är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Vi ökar alla på vintern. Utan baddräktsäsong som truar är det lätt att få några kilo, särskilt med semestern. Regeringsstatistiken säger att över hälften av alla amerikaner är överviktiga och National Institute of Child and Health Development släppte en studie för flera år sedan att det genomsnittliga amerikanska får ett pund per år under semestern och aldrig tar av den vikten. Detta innebär att varje decennium lägger till 10 pund! Här är några enkla tips om hur man kan förhindra den viktökningen denna högsäsong:

Ät första på morgonen

Få din ämnesomsättning tidigt. Om du inte äter frukost kommer din ämnesomsättning inte igång förrän senare på dagen. Studier visar att människor som hoppar över frukost tenderar att gå mer vikt än människor som inte gör det.

Få en kort träning först på MorningAgain, det handlar om ämnesomsättningen. Få ditt hjärta att pumpa tidigt. Även om du bara har 10 minuter är det bättre än ingenting och den korta träningen kan gå långt för att få din ämnesomsättning att röra sig tidigt. Om du har ett löpband hemma, gå kör så fort du kan i 10 minuter. Om du inte gör det, gör bara några push-ups, hoppar uttag, kör trappan, allt för att få din kropp att röra sig först på morgonen.

Använd mjölk istället för CreamerThey gör det hela tiden i Europa. Mjölk är ett välsmakande men kalorifattigt alternativ till Creamer, särskilt när du använder skummjölk. Smakade grädde kan vara frestande, men de flesta kan inte hjälpa till att lägga till för mycket och det är fullt av kalorier. Om du inte kan dricka ditt kaffe eller te svart, välj skummjölk.

Relaterat misstänkt att ditt barn har en ätstörning? Fråga henne tandläkare

Ställ in din bästa viktbegränsning som vet vad de måste väga för att kunna passa in i sina kläder. Låt oss säga att du har lagt märke till att dina kläder blir trånga på 130 pund. Om du upptäcker att du har träffat 130 är det dags att spänna ner. Ge upp godis helt i 2 veckor tills du kommer under 130, och introducerar sedan långsamt godis om du måste. Om du aldrig tillåter dig själv att komma över din optimala viktgräns kommer du inte att lägga till 10 pund per decennium som de flesta amerikaner.

Om du inte är hungrig, ät inte så mycket detta låter uppenbart, men de flesta följer inte denna regel. De flesta tror att de är skyldiga att äta middag bara för att det är 7:00. Låt oss säga att du gick ut till lunch och hade en koks, vitt bröd för att starta, en pastarätt och några bitar chokladkaka och ett kaffe med grädde. Hur många kalorier tror du att du hade? 2000? Det finns förmodligen en anledning till att du inte är hungrig vid middagen, så tvinga dig inte att äta. Känn dig fri att gnälla på ett äpple och en yoghurt, men känner inte att du måste äta en annan pastamiddag bara för att det är natt.

Att hålla sig tunn är inte lätt, men med dessa trick kanske du tycker att det är lättare än du trodde och det är värt det om du kan äta de extra kakorna på julmorgonen, eller hur?

Katie Mullen är den livliga mamman till två småbarn, åldrarna 3 och 1. Hon arbetar på heltid och gör försäljning för att stödja sin make genom medicinskolan och därefter. Katies make är en kirurg i träning, vilket innebär att han vanligtvis är borta och arbetar påträngande timmar och lämnar Katie att vara ensamstående mamma under stora delar av veckan. Trots detta är Katie en stor troende på att alltid leta efter det positiva i livet och skriver om hur hon gör detta i sin blogg, mamma med selektivt minne Katie är en tidigare idrottsman och är fortfarande aktiv i att leka och träna. Hennes make är en ortopedisk kirurgi bosatt och har ett särskilt intresse för triataloner och gör till och med klinisk forskning om barfota löpning. Den lyckliga men mycket upptagna familjen är bosatt i mitten av väst där de tycker om att vara utomhus.

Länk till det här inlägget: 5 enkla sätt att undvika Gå upp i vikt under semestern
Relaterat tillbaka till affärer i en covid-19-miljö och autoimmunitet

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *