delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Halloween är bara några veckor bort. Varje år över hela USA klär sig barn i kostymer och kolla in grannar med orden “Trick eller Treat!” Du kanske inte personligen känner varje granne nära dig, och främlingar kan inte lita på. Om du är orolig för ditt barns säkerhet är nedan några idéer om hur du gör Halloween säker och rolig för din lilla niss.

1. Klä honom i en ljus färgad dräkt eller använd glödpinnar. Under trick eller behandlingstider är det normalt mörkt utanför och små barn är tuffa att se på natten. I köp för att vara mycket mer synlig kan du klä ditt barn i en vit eller ljus färgad dräkt. Om han insisterar på att vara bat man eller en svart ninja, kommer att binda en glödpinne löst runt halsen eller skänka honom med ett glödhalsband eller armband hjälpa dig och andra att se honom bättre.

2. Kolla bara in grannar som du känner. Att besöka människor du känner kommer att hjälpa dig att känna dig säker på att behandlingen kommer att vara säker. Om du begränsar utcheckningen kommer ditt barn inte att bli överväldigad med för mycket sockerhaltiga livsmedel som inte är hälsosamma för honom.

3. Delta i ett community Halloween -fest istället för att trick eller behandla. Community Halloween -fester är normalt gratis att delta och kan vara en rolig och speciell upplevelse för ditt barn. Spel, en kostymtävling och bobbing för äpplen är populära aktiviteter på dessa fester.

4. Sortera igenom ditt barns godis innan du låter honom äta det. Denna praxis började för decennier sedan när främlingar placerade felaktiga föremål i godis under Halloween. Det är inte lika vanligt att hitta rakblad eller förgiftad godis, men du vet aldrig. Låt inte ditt barn äta någon godis som verkar vara manipulerad med. Om omslaget ser ut som om det togs av och placerades tillbaka på att kasta bort den.

Relaterade idéer för att förbereda en hälsosam alla hjärtans dagsmåltid med familjen

5. Gå till varje enskild dörr med ditt barn. De flesta föräldrar njuter normalt bara på gatan men ditt barn kommer att vara mycket säkrare om du går upp till dörren med honom.

Länk till detta inlägg: 5 sätt att Gör Halloween säkert och roligt för dina barn

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *