Jag fick en helt gratis kopia av idealiska middagar; Allt du kräver enkla sammanträden för några veckor tillbaka och tog det för en snurr. Recept är lika mycket som att servera 6 till 12 hungriga ätare så de är fantastiska inte bara för en helgmiddagsfirande, men likaså om du såväl som din partner kan göra “en enorm kock” samt komma framåt resten av veckan .

Varje middagsrecept innehåller en föreslagen sidamåltid som dessert. Liksom en vän ger Anderson användbara rekommendationer om genvägar såväl som steg som kan utföras i förväg. Jag förstår inte exakt hur jag diskuterar detta utan att låta ostliknande här, men jag upptäckte hennes förslag uppfriskande och till hjälp.

Den här veckan, nybörjarfader Alec såväl som jag provade ett par olika middagsrecept från den enskiva middagskokboken i de verkligen hoppas att jag skulle kunna dela en positiv upplevelse med dig. Båda var så bra att jag inte var säker på vilken jag skulle prata om.

Den snabba, krämiga lasagne var lätt (för lasagne!) Förutom så välsmakande att alla hade sekunder (eller tredjedelar). Alec förberedde det en dag på cirka 30 minuter såväl som jag bakade den nästa (i cirka 45 minuter). För att göra denna måltid mycket mer användbar för rookieföräldrar föreslår jag att du förbereder lasagna under tupplur eller efter sänggåendet, samt drar tillbaka den en timme före middagen. Vi gjorde den medföljande salladen från ruccola i vår trädgård (nu skryter jag bara). Jag tror att även Whitney skulle vilja ha det.

Den kryddig kokosnöträken var snabb och enkel. Faktum är att den långa polen (som vi nördar gillar att säga) var det klibbiga riset. Andersons anvisningar såväl som min mans färdigheter i risavdelningen såg till att vårt ris var perfekt. Räkorna var välsmakande trots mitt enda stora fel (använd tinade räkor, inte frysta, människor!). Förutom receptet var snabbt tillräckligt under en vecka (så länge du börjar riset innan du spelar de två avsnitten av nyfikna George).

Jag gjorde en lista över alla måltider som jag fortfarande vill prova från den här kokboken. Nästa upp: en-pott penne med spenatfeta bollar. Om vi ​​kan ta bort matbordsbordet från leksaker, smulor och konstprojekt, kan vi försöka använda den här boken för dess menade funktion att förbättra vårt sociala liv. Om inte, kommer vi att fortsätta använda det lyckligt för att laga mat stort.

Relaterade rookie -moderaktiviteter:

Aktivitet #21 Gör middag efter middagen

Aktivitet #188: Koka såväl som frys

Offentliggörande såväl som en andra åsikt: Jag fick en kopia av den här boken när jag frivilligt arbetade på La Small Soiree (en Blogher Food Party) för några veckor sedan. I en onlinemiddagsfirande kan du kolla in vad några andra (riktiga) matbloggförfattare upplevde med sina söndagsmat inte i mitt hus:

Dadcooksdinner.com

Recepceegirl.com

Artofglutenfreebaking.com

Kitchengadgetgirl.com

Mybakingaddiction.com

Wenderly.com

Bluebonetsandbrownies.com

Thesensitivepantry.com

Whatscookingblog.com

Twopeasandtheirpod.com

Whatsgabycooking.com

Bellalimento.com

Smithbites.com

Myfavoriteeverything.com

Foodformyfamily.com

Njut av timjan

Elforyhut.com

Dinaanddish.net

Glutenfreegirl

Picky-palate.com

Kittlad

Shewearsmanyhats.com

Whatwereeating.com

Sockercrafter.net

Goodlifeeats.com

Howto-simplify.com

Ångande kök

Celiacs i huset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *