mina folk.

Tja, jag tar ställning. Jag går gamla skolan och har fattat ett beslut för (endast en vecka) Jag kommer att försöka ta tillbaka kontrollen och bara använda saken för att ringa samtal *. Du vet, som de gamla goda dagarna när människor bara använde sin dator för att maila varandra och sin telefon för att gilla ringer människor. Wow kanske kommer jag till och med att försöka göra utan det helt och använda min fasta telefon. Nu skulle det vara så förhistoriskt. Jag gillar det!

… Så för att dra slutsatsen indikerar det ingen Twitter, e -postmeddelanden, Facebook från min telefon. bara samtal och texter. Jag vet att jag inte helt blir kall kalkon men jag bor inte nära priory längre så jag måste ta saker långsamt.

Önska mig lycka, bara e -post eller sms för att berätta det för mig.

Tack

Ärlig mamma
x

Foto av Lauren Mange på unsplash

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma och använder insikt i hur man skapar en digital tjänst eller återgår till jobbet med förtroende.

Mumboss: The Sincere Mum’s Guide to Surviving and Thriving at Work and At Home (UK 2nd Edition)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Din guide för att överleva och blomstra på jobbet och hemma (USA/Kanada -utgåvan)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt veckovisa e -postnyhetsbrev där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar och nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

En obegränsad lista: Fel som du inte bör vara generad om eftersom varje mamma har gjort dem

som jag har – från olika anonyma källor – denna lista över fel som föräldrar har slagit sig för onödigt. Förutom ärligt talat, precis som Heather när han erkände att han är generad över att vara generad över offentlig amning, är några av dessa händelser så triviala, det är att ta bort lite hållbarhet är i ordning.

Vi kräver att kunna studsa tillbaka, inte drunkna i synd spiral över missade snacks.

Andra förlåtbara fel i ditt förflutna eller framtid:

Resensa en evite till ditt barns födelsedagsfirande sedan du lägger fel datum i det. såväl som att återgå igen eftersom du inte lyckades komma ihåg en detalj till.

Slut på blöjor och att behöva bumma en av en främling.

Att kalla en av Emmas mommier Dana när hon heter Tara såväl som hennes make är Dana.

Entusiastiskt påpekar byggnaden eller en husdjur eller en eldstad till en grupp vuxna som förlorade räntan i det ämnet efter deras sjunde födelsedagar.

Att sitta på marken eftersom du inte förstod loungestolar eller en picknickfilt var en sak att ta med. Förutom att vara blyg för att be att sitta på hörnet av någon annans filt.

När ditt barn utropar, “Jag förstod inte att restauranger har efterrätt!” Eftersom du aldrig har gjort det möjligt för dem att köpa det.

Slut på mjölk eller annan avgörande mat som en mamma måste vara på toppen av.

Insåg tio minuter innan du är tänkt att ta med mellanmål att det är din tur såväl som att rensa köksområdet för allt som kan passera för mellanmål. Bananer, gamla Ritz Crackers … ummm, äter ungdomar konserverade ananas eller kikärter?

Använda ordet “potta” till en vuxen till. På jobbet.

Att vara den sista som plockade upp ditt barn var som helst. Alla känner sig hemska över detta, men någon måste vara sista, eller hur?

Ringer bit Hayden “Holden” eller “Aiden.” Mycket.

Att inte ha en födelsedagspresent när det är dags att gå ut för en firande samt återgåva något från jul som inte öppnades.

Att ha en minivan full eller skräp/snacks/smulor/omslag när det är din tur att hämta vuxna för mommiesnatt/PTA -utbildning (något för vuxna)

Att läsa en evite för ytterligare en ungdomsfirande och inte förstå vem ungen är, vem föräldrarna är eller vilka av dina barn som är inbjudna.

Glömmer lunchlådan.

Skicka lunchlådan, men lämnade av avgörande komponenter eftersom du trodde att din partner gjorde det.

Att glömma att ta med en bad som passar till badklassen samt att prata din fyra år gamla unga till att använda en jumbo-badblöja som de erbjuder vid poolen och kallar det europeiskt.

Den gången har ditt små barn en utblåsning såväl som att du inte har reservbyxor så att du lägger din egen tee -skjorta på benen och binda den så att de inte höstar ner.

Att upprepa en berättelse till en enskild kompis eftersom du knappt kan fokusera på alla typer av konversationer, det finns så många röster såväl som påminnelser i ditt huvud, att du inte är säker på om du verkligen talade orden högt.

Vilket “dödligt” fel gör att du flinkar när du tänker på upplevelsen?

Hoppsan! Det är därför vi är ute av mjölk.

ANDAS UT. Slutet på fjärde trimestern.

Min lilla baby Sawyer är tre månader gammal. Jippie. Han ler nu. Han gurglar och coos. Han är härligt vad varje gravid kvinna tror att de kommer att få när de kommer hem från sjukhuset. vet vad jag menar? Han är inte riktigt så vinglig, det är mycket mindre skrikande, och han kan sova för några bra långa sträckor (ibland*).

Reflektioner under de första tre månaderna: â Cuddly och sweet-luktande med lite tortyr som kastades in.

Att vara en baby mamma för tredje gången indikerade att jag fick mycket väl stöd av mitt lokala och internetföräldraskap. Hand-me-downs, Twitter-råd och generösa överraskningar av mat var så rikliga och vackra. Så tack för det.

Men oavsett min tidigare erfarenhet är mamma en nyfödd hård (om än snuggly) arbete. Whitney berättade för mig att sex veckors sömnbrist faktiskt betraktas som tortyr, och jag tror på henne. Det fanns timmar i en tid då sojabönan bara skulle sova på mig. Och bara om jag var på väg. Om jag var välmatad och hydratiserad (och inte behövde kissa), var de gosiga, glada stunder. Men om jag behövde borsta tänderna eller göra någons lunch, ugh!

Hjälp. Kan inte. Nå. Kaffe.

Det här är några av mina favorit saker:

Du vet redan att jag älskar min iPhone.

Miracle Swaddling filt och Fisher Pris sida vid sida lammsvingkombo. När Sawyer slutade sova bara på min kropp, flyttade vi honom in i gungan i det intilliggande rummet som svängde upp. Se fotot för att se hur vi säkert riggade honom där. Att nu få honom ur detta sovarrangemang och i en spjälsäng blir min nästa utmaning!

Philips Avale Video Monitor. Vi hade en normal ljudmonitor tidigare men jag medger det, jag gillar verkligen att njuta av “Sleeping Baby TV.” En inställning låter mig stänga av skärmen såvida han inte gör ljud också. **

Hygeia bröstpump. Jag hörde först om njutningen när Kristen kallade det för den bästa bröstpumpen du aldrig har hört talas om på coola mamma -val. Till skillnad från nästan alla andra pumpar kan den delas säkert och överlämnas till andra mammor snarare än att röra deponierna. Jippie! Jag är så tacksam till Kate för att ha skickat en till mig och jag kan inte vänta med att skicka den till nästa mamma! Efter att vi är klar med att använda det varje dag.

Vissa ögonblick, som den här, när han tar en lång tupplur och jag kan ta andan, allt jag vill göra är att titta på bilder av honom.

+++
Upplysningar, anteckningar och vad inte:

De första tre månaderna av detta barns liv var mycket mer än lite utmanande. Inte säker på hur mörk jag kan bli och fortfarande vara mycket roligare än att torka av någons Tushy, jag höll det lätt. Men min Gal Whitney kommer ihåg det med mycket mer tydlighet. Hon säger: ”Du kände dig riktigt hemsk och ville aldrig lämna huset. Ammande skadad. Din rygg gör ont. Din coochie, jag vet inte. Ditt mentala tillstånd var er, ingen kommentar. ”

* Missförstå mig inte. Vi sover inte hela natten och antyder att det skulle vara att Jinx alla hopp vi har att göra det på kort sikt.

** Denna bildskärm skickades till mig för gratis som en ersättning för en äldre modell Philips Baby Monitor som inte längre fungerar. Jag undersökte den modellen för år sedan som en del av moderbloggersnätverket.

Älskar din postpartum kropp oavsett exakt hur postpartum du är.

Mitt spädbarn blev en den här veckan. Min andra såväl som sista (så långt vi har planerat) spädbarn det är. Naturligtvis är jag en röra med känslor och känner “det går så snabbt!” Liksom galen har jag emellertid märkt att jag har haft några tankar den här veckan medan jag inspekterade min postpartumkropp samt att tro på spädbarnsvikten och var jag är med den.

Älskar din postpartum kropp oavsett exakt hur postpartum du är.

I det här stadiet i mitt liv är jag inte enorm på skalor såväl som vikter såväl som dieter såväl som allt detta, men på exakt samma tid syftar jag till att vara i form och äta bra. Jag vill känna min finaste i min kropp men jag vill också njuta av mitt liv! Så jag pressade inte mig själv att gå ner i spädbarnsvikten med en viss tid.

Jag har lagt märke till några saker sedan jag födde den här andra gången. Jag är mer omtänksam med min kropp och mina känslor om min kropp. Du förstår exakt hur när du förväntar dig att din hand naturligt kommer kärleksfullt att sitta på magen. Oavsett om du står eller sitter. Det är en så underbar gest. Att visa vårt bit spädbarn som såväl som vår egen kropp som såväl som uppskattning. I månader såväl som månader sedan jag har mitt spädbarn har jag insett att jag fortfarande gör det här!

Jag fångade mig först bara ett par månader efter att min andra föddes. Jag skulle sitta på soffan och koppla av efter att mina ungdomar sov såväl som jag hade vila på min pooch av en mage. Jag skulle plötsligt komma ihåg att det inte finns något spädbarn där, det är bara din mage och dra tillbaka min hand direkt som om jag gjorde något fel. Som det var fel att visa tillgivenhet till min mage om det inte fanns något spädbarn inuti.

Visa som din postpartumkropp

Men varje gång jag fångade mig själv såväl som insåg eller bekräftade till mitt Judgy -sinne att jag kan visa som för mig själv, för min kropp. Även om det inte finns något spädbarn inuti mig. Även om det inte finns en platt mage. Den här saken som inträffar så naturligt när de är gravida, kvinnor som lägger händerna kärleksfullt på magen, förekommer troligen aldrig för den icke-gravida. Sedan vi förväntar oss att vi visar som spädbarnet inuti, inte våra kroppar men vi förtjänar det också. Det medvetslösa som det ger våra händer till våra magar i tillbedjan.

Även den senaste veckan fångade jag mig själv att göra detta! Jag var ute på offentligt i en park och tittade på mitt små barn springa runt och insåg att jag stod där och höll till och med att skrubba magen. Jag trodde omedelbart vad gör jag?! Men då trodde jag varför är det fel?

Min kropp är fantastisk såväl som hållbar såväl som den förtjänar min kärlek. Det kanske inte är min drömkropp. Jag kanske inte har tappat all spädbarnsvikt ens ett år senare. Jag kanske inte är i så form som jag kan vara. Ändå, när jag upptäcker mig själv i spegeln, till och med naken flinar jag inte eller grimas eller känner skam

Att vara tålamod med din postpartumkropp och omfamna prestationerna

Ja, jag vill vara såväl montare som fastare hur mer eftersom det får mig att känna mig bra inte eftersom jag inte känner mig tillräcklig som jag är. Inte sedan att vara en specifik storlek, eller vikt eller utseende kommer att bli mycket bättre på något sätt. Att känna sig stark, mångsidig såväl som livet känns bra såväl som rörelsen hjälper mitt sinne. För mig att träna gör mig starkare, inte bara i min kropp men mitt sinne, mina mål, mina åtaganden, mitt liv.

En annan sak som jag har lagt märke till är inte bara empati för exakt hur min kropp ser dock ut för exakt hur den känns. Min kropp är inte alls så mångsidig och stark som den när var. Ibland när jag är i form i ett yogflöde eller till och med några få sträckor såväl som är lite chockad över att upptäcka exakt hur obegränsad jag är. Exakt hur saker som används för att vara så flytande för mig ta metod mer utrymme, mer andetag, mer omsorg.

Där länge kan jag hamnade frustrerad över att jag är så långt ifrån där jag var såväl som vad som används för att känna mig så naturlig för mig, istället känner jag njutning över att komma ihåg vad som är möjligt. Av vad som kommer.

Istället för att vara frustrerad såväl som att driva mig själv också hårt. Jag gör det möjligt för öppenheten att hitta naturligt såväl som jag verkligen känner njutning för att komma tillbaka till Flexier mig som när var. Förutom hej kanske en dag kommer jag slutligen att kunna hålla en elegant handstand långt bort från en vägg. Det är möjligt så bra som det kommer att vara tillgängligt på sin egen tid.

Jag känner så mycket empati med mig själv. Det känns mycket bättre på detta sätt. Dessutom inte slå mig själv. Att inte titta i spegeln på magen såväl som benen såväl som armar med skam. Önskar jag att de var mindre såväl som mer fasta? Ja. liksom jag producerar området för att det ska inträffa utan medlidande eller avsky eller bör.

Jag älskar mig själv där jag är. av vad jag är. liksom att liksom såväl som uppskattning påverkar mig att ta den allra bästa vård av mig såväl som ibland betyder det att det passar i 45 minuters träning During naptime såväl som ibland betyder det att lägga med benen uppför väggen och göra ingenting annat.

Möt dig själv där du är

Jag förstår inte om det är min ålder eller född till ungdomar på två år eller kulminationen på decennier av en växande självliknande metod såväl som undervisning, hur jävla det känns bra att vara helt accepterande, helt kärleksfull av mig själv inuti också som ute.

Möt dig själv där du är. Som dig själv där du är så bra som för vem du är just nu. Det är metoden för att producera förändring. Inte från själv avsky. Eftersom det troligtvis är även när du går ner i vikt eller får mycket bättre form kommer du fortfarande att vara själv avsky och leta efter nästa reparation för att få dig att må bättre.

Börja på insidan såväl som utsidan kommer naturligt såväl som att vara mer hållbart eftersom det kommer från som såväl som uppskattning som inte avsky och jämförelse.

Jag är tacksam för min kropp. Jag är tacksam för min resa. Jag är så tacksam för mina två underbara tjejer! Jag kommer att vara här här och hålla min hand kärleksfullt över magen utan synd från här på ut.

Om författaren

Bekräftelser för ungdomar-enkla tips för att utveckla ditt barns självförtroende!

25 Jag gillar mina andra halva citat för att hjälpa dig att inte svettas de små sakerna.

Ganska, bekväm graviditetsklänning i alla 40 veckor

oooh, titta på min graviditetsklänning (till höger)

Jag känner mig vacker, åh så vacker, jag känner mig lika bra som kliande och twitchy. Ja, jag är gravid, liksom det är inte så enkelt att känna sig ganska i dag. Jag vattnar, jag gnäller, liksom min midriff är så lång tid för många skjortor. Yoga byxor = bra. leggings = bra. Täta grejer = dåligt. Denna klänning från 2Chix = Fantastisk.

Eftersom det är så mycket snyggare än min varje dag har jag sparat det såväl för datum som specialevenemang hittills; Det är så bekvämt att jag planerar att bära den dagligen i augusti och uppfylla (och kanske inkludera) bloggkonferensen. Färgen är underbar. Stilen med lock ärmar är helt praktisk.

Hur som helst, jag gillar det! kompisar har frågat mig om det också kommer att fungera som en klänning efter partum. Vi måste vänta och se för att jag inte förstår exakt hur sjuksköterskevänligt det är.

Samma klänning som används av en modell

Stort säga tack till dig till 2Chix för att ha skickat mig en sådan vacker godbit! Jag är så tacksam för Brooke på 2Chix.com för att du väljer och skickat den här klänningen bara för mig. På cirka 100 $ är denna klänning en splurge, men om du online i ett lämpligt klimat föreslår jag det extremt.

Dra åt lös hud med Skineez ™ SkincareWear ™ #Giveaway

Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Alla vill se ut och känna sig bäst. Efter att mina barn föddes trodde jag inte att jag någonsin skulle få tillbaka min gamla kropp. Min vikt är tillbaka till normal men den lösa huden runt mitt mitt är pinsamt. När jag hörde om New Skineez ™ Skincarewear ™ kunde jag inte vänta med att prova det själv.

Skineez ™ är revolutionerande och extremt bekväma formslitage med naturliga hudvårdingredienser. De flesta formkläder drar bara din hud i stramare. Men Skineez ™ Skincarewear ™ gör mer för din hud genom att leverera leverans av friska och naturliga kosmetiska ingredienser till din hud medan du bär dem.

Tyget i Skineez ™ innehåller mikrokapslar med en balanserad kombination av antikellulitingredienser (retinol, koffein, rött alger-extrakt) med naturliga baserade fuktgivande ingredienser (sheasmör, aprikoskärna, ros höftolja, vitamin E). När du bär din Skineez ™ absorberas dessa ingredienser i din hud och hjälper till att dra åt lös hud snabbare.

Efter att ha bär lårets smalare i en vecka har jag lagt märke till att min hud är mjukare och jag kan säga att det börjar dra åt mitt mitt. Om du verkligen vill se en stor förbättring i din hud rekommenderar tillverkarna av Skineez ™ att du bär deras produkt i åtta timmar om dagen. Efter cirka fem veckor bör du ha enastående resultat.

Skineez ™ är så bekväm och mjuk att du kan bära dem under dina andra kläder och till och med i sängen på natten. Jag älskar min Skineez ™ och vet att om jag fortsätter att bära dem snart kommer jag att ha en stramare, fastare mage.

Skineez ™ säljer online på myskineez.com. Du kan också köpa Skineez ™ på Macys och HSN. En lycklig Healthy Moms Magazine Reader kan vinna en Skineez ™ lårslimare (detaljhandelsvärde 85 $) och en Skineez ™ midja Slimmer (detaljhandelsvärde 75 $). Allt du behöver göra för att komma in är att lämna en kommentar med din storlek (xs, s, m, l, xl, 1x, 2x, 3x) och färgval (svart eller naken) för att komma in. Denna tävling är öppen Till oss invånare endast 18+ och slutar torsdagen den 2 augusti 2012 klockan 8 PST.

*Offentliggörande: Jag fick ett Skineez ™ -banningssats i utbyte mot denna översyn Alla åsikter är korrekta och 100%min. För extra poster:

Relaterat kolloidalt silver för hudvård

Prenumerera på vårt hälsosamma levande nyhetsbrev

Följ mig på Twitter

Prenumerera på tidningen Healthy Moms

Följ den här bloggen med Google Pal Connect

Digg denna tävling

Tweet den här tävlingen

Snubblar tävlingen maila länken till vår webbplats eller den här tävlingen till en kompis (se till att du bcc talbertcascia @ yahoo dot com så jag har bevis på e -posten)

Som The Healthy Moms Magazine på Facebook

Gå med i vår bloggfrogsamhälle

Lägg till tidningen Healthy Moms till din blogroll.

Blogg om denna tävling. Se till att du inkluderar en länk tillbaka.

För varje post inklusive extra poster, vänligen lämna en separat kommentar. Vinnare kommer att väljas slumpmässigt från kommentarerna och e -postmeddelanden som jag får. Tävlingen avslutas den 23 juli 2012 klockan 8 och är öppen för alla i USA. Lämna din e -postadress i dina kommentarer. Alla kommentarer utan e -postadresser kommer att diskvalificeras.

Cascia Talbert är en upptagen bloggare, förläggare, frilansförfattare, onlinehandlare och mor till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historia och lag och en passion för att skriva och hålla sig frisk, startade hon Healthy Moms Magazine 2007. The Healthy Moms Magazine är för närvarande rankad som den bästa hälsobloggen för mammor och har flera hälso -expertförfattare och MOM -bloggare. Fröken Talbert tror att om mödrar är välutbildade i hälsoproblem och hur de kan hålla sig friska, kan de överföra den informationen till sina barn och vända barnens fetma statistik i USA

Fröken Talbert är en presenterad hälsobloggare på wellsphere.com och henneArtiklar finns också på ezinearticles.com. Hon driver också det Healthy Moms Social Network på Ning, är Chief Marketing Officer för Talbert Nutrition LLC och är i Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge.

Relaterat (gör det inte själv hudvård: hem ingredienser du aldrig ska använda i ansiktet

Länk till det här inlägget: drabbas av lös hud med Skineez ™ SkinCarewear ™ #giveaway

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Din Stay Healthy Guide för ungdomar

Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Dina ungdomar kan komma hem från institutionen i vinter med något mer oroande än läxor: snifflar, magbuggar och till och med (Ick!) Löss. Nu när praktikanter samlas upp i överhettade klassrum hela dagen kan institutioner vara avelsplatser för alla typer av antal sjukdomar.

Du kan troligen inte förhindra dåliga dagar helt; Enligt American Academy of Pediatrics får det typiska skolbarnet 8-12 förkylningar såväl som 1-2 situationer med diarré på ett år, liksom Centers for Illness hanterar rapporter uppskattningsvis 6-12 miljoner huvudlösningar per år Bland 3-11-åringar. Det finns emellertid åtgärder du kan vidta för att minimera farorna och hålla hela hushållet friskare, till exempel att tvätta händerna ofta, äta rätt samt hålla dig uppdaterad om vaccinationer. Förutom att inte tillhandahålla när ungdomarna ber om att stanna uppe lite längre: “Att få tillräckligt med sömn hjälper ditt immunsystem att slåss mot vad som kan komma på din väg,” råder Rebecca Jaffe, MD, från Wilmington, Delaware, en kollega av American Academy of Hushållsläkare.

Om du vill förstå att du håller dig frisk, styrning avlägsna den typiska listan över institutionens gräsmattsjukdomar såväl som den allra bästa metoden för att behandla dem, här är hälso- och välbefinnande fakta om fem typiska smittsamhet:

Förkylning såväl som influensa

Orsak: Virus.

Symtom: fyllig näsa, nysningar, måttlig ont i halsen såväl som hosta för förkylning; Feber, värk, allvarlig hosta för influensa.

Sprid av: droppar på händerna eller släpps i luften med hosta eller nysningar.

Förebyggande: Använd en vävnad för att nysa, hosta eller slå näsan; Kassera omedelbart såväl som tvätthänder. Lär ungdomar att nysa in i armbågen om det inte finns någon vävnad till hands. Dela inte koppar, vattenflaskor eller redskap.

Behandling: vila såväl som vätskor. tillhandahålla antihistaminer såväl som mediciner utan aspirin för förkylningar; Antivirala mediciner för influensa om de föreskrivs av din barnläkare. (Antibiotika är endast effektiva mot bakterieinfektioner såsom strep hals.)

Gastroenterit (maginfluensa)

Orsaker: virus, bakterier eller parasiter.

Symtom: diarré, kräkningar; Kan inkludera feber, huvudvärk, frossa.

Sprid av: Kom i kontakt med infekterad person eller förorenad mat eller dryck.

Förebyggande: Regelbunden handtvätt. Desinficera ytor som ditt hushåll berör vanligtvis – dörrhandtag, tangentbord etc. – utöver köksområdet såväl som andra områden som används för matlagning.

Behandling: sängstöd samt en oral rehydreringslösning för att förhindra uttorkning; Ge långsamt tråkiga livsmedel som rostat bröd, bananer såväl som äppelmos. Se din barnläkare om ditt barn kör hög feber eller om kräkningar såväl som diarré fortsätter i mer än en dag. Håll ditt barnhus upp tills hon har varit symptomfri i 24 timmar.

Konjunktivit (pinkeye)

Orsaker: virus, bakterier, allergier.

Symtom: Rödligt öga såväl som lägre lock, klåda, urladdning samt irriterande inflammation.

Sprid av: Kontakt.

Förebyggande: Tvätt ditt barns händer ofta och varnar honom att inte gnugga eller röra vid hans ögon. Dela inte handdukar eller tvättdukar.

Behandling: Se din barnläkare för receptbelagd ögonsalva.

Smittsamma hudutslag

Orsaker: Utslag kan utlösas av bakterier (impetigo), ett virus (femte sjukdom) eller kvalster (skabb).

Symtom: kliande, oser av blåsor (impetigo); Rödaktigt utslag på att hantera såväl som kropp (femte); intensivt kliande finnliknande utslag (skabb).

Sprid av: Impetigo såväl som skabb kan spridas genom att röra vid det infekterade området eller hantera det påverkade barnets handdukar eller kläder; Femte sjukdomen överförs av såväl saliv som slem.

Förebyggande: regelbundet handtvätt samt utnyttjande av vävnader; Förhindra att handdukar delas.

Behandling: Varierar beroende på typ. För Impetigo kommer din läkare att förskriva antibiotika, antiseptisk tvål samt bandage; för skabb, receptkräm; För femte sjukdom, acetaminophen eller ibuprofen efter behov.

Huvudlöss

Orsak: Rödbruna insekter ungefär storleken på ett sesamfrö som online såväl som lägger vitaktiga ägg (nits) i mänskligt hår. Obehagligt som de är, löss inte lösning, liksom att ha dem antyder inte dålig hygien.

Symtom: kliande hårbotten, särskilt runt öronen eller nacken i nacken.

Sprid: Huvud-till-huvudkontakt.

Förebyggande: avskräcka barnen från att dela hattar, kammar som väll som annan hårutrustning. Bind tillbaka långt hår i flätor eller hästsvansar.

Behandling: Be din läkare att föreslå ett anti-löss schampo samt följa anvisningarna noggrant. Använd en fin-Tooth Louse Comb varje dag i en vecka för att eliminera alla typer av vistelsebuggar och nits. Tvättkläder, hattar, sängkläder samt fyllda djur i varmt vatten samt torka på en hög miljö. Fråga din institutionsköterska när ditt barn kan återvända; Vissa institutioner har en “no-nit” -policy, men AAP säger att det inte finns något krav på att hålla barnhuset om de inte har någon aktiv löss

Lynn Langway är en hälso- och välbefinnande författare samt tidigare redaktör på Newsweek samt Ladies ‘House Journal. Följ henne på Twitter: @travelCentricny.

Länk till det här inlägget: Din vistelse hälsosam guide för barn
Relaterad bestämning såväl som att behandla intressebristhyperaktivitet hos barn

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

WHAT ROOKIE mommies need TO know about NANNIES

thanks to Oakland, CA mommy of three Chantal Laurie below for this guest essay about discovering what really matters in a nanny.

(Photo by I’m Priscilla) What amazing nannies can do

As first-time parents, we hired a nanny with no understanding of what we needed. Sure, we wanted someone loving and CPR-certified; the ability to drive was a plus. But, we’d been parents for a whopping three months.

Our inexperience, combined with sustained sleep deprivation, indicated we were under-qualified to choose diaper rash ointments let alone make an crucial hiring decision. So, we put complete faith and depend on in references we’d never met and hired Alia.

My last day of maternity leave, I cried. The tears represented loss; the loss of uninterrupted time with my daughter (most satisfying after my recovery from mastitis), the camaraderie of an artificially created (and fairly random but supportive nonetheless) mom’s group, and mid-day walks through the neighborhood (frequently cut short by blowouts). The tears also represented guilt and confusion.

Having been raised by a stay-at-home mom, I couldn’t shake the notion that hiring someone to enjoy my infant felt incongruous with my understanding of how one “should” parent. But, the taunting voice of mortgage payments and my need for a strong professional identity lured me into an office and lured Alia into our home.

Tack Gud.

It’s now my last day of maternity leave with baby #3. As I hand my third baby over to Alia’s care, I now know what we need.

We need a coach. As parents, we’re only vaguely sure of what we’re doing. Alia’s cared for children for over twenty years and is raising her own mature and respectful adolescents. We depend on the loving and direct recommendations she uses about how to curb a hitting routine or wean a baby from a bottle, and we envy her endless patience. Alia is our nanny deity who we turn to, in those frequent moments of parenting paralysis, and ask: “WWAD, What would Alia Do?”

We need a sports enthusiast — and an equipment manager. We’ve got a two-year old kid who pulls his socks up high to look like hunter Pence and who’s still lamenting Panda’s trade to the Sox. Alia indulges his passion by pitching enough balls to induce carpel tunnel and never leaving home without his batting helmet and gloves. She doesn’t bore of his baseball obsession but instead revels in his happiness and seizes on the chance to build connection with a toddler she loves.

We need a role model. Alia embraces a culture that isn’t her own (and revels in the trashiness of fine American shows like Nashville). And, she fights to make sure her children value and know their native language and cultural identity. When Alia proudly illuminates for my children the gifts of Mexico (by making a indicate pozole and joyfully singing Dale, Dale, Dale at the many park birthday parties that sport a piñata), she shows our kids the confidence that comes from defending your traditions and values, especially when a dominant culture denies their import.

We need a party animal. When my daughter turned one, I didn’t invite Alia “after work hours” to her birthday party; I wanted to respect Alia’s personal time. The Monday after the event, Alia let me know of her disappointment. What I checked out as respectful, she experienced as exclusionary. Alia has never defined her role as caring for our children during a 40-hour work week. She’s defined her role as being a important part of their lives; she wants and should have to celebrate the milestones that shape who our kids are.

We need an advocate. Alia engaged in a hard negotiation when we hired her; she stuck to her guns about her needs and got them. She helps our children do the same. When my kid turns to a playmate at the park who is twice his age and informs his peer that grabbing his shovel is, “Not okay,” I credit scores Alia. When my daughter, in a calm and commanding voice tells her brother, “I don’t like that,” when he’s screaming in her face, I thank Alia. Alia has equipped our children with the tools they need to have confidence and agency over their needs.

We need a brave outdoorswoman. Alia’s an adventurer. She won’t shy away from carting two kids in a double Bob Stroller on two buses and BART to get to the zoo. She’s also an organizer. A few years ago, she convinced multiple families to pool money together and get a parachute so she could create a Gymboree-like class at the park. Then, she distributed Mexican children’s song lyrics among parents and caretakers so the whole park gang could sing together. Alia’s actions show our kids that being a passive bystander in life isn’t nearly as fulfilling as rolling up your sleeves and engaging fully.

We need a comedian. and a teddy bear. few interruptions do I welcome a lot more in my home office than the uninhibited stomach laugh I hear from Alia when my son, with fierce abandon, pretends to ”˜run the bases’ after hitting anImaginär hemkörning. Få sevärdheter värdesätter jag mycket mer än, i hans sällsynta ögonblick av tyst, när jag ser mitt barn och Alia snugglar på soffan. Och i slutet av dagen, få rutiner uppskattar jag mycket mer än “Jag älskar dig”, Alia använder vart och ett av mina barn innan hon går hem.

För fem år sedan trodde jag att en barnbarn var ett andra nivå för mig att vara hemma med min lilla. Jag ser nu Alias ​​närvaro i vårt liv mycket annorlunda. Hon har informerat och klargjort våra föräldravärden och har dykt upp för hela vår familj vad som är viktigast: att vara passionerad, modig och kärleksfull. Jag ser att mina barn är lyckligare och mycket mer självsäkra på grund av hennes inflytande. Jag ser att jag är en mycket mer individuell och avsiktlig mamma på grund av henne.

För fem år sedan kunde jag inte formulera vad vi behövde från en vårdgivare. Nu inser jag att Alia har visat oss vad vi behöver genom att vara vad vi behöver.

Några år från och med nu kommer mitt yngsta barn att gå på förskolan. Vid den tiden kommer jag sannolikt att vara den okända men pålitliga referensen som kommer att formulera den gåva som är alia till en familj som försöker hitta barnomsorg. Jag hoppas att familjen hon väljer uppskattar att hon är mycket mer än de behöver och allt de vill ha. Och vid övergångspunkten när Alia lämnar vår familj kommer jag utan tvekan att gråta över förlust.

Tack, Chantal, för att du delade din kärlek till Alia i vårt utrymme idag. Att anställa en barnflicka med bara två månaders föräldraskap under mitt bälte är en av de tuffaste utmaningarna jag har mött också.

Relaterad:

Hur det är att ha en nannyon att vara en fungerande mamma: Practice gör ofullkomligt okej hur man får ett ammande barn att ta en flaska

Morgonrutiner (för ett överbelastat hus)

bad jag den charmiga Audrey från momgenerationer att dela sina tricks för att få en enorm posse med bitbarn ut genom dörren och av till daghem, förskola och skola. Hon har fyra pojkar, så hon förstår vad hon talar om!

Har du någon typ av idéer för att hjälpa till att få en gaggle av bitar ut genom dörren?

Tack så mycket Audrey för att du delade dina idéer!

En natt i A&E

i går kväll såg oss rusa till A&E som Alexander, 14 månader upplevde avsnitt där han kämpade för andetag. Som ni kan föreställa er, var det en oroande, stressande tid för min man och I. Alexander hade redan sett två gånger av allmänläkaren igår, en gång på morgonen med en 39,9 graders temperatur och sedan kl 17 med förvärrad influensliknande symtom.

De rekommenderade att hålla ett öga på honom eftersom barns förhållanden kan eskalera snabbt men trodde att det helt enkelt var en virusinfektion han behövde för att slåss.

Jag låg bredvid honom medan han sov kl. 20 och kontrollerade honom igen klockan 23.00. Han plötsligt vaknade av smärta och det var då jag upptäckte att han tycktes gnugga sporadiskt; Hans andning lät djupt och obekväm. Vi gick omedelbart till A&E.

I det ögonblick vi anlände började Alexander hosta en kurs barkliknande hosta och diagnostiserades snabbt med croup. Jag grät av lättnad att vi äntligen hade svar på varför han var så ohälsosam.

Eftersom hosten bokstavligen hade börjat när vi gick in i A&E och är den enda indikatorn på croup, var det ingen överraskning att GP: erna inte hade kunnat fastställa detta tidigare.

Generellt sett är symtomen helt enkelt kalla som men på natten blir host- och andningssymtom värre. Jag var medveten om tillståndet men som proffsen, hade antagit att han helt enkelt hade förkylning, särskilt eftersom hosta inte var distinkt.

Croup är en infektion av struphuvudet (röstlåda) och luftrör (vindrör), de övre och nedre delarna av andningsröret som förbinder munnen till lungorna. Den typiska orsaken till croup är en virusinfektion och flera virus kan orsaka den. Det påverkar vanligtvis barn mellan 1-3.

Vi informerades faktiskt av personalen med medicinsk anläggning om att sex andra barn hade tagits in kvällen innan med samma tillstånd, många anlände med ambulans och att vi hade gjort det bästa att komma in så snabbt.

Det visas, om du känner att ditt barn är illa, (även om du har sett DR tidigare) bör du välja din tarm och aldrig tänka två gånger om att dyka upp på A&E.

Alexander fick steroidmedicin för att minska inflammation som gick snabbt och minskade svårighetsgraden av hans andningssymtom tillsammans med ibuprofen för hans temperatur. Inom en halvtimme började han må bättre. Alexander observerades i flera timmar efter det i ett vackert fisk med tema med förändrade ljus och havsväggmålningar, en så nöjd plats för en dålig liten kap. Tack NHS.

Som ni kan se ovan är Alexander mycket bättre idag. Sover på mammas bröst i flera timmar och till och med musterar upp energin att spela (mest med den lime gröna sjunkande kolvarna va) han är tack och lov på att göra och komma tillbaka till sitt lyckliga, smiley lilla jag.

Vilken kväll.

Tror att det kommer att vara tidigt till sängs för oss alla ikväll.

Har ditt barn haft croup?

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma och ger insikt i hur man skapar ett digitalt företag eller återvänder till arbete med förtroende.

Mumboss: Den sanningsenliga mammas guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma (UK 2: a upplagan)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Din guide för att överleva och blomstra på jobbet och hemma (USA/Kanada -utgåvan)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt veckovisa e -postnyhetsbrev där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar och nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare