Förstod du att statliga stödprogram som matstämplar inte kan användas för blöjor? Matbanker lager inte blöjor. Detta innebär att mammor utan att innebära att betala för leverans av blöjor som deras spädbarn behöver kan använda smutsiga blöjor i mycket mer timmar eller återanvända smutsiga blöjor som köper för att få sina leveranser att sträcka sig längre. Föreställ dig att välja mellan mat, skydd för natten eller blöjor. Det är inte lätt.

Vad kan du göra?

Håll en blöja.

Rally ditt hushåll såväl som vänner, din mammas grupp eller grannar. Mycket mer motivation såväl som anvisningar kan upptäckas med tillstånd av att hjälpa en mamma ut, en liten grupp kvinnor som arbetar för att ta upp förståelsen för denna fråga. De har organiserat drop-off-destinationer för blöjor i mitt område.

Jag lovar personligen att runda upp 1000 blöjor under september månad för att donera till mammor som kräver dem. Jag kommer att slå upp min förskola, mina medarbetare och min familj. Om jag kan få 25 personer att bidra med 40 blöjor vardera kan jag göra det.

Överväg att hålla en blöjedrivning i ditt område. Vem som helst kan göra det när som helst.

Hjälp en mamma ut erbjuder oss med några innovativa koncept samt en verktygssats.

Kasta en spädbarnsdusch för en hemlös baby. Bjud in kvinnorna för brunch och be dem att ta med blöjor. Gör det roligt med spädbarnsduschspel.

Värd en baksäljning. Detta är ett utmärkt koncept för att inkludera fantastiska erbjudanden av människor för bitkostnader, med en utmärkt vinst. Använd pengarna för att köpa blöjor!

Samla lös förändring. På jobbet kan du göra detta under en tid. Grannskapsgrupper kan välja en månad att ägna åt detta. Gå till Coinstar samt lösa in 100% av pengarna för ett presentkort från Amazon.com för att köpa saker från Desire -listor.

Be människor att köpa i sina egna garderober. Kanske har ungdomar vuxit ut en blöjstorlek? Organisationer tar privata blöjor från ett öppet paket.

Fester: Många erbjudanden av människor kommer redan tillsammans, varför inte be alla att ta med blöjor? Detta är ett utmärkt koncept för spädbarnsduschar, brudduschar samt barnens födelsedagsfester.

Om du är inspirerad skulle jag vilja höra ditt mål.

———————————
Bay Area minskar offs för blöjor och pull -ups:
Sadie Dey’s Cafe ~ 4210 Telegraph Ave., Oakland, CA
Naturresurser ~ 1367 Valencia St San Francisco, CA
Baby Buzz ~ 1314 Lincoln Ave, #1a San Jose, CA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *