av de många rädslorna som Arianna Huffington anser på att hamna i att vara orädd … i liksom arbete såväl som livet, den som jag mest associerar är “Försöker jag tala upp?” . De tider som jag inte har delat min synvinkel av rädsla för att ha fel eller ogillade är lika många att räkna. Jag kanske troligen har fått en hel del längre i min karriär om jag pratade mer, men vid den tiden antar jag att jag kommer att ha fel om något och ses som en naiv bit flicka. Jag är ärligt påverkad av Huffingtons uppmuntrande ord. Hon ringer till och med att funktionen “Naive Bit Girl” är en som många kvinnor håller fast vid på jobbet och erbjuder service och stöd till andra, snarare än ledningen. “Kan jag hjälpa dig med något annat?” Jag är säker på att jag har sagt fler gånger än “Vad jag skulle vilja att du ska göra är …”

Jag är ännu mer rörd av hennes erkännande att kvinnor särskilt kämpar mot stress och ångest på många arenor i livet; Därför har hon en specifik oro som mamma till två kvinnor att hennes döttrar arbetar för att hamna i att vara orädd. Hon vill inte att de ska kvävas eller hindras av rädsla för att inte vara tillräckligt, klokt nog eller tillräckligt stark. Män, påpekar hon, är vanligtvis stimulerade och upphetsade av en utmaning, medan kvinnor är mer benägna att frukta misslyckande eller till och med framgång. I början av boken ger hon ett underbart exempel på exakt hur hon vände sin skolålders dotters tankesätt genom att föreslå att fjärilarna hon kände innan en institution var spänning, inte rädsla.

Eftersom Huffington arbetar såväl som umgås i en elitcirkel, kommer anekdoterna som hon delar från extraordinära såväl som åstadkomna människor, många av vars namn vi redan är bekanta med. Lite av bokens innehåll kommer från stora skala eller mätbara trender. Huvuddelen av det är berättelser om kända människor, inklusive Arianna Huffington själv. Den enda gången detta verkligen störde mig är när hon pekar på Jude -lagstiftningen som ett exempel på en kille som lämnade sin mer genomförda fästman för hans mindre genomförda barnbarn. (Män funderar inte på framgångsrika kvinnor.) Få mig inte igång med det här. Min andra hälft var redan tvungen att lyssna på min sociologiska förklaring till varför denna händelse är helt irrelevant för alla såväl som alla i världen utom för Jude, förlovade, barnbarn och barnen. (Även om Huffingtons rätt, liksom Guy verkligen inte tänker på framgångsrika kvinnor.)

P.s. Bild av Jude -lagstiftningen för att hålla dig läsning.

Ämnen som behandlas i att hamna i att vara orädd variation från pengar för att gilla att arbeta till tro. I slutändan är hennes mål ändå att påverka social modifiering genom att packa upp boken med ett kapitel med titeln “Fearless om att förändra världen”. Hon uppmanar oss att frivilligt med våra hushåll och att slåss mot alla typer av rädsla som vi kan ha att frågor är lika stora, vi har inte tillräckligt att ge, eller som i situationen för hennes Gubernatorial -körning i Kalifornien, kanske du inte kanske inte vinna.

Den sista sidan av att bli orädd ger Arianna Huffingtons topp 10 tips för att hamna i att vara orädd, inklusive “Använd spegeln för att se till att din läppstift inte är smetad, inte för att bedöma ditt värde som person.” Den här boken är enkel att kolla in och skulle vara underbar att visa en god vän eller släkting. (Tips, ledtråd, Mors dag gåva …)

> Beställ på att bli orädd från Amazon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *