Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Jag tror personligen att spenat får en dålig rap. Jag minns att jag växte upp många människor som jag kände inte skulle äta det. Naturligtvis om du pratar om konserverad spenat kan jag förstå tvekan. Men ett nytt gäng spenat är helt underbart! Jag älskar personligen hur bra spenat kan kopplas ihop med frukt. En av mina favoritsallader är en spenatnektarin sallad, helt underbar!

Jag skapade denna sallad till lunch och älskade den absolut! Jag har några tillägg som du kan göra i slutet, blanda och matcha eller lägga till dem alla! Jag försöker också göra min egen vinaigrette eftersom de inte har så många konstgjorda ingredienser som finns i butikerna.

Spenatpäron sallad

Först behöver du två koppar spenat (rivna i bitar av bitstorlek om bladen är stora.)

Du behöver också hälften av ett päron

Ta bort kärnan,

och hugga i bitar. Tillsätt päron i salladen.

Du kan antingen toppa med en butik som har fått förband, eller göra en hallon, granatäpple vinaigrette.

Kombinera 1 msk olivolja, 1/2 tsk granatäppleäger, 1/2 tsk hallonvinäger,

Om du inte har hallon eller granatäppleäger kan du använda cidervinäger eller rött vitt vinäger.

Tillsätt också 1/2 tsk limejuice och 1 tsk honung.

Blanda väl.

Drizzle Vinaigrette över sallad. (Jag använde bara cirka 1 matsked.)

Du kan också lägga till 1 oz valnötter och 1/8 kopp tranbär för att blanda saker lite. Om du vill lägga till lite ost (ost råkar vara en häftklammer i mitt hus) skulle jag föreslå Gorgonzola eller feta.

Njut av!

Om den här författaren

Crystal (Crystal’s avkopplande kök) är en mamma till en aktiv 2 -årig son. Med tanke på att hon blev en mamma har hon lärt sig hur svårt det kan vara att få ett barn att äta sunt. Hon har alltid älskat att laga mat och tror att medan du äter sunda får dina smaklökar inte lida och inte heller måste ditt bankkonto. Crystal är en fast troende på familjebordet och älskar att sitta ner till middag med sin man och barn så ofta som deras scheman tillåter.

Relaterade 5 vanliga hushållsproblem för att hålla ett öga på

När hon växte upp i ett landsbygd i Utah lärde hon sig att älska komfortmat, men inser nu att mycket komfortmat kan göras friskare. Under sin barndom känner hon att grönsaker nästan var en eftertanke för att förbereda måltider och vill få dem att ta en mycket mer central roll på bordet.

She and her family have moved 6 times in the last 5 years, lived in two different states and will be moving again once her husband finishes his Masters Degree. Hon kan förstå de olika situationerna i hemmakockar eftersom hon har bott i lägenheter med små spisar/ugnar, inget räknare, knappast några skåp och bodde i områden där det är omöjligt att hitta några ingredienser i lokala butiker.

Crystal also blogs at Crystal’s relaxing Kitchen

Diskutera detta i vårt forum

Link to this post:Spinach Pear Salad

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *