Mitt spädbarn blev en den här veckan. Min andra såväl som sista (så långt vi har planerat) spädbarn det är. Naturligtvis är jag en röra med känslor och känner “det går så snabbt!” Liksom galen har jag emellertid märkt att jag har haft några tankar den här veckan medan jag inspekterade min postpartumkropp samt att tro på spädbarnsvikten och var jag är med den.

Älskar din postpartum kropp oavsett exakt hur postpartum du är.

I det här stadiet i mitt liv är jag inte enorm på skalor såväl som vikter såväl som dieter såväl som allt detta, men på exakt samma tid syftar jag till att vara i form och äta bra. Jag vill känna min finaste i min kropp men jag vill också njuta av mitt liv! Så jag pressade inte mig själv att gå ner i spädbarnsvikten med en viss tid.

Jag har lagt märke till några saker sedan jag födde den här andra gången. Jag är mer omtänksam med min kropp och mina känslor om min kropp. Du förstår exakt hur när du förväntar dig att din hand naturligt kommer kärleksfullt att sitta på magen. Oavsett om du står eller sitter. Det är en så underbar gest. Att visa vårt bit spädbarn som såväl som vår egen kropp som såväl som uppskattning. I månader såväl som månader sedan jag har mitt spädbarn har jag insett att jag fortfarande gör det här!

Jag fångade mig först bara ett par månader efter att min andra föddes. Jag skulle sitta på soffan och koppla av efter att mina ungdomar sov såväl som jag hade vila på min pooch av en mage. Jag skulle plötsligt komma ihåg att det inte finns något spädbarn där, det är bara din mage och dra tillbaka min hand direkt som om jag gjorde något fel. Som det var fel att visa tillgivenhet till min mage om det inte fanns något spädbarn inuti.

Visa som din postpartumkropp

Men varje gång jag fångade mig själv såväl som insåg eller bekräftade till mitt Judgy -sinne att jag kan visa som för mig själv, för min kropp. Även om det inte finns något spädbarn inuti mig. Även om det inte finns en platt mage. Den här saken som inträffar så naturligt när de är gravida, kvinnor som lägger händerna kärleksfullt på magen, förekommer troligen aldrig för den icke-gravida. Sedan vi förväntar oss att vi visar som spädbarnet inuti, inte våra kroppar men vi förtjänar det också. Det medvetslösa som det ger våra händer till våra magar i tillbedjan.

Även den senaste veckan fångade jag mig själv att göra detta! Jag var ute på offentligt i en park och tittade på mitt små barn springa runt och insåg att jag stod där och höll till och med att skrubba magen. Jag trodde omedelbart vad gör jag?! Men då trodde jag varför är det fel?

Min kropp är fantastisk såväl som hållbar såväl som den förtjänar min kärlek. Det kanske inte är min drömkropp. Jag kanske inte har tappat all spädbarnsvikt ens ett år senare. Jag kanske inte är i så form som jag kan vara. Ändå, när jag upptäcker mig själv i spegeln, till och med naken flinar jag inte eller grimas eller känner skam

Att vara tålamod med din postpartumkropp och omfamna prestationerna

Ja, jag vill vara såväl montare som fastare hur mer eftersom det får mig att känna mig bra inte eftersom jag inte känner mig tillräcklig som jag är. Inte sedan att vara en specifik storlek, eller vikt eller utseende kommer att bli mycket bättre på något sätt. Att känna sig stark, mångsidig såväl som livet känns bra såväl som rörelsen hjälper mitt sinne. För mig att träna gör mig starkare, inte bara i min kropp men mitt sinne, mina mål, mina åtaganden, mitt liv.

En annan sak som jag har lagt märke till är inte bara empati för exakt hur min kropp ser dock ut för exakt hur den känns. Min kropp är inte alls så mångsidig och stark som den när var. Ibland när jag är i form i ett yogflöde eller till och med några få sträckor såväl som är lite chockad över att upptäcka exakt hur obegränsad jag är. Exakt hur saker som används för att vara så flytande för mig ta metod mer utrymme, mer andetag, mer omsorg.

Där länge kan jag hamnade frustrerad över att jag är så långt ifrån där jag var såväl som vad som används för att känna mig så naturlig för mig, istället känner jag njutning över att komma ihåg vad som är möjligt. Av vad som kommer.

Istället för att vara frustrerad såväl som att driva mig själv också hårt. Jag gör det möjligt för öppenheten att hitta naturligt såväl som jag verkligen känner njutning för att komma tillbaka till Flexier mig som när var. Förutom hej kanske en dag kommer jag slutligen att kunna hålla en elegant handstand långt bort från en vägg. Det är möjligt så bra som det kommer att vara tillgängligt på sin egen tid.

Jag känner så mycket empati med mig själv. Det känns mycket bättre på detta sätt. Dessutom inte slå mig själv. Att inte titta i spegeln på magen såväl som benen såväl som armar med skam. Önskar jag att de var mindre såväl som mer fasta? Ja. liksom jag producerar området för att det ska inträffa utan medlidande eller avsky eller bör.

Jag älskar mig själv där jag är. av vad jag är. liksom att liksom såväl som uppskattning påverkar mig att ta den allra bästa vård av mig såväl som ibland betyder det att det passar i 45 minuters träning During naptime såväl som ibland betyder det att lägga med benen uppför väggen och göra ingenting annat.

Möt dig själv där du är

Jag förstår inte om det är min ålder eller född till ungdomar på två år eller kulminationen på decennier av en växande självliknande metod såväl som undervisning, hur jävla det känns bra att vara helt accepterande, helt kärleksfull av mig själv inuti också som ute.

Möt dig själv där du är. Som dig själv där du är så bra som för vem du är just nu. Det är metoden för att producera förändring. Inte från själv avsky. Eftersom det troligtvis är även när du går ner i vikt eller får mycket bättre form kommer du fortfarande att vara själv avsky och leta efter nästa reparation för att få dig att må bättre.

Börja på insidan såväl som utsidan kommer naturligt såväl som att vara mer hållbart eftersom det kommer från som såväl som uppskattning som inte avsky och jämförelse.

Jag är tacksam för min kropp. Jag är tacksam för min resa. Jag är så tacksam för mina två underbara tjejer! Jag kommer att vara här här och hålla min hand kärleksfullt över magen utan synd från här på ut.

Om författaren

Bekräftelser för ungdomar-enkla tips för att utveckla ditt barns självförtroende!

25 Jag gillar mina andra halva citat för att hjälpa dig att inte svettas de små sakerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *