delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Mitt liv är stressigt. Mycket vistelse på husmamma som jag själv har en hel del på sina tallrikar. Vi berör våra barn, hemmet, våra andra halvor och tillfredsställande behov av andras. Några vistelse på husmommar måste även ta hand om sina åldrande föräldrar förutom sina små barn. Ingen fråga så mycket av oss erfarenhet av ångest såväl som ångest.

Enligt den nationella grunden för hjärnforskning, cirka 50 miljoner amerikanska vuxna erfarenhet av stress och ångestsjukdomar. Massor av dem är också diagnostiserade med vetenskaplig depression.

De nationella instituten för mental hälsa och välbefinnande anger att under någon typ av sexmånadersperiod upplever nio miljoner amerikaner från en depressiv sjukdom, kostar nationen över 30 miljarder dollar per år.

Mer såväl som många fler läkare förskriver Prozac för att behandla ångest såväl som stress och ångestsjukdomar. Den farmaceutiska marknaden medför med 2 miljarder dollar i vinst från denna medicin. Vissa individer tar andra receptbelagda anti-depressiva medel tillsammans med Prozac.

Örter och naturläkemedel har funnits i många år, liksom många av dem förstås för att hjälpa till med stress och ångest såväl som depression. Nyligen hade jag chansen att prova 1hour bryta en ny all naturlig sedative spray för stress och ångest såväl som stress.

1hour break är gjord av kava, entusiasmblomma, St John’s Wort samt Lobelia. Denna lugnande är alla naturliga såväl som icke-beroendeframkallande. Enligt en forskningsstudie som genomfördes 1990 jämförde 38 personer som lider av stress och ångest effekterna av Kavain, en primär förening i Kava, liksom oxazepam, en bensodiazepan som marknadsförs under handelsnamnet Serax, över en fyra veckorsperiod . Både Kava såväl som Serax minimerade stress och ångest på samma sätt men de individer som tog Kava upplevde inte sidokonsekvenserna (sömnighet, yrsel, huvudvärk, såväl som vertigo) av det andra läkemedlet.

Relaterad senaste vapingdöd gör FDA 3-årsplan för ungdomsbegränsningar känns som ett årtusende exakt hur mycket mycket mer skada kommer att göras innan reparationen är i?

“Under hela mänsklig historia har växter varit de viktigaste läkemedlen som används för att behandla mänskliga sjukdomar,” förklarade Allison Lardizabal, Media Relations Manager, 1hour Break. “Healers, shamaner och barnmorskor har litat på växtmedicin som Kava, liksom St John’s Wort för att behandla stress och ångest utan sidopåverkan eller missbruk. Vi är glada att kunna få dessa beprövade anti-ångest örter till de människor som kan dra nytta av dem. ”

När min tvååriga spridde alla sina leksaker runt vardagsrummet såväl som lekrum förlorade jag nästan det. Men istället för att ha en normal stress och ångest övergrepp sprutade jag 1hour paus under min tunga sex gånger. Efter att ha sparkat tillbaka en halvtimme såväl som inte tro på röra, kunde jag lugnt hjälpa mitt barn att hämta sina leksaker. 1hour paus är lugnande, fungerar snabbt och har ingen typ av biverkningar.

Healthy mommies magazine besökare kan få ett gratis urval av 1 timme paus genom att bara tycka om dem på Facebook. Besök: Facebook.com/1hourbreaksaua för detaljer. Du kan köpa 1hour paus på amazon.com. Friska mommies tidskriftsbesökare kan också gå in i en möjlighet att vinna en situation med 1 timme paus som är fyra (4) skärmlådor, 12 enheter per låda, 48 enheter totalt, värderas till $ 180. Allt du behöver att utföra i köp för att gå in är som 1 time paus på Facebook, följ 1 timme paus på Twitter samt lämna oss en kommentar i slutet av det här inlägget.

Denna tävling slutade tisdagen den 7 februari 2012 klockan 8.00 PST samt är endast tillgänglig för amerikanska invånare.

Länk till det här inlägget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *