Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

i över fem år har tidningen Healthy Mommies arbetat hårt för att få mammor som den bästa hälso- och hälsoinformationen online. 2009 rankades vi primär av 100 hälso- och hälsosidor för mammor på RN Central.com. I år behöver vi din hjälp för att upprätthålla vår track record som den primära hälsobloggen för mammor.

Circle of Moms.com håller en tävling för att hitta de 25 bästa hälso- och wellnessmamma bloggarna. Läsarna kan besöka sin webbplats och rösta på sin favoritblogg en gång var 24 timmar. Tyvärr deltog vi i tävlingen lite sent så att vi desperat behöver din hjälp med att få tidningen Healthy Mommies tillbaka ovanpå förpackningen!

Från och med den 24 oktober 2012 är vi rankade som nummer 59 av 80 blogg nominerade till de 25 bästa hälso- och wellness -mammabloggarna. Röstningen slutar den 1 november så vi behöver din hjälp i köp för att upprätthålla vårt rykte. Besök Circle of Mommies för att rösta på oss. Om du gör detta en gång om dagen kommer vi definitivt att göra det till toppen där vi hör hemma.

På den perfekta sidofältet har vi inkluderat en knapp som tar dig direkt till omröstningssidan på Circle of Moms. Visa ditt stöd för vår webbplats genom att rösta idag!

Länk till detta inlägg: Rösta på oss I topp 25 Health & Wellness Mommies – 2012

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *