delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Mammor på språng letar alltid efter produkter som är praktiska för sin hektiska livsstil. Denna julsäsong erbjuder Po Campo gåva av stil samt bekvämlighet med deras samling snygga cykelväskor samt tillbehör.

PO Campo -linjelinje samt tillbehör startades 2009 av Chicago -designern Maria Boustead. Boustead kunde inte upptäcka en cykelväska som hon gillade så hon bestämde sig för att göra dem själv. PO Campo -väskor är utformade för att ansluta till cyklar, bagage, barnvagnar eller yogapåsar. Varje väska är unik för att matcha alla typer av stil eller personlighet. De har vad som helst från robusta panniers för de som pendlar för att arbeta med cykel till underbara satchels fantastiska för att köpa och springa till marknaden. Men om du vill ha väskor som är extremt underbara, inspektera afrikanska helgväskor.

Jag gillar absolut deras Armitage Satchel som klämmer snabbt till min barnvagn. Väskan är konstruerad av forskningsstudiematerial och har mycket utrymme för blöjor, torkar, snacks för mina barn, min plånbok och några små personliga föremål. Du kan på samma sätt använda Armitage Satchel som en cykelväska eller bära såväl som den också innehåller en matchande förändring av kudden för hushåll på resan.

PO Campo -cykelpåsar vackert blandar stil samt funktionalitet. De ljusa, livliga stilarna lägger till en enkel stil till alla typer av cykel samt det proprietära Connect ™ -systemet gör det möjligt för cyklister att ta bort väskan samt använda den som en portfölj, livsmedelsväska eller handväska på språng! PO Campo -cykelväskor är verkligen mångsidiga, med förmågor att hålla en yogamatta såväl som med tillräckligt med område för att hålla iPads, arbetsdokument samt vad som helst annat dagen eller natten kräver.

Relaterat är ‘Beto’ O’Rourke ovanligt naiv eller avsiktligt vilseledande?

Du kan köpa PO Campo -väskor på din regionala REI eller på internet på pocampo.com. Du kan också länka till PO Campo på Facebook, Twitter, Pinterest och YouTube.

*Offentliggörande: Jag fick en PO Campo Armitage -satchel i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är exakta och 100% min.

Cascia Talbert är en hektisk bloggare, förläggare, frilansförfattare, på internetförsäljaren samt mamma till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historien såväl som lagstiftning såväl som en entusiasm för att komponera såväl som att vara frisk, startade hon Healthy Moms Magazine 2007. The Healthy Moms Magazine är för närvarande placerad den bästa hälso- och wellnessbloggen för mammor och har ett antal av Moms Health and Wellness professionella författare samt mamma bloggare. Fröken Talbert tror att om mammor är väl informerade om hälso- och hälsoproblem samt exakt hur de ska hålla sig friska, kan de skicka den informationen till sina barn och vända ungdomens fetma statistik i USA

Fröken Talbert är en presenterad hälso- och wellnessbloggförfattare på wellsphere.com såväl som hennes artiklar kan också upptäckas på ezinearticles.com. Hon driver också The Healthy Moms Social Media Network på Ning, är Chief Advertising Policeman för Talbert Nutrition LLC, liksom i Social Network Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Följ henne på Google+.
Upptäckte du denna information till hjälp? Klicka här för att visa ditt stöd för tidningen Healthy Moms.

Länk till det här inlägget: söta resväskor För cyklar, spädbarn och yoga från PO Campo

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *