I helgen kommer jag att vara borta två hela dagar under en hel del av Scarlett’s Waking Hours. Jag hoppades verkligen att inte pumpa under den här tiden och trodde att “pumpning är för människor med nyfödda”, men Heather har gjort det att ta bort att hon inte vill att jag ska förlita sig på henne klockan 16, mitt i en fantastisk blogghetsbloggardiskussion , att säga: “Om jag inte lämnar nu kommer jag att läcka, kontraktsmastit och förvandlas till ett rasande hormonmonster.” Så jag antar att jag kommer att ta med en pump.

Jag känner mig dock lite generad över det-som vem måste skynda sig för att sköta deras ettåriga? Är jag en sucker? Eller kanske en hjälte?

Hur som helst, låt oss ta ett ögonblick för att ge tre jubel för mig såväl som min framgång på att ammar båda ungdomarna till deras allra första födelsedagar och därefter. Exakt hur Scarlett liksom jag avvecklar den här anslutningen är en hemlighet för mig, (även om jag inte är en nybörjare!). Det verkar inte minska såväl som kvinnan inte har någon intresse av att dricka mjölk från en flaska eller kopp. Hon gillar att använda dessa saker – för vatten – gillar inte smaken av mjölk. Håll ögonen öppna. Detta kommer definitivt att lösa sig innan dagis börjar.

Jag vill motivera alla personer som läser, som är i de allra första tuffa veckorna med omvårdnad, eller som förväntar sig såväl som att de antar att de kommer att amma, att kolla in mer. Kolla in allt. antar att det kommer att vara svårt. Upptäck kompisar som har gjort det. Gå till en supportgrupp eller en klass. Andra koncept från den professionella mammaläsningen är välkomna!

Och jag kommer att identifiera detta publicera “Green”, orsakar verkligen, inte ammar ungefär lika miljövänligt som det blir? Inga apparater krävs! Släpper inte vatten! Producerar inte skräp!

Lycka till dig nya mamas. Jag hejar på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *