Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

https://apis.google.com/js/plusone.jsacording till nästa veckas prognos för Inland Northwest, vi förväntas få massor av solsken med temperaturer som klättrar in på åttiotalet. Detta innebär att varmare väder är här och vi måste börja tänka på att skydda våra barns dyrbara hud från solskador. Om dina barn kommer att våga sig in i solskenet i sommar är här några förslag för att undvika stora solbrännskador i sommar. Besök din gamla solskyddsmedel.

SPF -skyddet i solskyddsmedel och andra fuktighetskräm bara varar om året. Efter ett år fungerar det inte för att skydda känslig hud så kasta alla gamla SPF -produkter i soporna och ersätta dem. Det är bäst att göra detta bäst bort tidigt på våren så snart du ser solskyddsmedel i din lokala livsmedelsbutik, rabattcenter eller apotek. Slösa inte dina pengar på dyra produkter med mycket mer än 50 SPF.A -produkt med 15 SPF är mycket Mer än tillräckligt med täckning för barns hud. De flesta solskyddsmedel för barn är 50 SPF eller mycket mer men de kan också vara mycket dyrare. Butikmärken och generiska varumärken fungerar lika bra som det populära namnet Sun Care Products. Jämför ingrediensetiketterna när du handlar efter solskärm. Hats och solglasögon erbjuder extra skydd för barnen. Att bära en solhatt hjälper till att skydda toppen av ditt barns huvud från solskador. Om hatten har en bred rand kommer den också att skugga hans ansikte. Solens UV -strålar kan också vara skadliga för ditt barns ögon. Se till att han bär solglasögon om han ska spela ute under en längre tid. Packa massor av solskyddsmedel. Solskyddsmedel borde appliceras varje 20-30 minut eller ditt barn kan fortfarande få en solbränna. En majoritet av barnen tillbringar flest timmar av sitt liv i solen före 18 års ålder, så det är mycket viktigt att föräldrar instruerar sina barn hur hur att ha kul i solen säkert. Att skydda dina barns hud nu hjälper till att undvika dem från att utveckla melanom eller en annan form av hudcancer i framtiden.

Cascia Talbert är en upptagen bloggare, förläggare, frilansförfattare, onlinehandlare och mor till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historia och lag och en passion för att skriva och hålla sig frisk, startade hon Healthy Mothers Magazine 2007. Healthy Mothers Magazine är för närvarande rankad som den bästa hälsobloggen för mödrar och har flera hälso -expertförfattare och morbloggare. Fröken Talbert tror att om mödrar är välutbildade i hälsoproblem och hur de kan hålla sig friska, kan de överföra den informationen till sina barn och vända barnens fetma statistik i USA

Relaterat Vad är de hemliga hälsofördelarna med Kelp?

Fröken Talbert är en presenterad hälsobloggare på wellsphere.com och hennes artiklar kan också hittas på ezinearticles.com. Hon driver också det Healthy Mothers Social Network på Ning, är Chief Marketing Officer för Talbert Nutrition LLC och är i Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Följ henne på Google+.

Om du gillade den här korta artikeln kan du glädja dig över dessa berättelser.

Läser in…

var MarketGiddate = nytt datum (); Document.Write (”);

Länk till det här inlägget: sommar 2013 solvårdsförslag för barn

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *