kunde jag inte hjälpa till att fråga varför Whitney gillade den nya SATC -filmen såväl som jag hatade den. Utan att tillhandahålla någon typ av plotspoilers, kan jag säga att jag var tvungen att göra några stora självsökningar såväl som det är vad jag kom med …

När jag var första nöjd med Whitney var jag extremt mycket en Charlotte: dating, prudish, letade efter kärlek.

Åh säker, min fästman gillar att tro att jag var en Carrie (för att hon är svalare, utan tvekan), men ta bort uppgiften som författare, mode, nattlivet, förmågan att gå i dessa klackar, liksom alla män … liksom först då är vi liknande. Vi båda gillar en fantastisk brunch med flickvänner, eller hur? liksom vi har naturligt lockigt hår. Om något, är jag lite mer som henne nu med alla mina kompositioner och undrar.

Men nu?! Fyra år efter att serien avslutades, liksom vem är jag nu? tydligt Miranda. Tja, den arbetslösa versionen av Miranda. Jag överförde till Brooklyn/Berkeley för mitt spädbarn såväl som min kille såväl som Met -metoden samt kontrollerande. Grymt bra. Skrämmande.

Men hur är det med resten av er nya mammor där ute? Har din SATC -karaktär förblivit exakt samma sedan showen slutade? Varför eller varför inte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *