delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Om du och din älskling har den speciella dagen som kommer upp, lindar du förmodligen din hjärna för att tänka på jubileumspresentidéer för honom som inte är sorten Run-of-the-Mill och Golf Club. Han är ingen vanlig kille. Han är något speciellt. Inte bara någon vanlig gåva kommer att göra. Hur kan du visa honom hur mycket han betyder för dig och överraska honom med något han kommer att älska och alltid komma ihåg?

Prova en av dessa fem kreativa jubileumsgåvaidéer som säkert kan glädja:

#1. personlig jubileumsbok

En personlig jubileumsbok är en unik och personlig firande av livet. Inga två böcker är någonsin desamma. Samla foton, minnesmärken, tillkännagivanden och utmärkelser om de mest värdefulla händelserna i hans liv. Gör det om dina tider tillsammans, eller inkludera barndomsbilder och berättelser för en komplett livshistoria. Anpassa boken genom att ordna sidor, välja ett omslag och publicera i ett online softcover eller inbunden format. Han kommer att värda det i många år framöver.

#2. Karta över dina liv

Ditt bröllop var bara början på din livsresa tillsammans. Vilket bättre sätt att fira än en personlig karta som är intryckt med dina namn och bröllopsdatum? Vintage -stilen inramad och monterad karta kommer med stickstift för att markera dina resor – från var du träffades till ditt bröllopsplats, hemstad, smekmånad och alla dina resor tillsammans. Det är en romantisk gåva som du båda kommer att älska.

#3. Väcka andan med ett hembryggkit

Om din kille älskar sprit, hur är det med att ge honom de verktyg han behöver för att göra sitt eget hemma? Satser för att göra alla typer av potenta pottabler finns tillgängliga, inklusive bryggsatser för hemlagad gin, västkuststil, whisky och rom, södra bourbon stout öl, gin och alkoholhaltiga eller icke -alkoholiska ingefäraöl. Medan du är på det, glöm inte tillbehören – kopparmuggar, personliga glas och dryckdispensatorer.

#4. Kemi och mat – Vad är det inte att älska?

Relaterad helgreflektion

Om din älskling gillar att laga mat och är på den nördiga sidan, hur är det med en gåva som kombinerar överdådig mat och kemi? Molecular Gastronomy Kit har allt han behöver för att förvandla vanlig mat till något fantastiskt. Han kan förändra choklad till pulver, förvandla honung till kuber och förvandla hackade produkter till pärlor genom olika kemiska processer. Satsen innehåller recept och en instruktions DVD. Det är en kemi -experiment för vuxna. Och resultaten är bra att äta.

#5. presentkorgar för killar

Presentkorgar kanske inte är de första saker som kommer att tänka på när du letar efter en jubileumsgåva till din älskling. Det är dags att tänka utanför lådan – eller korg – så att tala.

Presentkorgar finns i fler former och storlekar än bara korg, band och böjda föremål du är van vid att se. Det finns faktiskt en hel rad “manliga” presentkorgar som anländer till lådor istället. Du är säker på att hitta en låda som passar din mans hobby, stil och smak. Gillar din kille att grilla ut? Vad sägs om en Grill Master Crate som inkluderar allt från en mässingskunnig köttbegrepp till en gjutjärnrökare? Is he into golf or fishing? Det finns en låda som är gjord bara för honom. Gåvor anländer i faktiska trälådor, utan bågar, band eller – intressant – crate öppningsinstruktioner inkluderade.

Giftlådor är också en fantastisk idé om du letar efter en gör-det-själv-idé. purchase a crate and fill it with the things he loves. Tänk på utseendet på hans ansikte när du avstår från den traditionella jubileumsgåvan och överraska honom med en kreativ och kärleksfull gåva direkt från ditt hjärta.

OM FÖRFATTAREN:

Related  baby names trends and ideas For 2021

Terry Jenkins is a freelance lifestyles writer and mother of two based near Bend, Oregon.

Link to this post:Creative anniversary gifts To surprise Your Husband

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *