Jag använde mina spädbarn hela tiden samt använde ergo, babybjörn, falsk-moby-wrap, liksom vad jag än kan binda till min person. just här är tre skäl till att jag gillar den nuroo baby-bärande skjortan

3 anledningar till att jag gillar den nuroo baby-bärande skjortan!

Hud till hudkontakt

Det ena jag gillar med denna Nuroo -skjorta är att huden för huden kommer i kontakt med du har med barnet. Det hjälper så mycket med bindning och på samma sätt framsteget av biten. Skjortan är extremt bekväm, se till att du får rätt storlek eftersom om du får en storlek också liten blir skjortan obekväm för dig såväl som barnet.

2) Handsfree transportör

Om du har mer än en liten människa i ditt hushåll, att ha en handfri bring är ganska mycket en nödvändighet, heck även med bara en, är det så trevligt att ha båda händerna fria.

3) Enkelt att sätta på och justeras när ditt spädbarn växer

Till skillnad från vissa spädbarnsbärare som helt klart är en tvåmansoperation, är nuroo superenkelt att placera ditt spädbarn i (se diagram nedan). Med Nuroo -spädbarnsskjorta ger korset såväl som kramstängningar en sed i form att förändras när ditt spädbarn växer. Kontrollera kostnaderna här!

Hur man bär det!

Och här är det praktiska diagrammet om exakt hur du ställer in spädbarnet i dina plagg (klicka för att se det större och gå till deras fullständiga riktningssida med video):

Vad tror ni om Nuroo Infant -tröjan?

[Alla bilder från Nuroobaby.com]

Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com såväl som anslutna webbplatser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *