Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Moderskap kan vara en överväldigande och skrämmande upplevelse för alla typer av kvinnor. Att behöva prioritera en människa till är verkligen en modifiering i hastighet i ens liv som inkluderar många uppåtar och nedgångar. under förutsättning att mammor runt om i världen vanligtvis hanterar den oundvikliga se till läkaren som köper för att upptäcka hanteringsmekanismer för stress. Idag har receptbelagda piller slutat vara den typiska typen av komfort för många mödrar, som hamnade starkt beroende av dem för att få med svåra tider. Beroendet av dessa har emellertid producerat en epidemi som gäller och borde ges ljus i köpet för att upptäcka hälsosammare metoder för mammor för att hantera spänningen i det dagliga livet.

Mödrar är vanligtvis bärare av kronisk smärta, antingen på grund av brist på sömn eller som standard för deras gradvis hektiska livsstil. Sjukdomar som artrit eller sömnlöshet är typiska hos mammor runt om i världen, liksom är vanligtvis anledningen till att dessa kvinnor ser sina läkare som krav på hjälp. Vanligtvis förskrivs kvinnor en blandad drink av mediciner med extremt beroendeframkallande tendenser. Följaktligen visar detta sig att producera en epidemi av mammor som upptäcker sig själva beroende av dessa mediciner för att få med sina hektiska och krävande liv.

Enligt National Institute on Medication Abuse har 52 miljoner människor i USA använt receptbelagda mediciner för icke-medicinska funktioner vid någon tidpunkt. Många skulle anta att den stora majoriteten av dessa skulle involvera tonåringar såväl som högskolestudenter, men mängden hemma-mödrar som utgör denna häpnadsväckande metrisk är häpnadsväckande. Över 20 miljoner kvinnor över 25 år har använt medicinska mediciner för oavsiktliga funktioner i Amerika förra året. De mediciner som vanligtvis används inkluderar Vicodin, Xanax, Ritalin och OxyContin. Dessa mediciner har slutat så lätt att erbjudas sent, så mycket för att säkerställa att kvinnor har hamnat starkt beroende av dessa istället för alkohol eller andra typer av droger. Läkare har administrerat recept till dessa enkelt, utan mycket uppenbart problem för deras långvariga biverkningar.

Relaterad butik för mycket bättre sömn: 5 höga kvaliteter att leta efter i madrass toppers

Vicodin: En typisk smärtstillande medel för mammor som snabbt kan resultera i beroende

Som ett resultat har hastigheten på kvinnor som kommer in i rehabiliteringscentra förbättrats exponentiellt under det senaste decenniet. Kvinnor upptäcker sig själva beroende på toppfaciliteter som www.luxurybeachrehab.com, ett behandlingscenter i Florida, för att hitta rena och bli av med sina beroenden. Tyvärr har läkemedelsverksamheten ännu inte avsmalnat sig själva, med nyare mediciner som tillgodoser den typiska stressen och ångesten såväl som humörstörningar som mammor vanligtvis drabbas av. I sin tur utmanas kvinnor med att upptäcka hälsosammare såväl som effektiva hanteringsmekanismer för deras förhållanden utan att skada sig själva såväl som deras hushållsmedlemmars liv.

Idag utmanas mammor med kraven från att öka barnen och bevara ett friskt sätt att leva själva. Målet för dagens läkare är att bli av med den typiska tendensen att administrera recept utan mycket problem för deras långvariga effekter på drabbade mödrar. Med häpnadsväckande statistik om ljus, liksom samhället mycket mer medvetet om beroendeframkallande tendenser hos receptbelagda piller på mödrar, är det hoppfullt att vi kan etablera friskare cearmekanismer för kvinnor över hela världen.

Om den här författaren

David Christie har en examen i psykologi och fokus på medicineringsberoende. Han checkar ut varför människor agerar på ett specifikt sätt; Varför övergav de vad som är bra i deras liv och valde att online ett beroende av beroende

Länk till detta inlägg: mammor på mediciner: receptbelagda piller epidemin

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *