delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Jag tror inte på det paranormala. Min katolska uppväxt har påverkat mig att tro att psykiker bara berättar historier och inget av det är verkligt. Men många människor följer, lyssnar på och tror psykiker och det yttre området. I den nya boken, född med en gåva, lev ditt liv genom din gåva, beskriver författaren Sasha Bisk hur vi kan få kontakt med våra egna universella gåvor i köp för att leva livets ångest kompletterande och bli en bättre förälder och make.

“Om vi ​​kan balansera dessa kärnattribut,” skriver snabbt i förordet, “Våra liv kommer att bli ångest kompletterande och vi kommer att flyta genom livet med kärlek, balans och öppna dörrar. Under hela född med en gåva lär vi oss att använda våra gåvor för att uppmuntra oss att begränsa stängda dörrar och släppa negativa tankar som vi håller på. Vi måste släppa det förflutna och använda vår psykiska medvetenhet för att stämma in på vår intuition och råda oss själva genom vårt livs resa. Vi har alla upp- och nedgångar, men genom att lyssna och vara regelbundet medvetna om vad som finns omkring oss kommer vi att bli chockade över vad vi hittar. Under hela denna bok finns exempel på hur vi kan stämma in på universum, lyssna på våra känslor och ta emot meddelanden från dem på andra sidan. (Vad vissa kallar den andliga världen). Änglar, älvor, paranormala enheter och avlidna nära och kära- bara för att nämna några- stöder kontinuerligt oss och kommunicerar med oss ​​för att vägleda oss genom alla våra upp- och nedgångar. ”

Jag tror att alla har sina egna gåvor. Men som en praktiserande katolik skiljer mig dock mycket från vad Risk beskriver i hennes bok. Jag tror på änglar och att dina nära och kära kan kommunicera med dig efter att de dör. Men för mig styrs den andliga världen av Gud den Allsmäktige och du kan utnyttja din intuition genom bön och lyssna på Guds budskap för dig. Bön och accepterar Jesus som din Frälsare kommer att leda dig till ett ångestfullt liv.

Relaterat Vad är övergrepp mot barn?

Om du söker svar som är bortom vad Bibeln lär och vad du hör från din pastor eller präst under söndagstjänsten, använder född med en gåva ett nytt perspektiv på livet och hur du kan ansluta till dina naturliga gåvor.

“När människor har balanserat sina kärnkvaliteter och accepterar sina naturliga gåvor, kan de uppnå ett verkligt ångest kompletterande liv,” säger Bisk. Fred, kärlek, lycka, hopp – alla dessa är ord som alla vet men ingen förstår verkligen hur man kan översätta dem till handling i vardagen. ”

Du kan köpa Born With a Gift: Lev Your Life Through Your Gift, genom att Sasha är snabb på Amazon.com eller på din lokala bokhandel. *Offentliggörande: Jag fick en kopia av boken, född med en gåva: Live Your Life Through Your Gift, av Sasha BRIK i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är korrekta och 100% mina.

Cascia Talbert är en upptagen bloggare, förläggare, frilansförfattare, onlinehandlare och mor till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historia och lag och en passion för att skriva och hålla sig frisk, startade hon Healthy Mommies Magazine 2007. Healthy Mommies Magazine är för närvarande rankad som den bästa hälsobloggen för mammor och har flera hälsoexpertförfattare och mammasbloggare. Fröken Talbert tror att om mödrar är välutbildade i hälsoproblem och hur de kan hålla sig friska, kan de överföra den informationen till sina barn och vända barnens fetma statistik i USA

Fröken Talbert är en presenterad hälsobloggare på wellsphere.com och hennes artiklar kan också hittas på ezinearticles.com. Hon driver också det Healthy Mommies Social Network på Ning, är Chief Marketing Officer för Talbert Nutrition LLC och är i Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Följ henne på Google+.

Relaterat Vad gör en adoptionsbyrå?

Tyckte du att denna information var till hjälp? Klicka här för att visa ditt stöd för de friska mammorna Magazine.

Länk till detta inlägg: Författaren beskriver hur du utnyttjar din intuition i köp för att bli en bättre förälder i ny bok

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *