är delning omsorg!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Jag räcker ut för att hjälpa till från mina kompisar jag nöjd med blogosfären. Om du har följt min blogg ett tag kanske du redan förstår att mitt hushåll har drabbats extremt svårt från bostadsdilemmaet och ekonomin. Om du inte har följt min personliga historia kommer jag att dela den med dig kort.

Strax efter att jag började friska mammor 2007 var min fästman tvungen att lämna sitt jobb. Några månader senare förlorade vi vårt hus i Wisconsin till avskärmning. Jag lämnade mina vänner, familj, liksom hela min värld i Wisconsin för att flytta ut till Sacramento Kalifornien där min mans hushåll bor. Vi flyttade in i ett litet hem med tre sovrum i ett svårt, högt brott. Vårt hus är hyresfritt eftersom det tillhör min mans mormor.

Min fästman var utan arbete i ungefär ett år. Slutligen för några månader tillbaka tog han en ny uppgift med måltidsnätverket. Han har försökt i många år för att få den uppgiften såväl som när vi trodde att det fanns hopp för oss. Idag avslöjade Meal Network att de stänger kontor över hela landet nästa månad. De lämnar bara fyra kontor öppna i USA. Chris sista dag är den 13 november. Ja, fredagen den 13.

Uppgiftsmarknaden här i Kalifornien är inte vacker. Men han kommer att försöka sitt bästa för att upptäcka arbete. Under tiden kräver jag att jag byter min rumpa med friska mammor och att leva för min familj, men jag kräver din hjälp.

Om du tror att hälsa och välbefinnande såväl som wellness är viktigt såväl som vi kräver att lära våra barn om kost, träning, näring och hälsosamt liv, snälla hjälp mig. Om du tror att vi kräver att ta hand om oss själva, fysiskt, psykologiskt såväl som andligt inte bara för oss själva men för våra barn, snälla hjälp mig. Detta är filosofin om friska mammor såväl som orsaken till att jag startade den här webbplatsen. Jag kräver din hjälp för att sprida vårt meddelande. Jag har enorma drömmar för den här webbplatsen men jag kräver din hjälp.

Relaterade nattbenkramper – Triggers samt behandlingsalternativ

Vänligen dela vår länk med dina vänner. Blogg om vår webbplats. Hjälp mig att nå över 1000 prenumeranter. Hjälp mig att få över 1000 unika besökare per dag. Det är allt jag behöver, tillsammans med bönerna för min familj.

Min blogg kommer att bli den enda inkomstkällan för mitt hushåll såväl som jag är rädd till döds.

Skriv in din mailadress:

Levereras av Feedburner

Gå med i Healthy Moms Community

Länk till det här inlägget: i krav på böner samt stöd

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *