skapare samt chef för London Vaccination Clinic, Katy är en färsk, balanserad och erfaren röst i vaccinationen samt resehälsa och wellnessmarknad som förespråkar samt såväl som motivera de som kan, vaccinera. Hennes mål är att lugna ner vaccinationskonversationen så att människor kan fatta ett informerat beslut med att få tillgång till fakta.

Efter att ha hjälpt till att hjälpa organisationer i Afrika såväl som Indien såväl som den personliga såväl som offentlig industri i Storbritannien, tror Katy att alla har ett bästa att vaccinera, hur mycket mer, alla har det bästa att ta bort såväl som opartisk information såväl som val. ‘Det finns ett betydande utrymme för att ta bort faktainfo såväl som skrämmande, känslomässiga och överdrivna rapporter från båda sidor. Människor bör få sina bekymmer svarade på utan överskottsbuller. De bör få möjlighet att lyssna, förstå och stödas i deras beslutsfattande. Vi har det bästa att välja.

Katy är en erkänd professionell på hälso- och hälsomarknaden som förstås för hennes enorma hjärtliga, engagerande och roliga talande stil. Hon är ordförande för British Worldwide Travel Health and Wellness Association samt skaparen av det kommande toppmötet Worldwide Vaccination där föräldrar såväl som hälso- och hälsoexperter kan få en motiverad information om vaccinationer bäst nu.

Nedan är Katys viktiga gästpublicering om betydelsen av vaccinationer.

Ämnet om vaccinationer har slutat vara ett absolut minfält för föräldrar. Vi bombarderas kontinuerligt med olika åsikter från experter, mycket barnflickor, föräldraskap, media och våra kamrater.

Scaremongering från pressen såväl som det sociala nätverket har resulterat i en våg av misstro i vaccinationer. Ett direkt resultat av detta är att vi nu ser en ökning av vaccinförhindrande sjukdom som var när de var på metoden.

Faktum är att antalet mässlingssituationer runt om i världen, under de allra första tre månaderna av 2019.

Om det inte är skäl som är tillräckligt för att vaccinera, här är 10 till:

1. Vacciner är säkra

Mycket av oroen kring vacciner härrör från konceptet att de är osäkra. Ändå genomgår vacciner omfattande såväl som omfattande tester som utförts av flera organ av forskare, läkare och sjukvårdspersonal.

Testprocessen varar vanligtvis ett antal år, med varje steg övervakad för att garantera att den uppfyller policyer som fastställts av olika auktoritativa organ. När vaccinet skickas för godkännande kommer det fortfarande att övervakas ständigt för alla typer av ovanliga biverkningar.

Eftersom vacciner administreras till såväl friska människor som barn är kraven för testning mycket högre än för andra läkemedel.

2. Vacciner är effektiva

Låt oss ta exemplet med ett av de mest granskade vaccinerna under de senaste åren, MMR -vaccinet. MMR -vaccinet introducerades 1988 samt ger säkerhet mot tre stora sjukdomar: mässling, kusma och rubella. Denna sjukdom kan orsaka långvariga effekter, inklusive stora funktionsnedsättningar, dödlig lunginflammation, encefalit (hjärninflammation), dövhet, meningit, födelsedefekter och till och med död.

Genom att få de två föreslagna doserna av MMR -vaccin är 99% säkrade mot mässling, 88% mot kusma, såväl som praktiskt taget 100% av människorna kommer att säkras mot rubella.

Denna infographic visar tydligt exakt hur vaccination dramatiskt minskar förekomsten av smittsamma sjukdomar:

3. Den allra bästa säkerheten för dina barn

När våra barn utvecklas är en av de största farorna de utsätts för infektioner. Även om många kommer att vara måttliga sjukdomar från vilka de kommer att återhämta sig utan komplikationer, finns det de infektioner som kan orsaka långvariga såväl som anmärkningsvärda effekter på deras hälsa. De kan också vara dödliga.

Som föräldrar vill vi ha det bästa för våra barn, att hålla dem riskfria från skada. Vaccinationer är den allra bästa metoden för att göra det. Immunisering av våra barn skyddar dem från att överföra 17 olika större sjukdomar, inklusive difteri, kikhoste, polio, mässling, kusma och rubella.

Även om dessa sjukdomar antingen har utrotats helt eller praktiskt, finns de fortfarande och förblir ett hot. Vacciner är den allra bästa metoden för att skydda ditt barn nu såväl som när de fortsätter att växa och utvecklas. Det kommer också att skydda dem sent liv, borde de hamnade immunsupprimerade.

4. Skydda kommande generationer

Som nämnts, tack vare vaccinationer har många större sjukdomar minskat avsevärt såväl som vissa har utplånats helt. Till exempel förklarades smittkoppor officiellt utrotade 1980, vilket innebär att barn inte längre kräver att få koppoxvaccinet.

Föräldrar idag behöver inte oroa sig för derasUngdomar som får koppar sedan tidigare generationer vaccinerade. Skulle det inte vara utmärkt om framtidens föräldrar kan glädja sig över exakt samma sinnesfrid när den berör den sjukdom som för närvarande dåligt inaktiverar eller dödar idag?

5. Ger större grannskapsimmunitet

Att vaccinera våra barn skyddar inte bara dem, men skyddar också hushållet såväl som vänner, samt bidrar till grannskapets immunitet. Vissa människor kan inte få vaccinationer på grund av sjukdom eller försvagade immunsystem. Vaccinering minskar risken för hälsa och wellness för att sprida större sjukdomar till de mest mottagliga i vårt samhälle.

6. Skyddar såväl förändras som oförutsägbart klimat

En inverkan av världsomspännande uppvärmning har varit smältningen av permafrost som utsätter oss för alla slags stora frågor. Under 2016 släppte rinkroppar i det ryska Arktis miltbrandsporer som utlöste 72 renar för att läggas in på sjukhus.

Det är inte bara miltbrand som vi måste oroa oss för, som kyrkogårdar som finns i permafrostzoner inkluderar kropparna av dem som dog av koppar, plåga och influensa. Utan vacciner lämnar vi oss breda tillgängliga för framtida epidemier om när dödliga sjukdomar.

7. Sidoeffekter från vaccinerna är mindre oroande

Majoriteten av sidoeffekterna som upplevs efter en vaccination är såväl måttlig som tillfällig. Det är ganska typiskt att vaccinområdet är lite rött såväl som inflammerat efteråt, såväl som unga ungdomar kan känna sig under väderförhållandet i 1-2 dagar.

Detta är bara immunsystemets reaktion på vaccinet när det börjar producera antikropparna som gör att deras kroppar kan bekämpa den äkta sjukdomen.

Det finns de som fortfarande tror att vacciner orsakar autism, även om detta har varit kategoriskt såväl som vetenskapligt motbevisade. Det är bara en myt att “anti-vaxxers” vägrar släppa.

8. För att förhindra större sjukdomar

Tyvärr börjar vi se ökningen av vaccinförhindrande sjukdomar. Under 2018 fanns det 991 verifierade situationer av mässling i England såväl som Wales, jämfört med bara 284 situationer året innan.

Sådana utbrott är helt undvikbara men endast när tillräckliga människor vaccineras. Till exempel, om 95% av barnen tillhandahålls MMR -vaccinet, kan det bli av med mässling. Men om antalet sjunker under 90%, kan sjukdomen spridas såväl som snabbt.

9. Skyddar när du reser till länder som inte är vaccin

Medan vacciner har minskat avsevärt antalet allvarliga sjukdomar i Storbritannien, finns de fortfarande såväl som rådande i andra länder. Om ditt barn inte är vaccinerat såväl som resor till, eller till och med möter någon från ett land som inte vaccineras, är de i större risk.

10. Du är privilegierad att kunna göra det

Det är hjärtskärande att se vad som inträffar i låga inkomstländer där vacciner inte är tillgängliga. Miljontals föräldrar över hela världen förlorar sina barn bara eftersom de inte har tillgång till eller har antydan att förvärva vacciner.

Det är galet att tro exakt hur lätt och tillgängligt det är i andra delar av världen, men sedan av falska rapporter såväl som skrämmer taktik väljer människor att bortse från förebyggande hälsa och hälsovård, sätta sig själva, sina barn, som samt det större grannskapet i riskzonen. När du tänker på de faror som dessa stora sjukdomar är närvarande, överväger fördelarna med vacciner långt de mycket små biverkningarna.

Du kan kolla in mycket fler gästmeddelanden här.

Foto av The Flower av Hotae Kim på unsplash

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva såväl som att trivas på jobbet såväl som i huset samt ger insikt i exakt hur man producerar ett digitalt företag eller återvänder för att arbeta med förtroende.

Mumboss: Den sanningsenliga mammas guide för att överleva och trivas på jobbet såväl som hos House (UK 2: a upplagan)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Your Guide to Surviving och Thriving på jobbet såväl som hos House (USA/Canada Edition)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt vanliga nyhetsbrev om e -post där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar samt nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *