Jag förväntar mig vårt första barn, en tjej, varje dag nu. Heather bad mig dela de saker jag inte kan vänta på, så här går:

Dricka en öl

Eller kanske en margarita. Det är inte så mycket alkoholen jag har saknat, lika mycket som förmågan att binda med min make över en drink. Det är inte som att vi två inte kan umgås nykter men det är bara något med att sitta och chatta i timmar medan vi smuttar på en läcker dryck som gör tid att stoppa. Allt/alla andra runt verkar försvinna och det är bara oss två, helt fokuserade på varandra. Och medan vi verkligen har gått på datum under hela denna graviditet har det inte varit detsamma. Jag menar, jag kan bara dricka så mycket vatten.

Och jag är inte så orealistisk att tänka på att att komma undan och att fokusera på bara oss två kommer att vara lika enkelt som det var före barnet men jag skulle vilja prova. Att fortsätta stärka min relation med Chris är oerhört viktigt för mig och även om våra datumnätter måste inkludera ett barn har jag det bra med det. Det innebär bara att vi får hitta några nya favoritvänliga drycker.

Ät avokado

OK, så det här är lite konstigt men jag har hatat avokado hela graviditeten och vanligtvis älskar jag dem. Jag hoppas verkligen att min kärlek till dem kommer tillbaka. Jag kan inte vänta med att ha mitt favorit med 2 ägg, avokado och sriarcha igen. Även om det skulle innebära att jag skulle behöva min smak för att Sriacha ska komma tillbaka också ”¦ I huvudsak vad jag säger här är att jag skulle vilja att min normala smak ska återvända. Saker har inte blivit för galen den här graviditeten, inga konstiga begär eller något annat än jag har bara inte gillade några av mina favoritmat och jag är verkligen stolt över att mina smaklökar ska gå tillbaka till det normala.

Börja svettas

Jag har haft tur med den här graviditeten genom att jag är 36 veckor och fortfarande kommer till gymmet praktiskt taget varje dag men intensiteten som jag tränar är mycket mindre än normalt. För många människor är det förmodligen bra men det gör mig lite galen. Jag älskar att svettas ”” Inte så mycket för viktminskning men mycket mer för sinnesfrid. Motion är bara något som är en del av mitt liv ”” Jag gillar bara att göra det. Min make och jag skrev var och en lektioner till vår dotter ”” Och en av mina var: ”Gör träning till en livsstil inte en händelse” och jag kan ” t Vänta tills hon är tillräckligt gammal för att förstå det.

Att veta att mamma inte fungerar eftersom hon känner sig dålig för sin kropp, utan snarare träna för att hon älskar hur stark det får henne att känna.

Jag vet att det kommer att bli utmanande att ta hand om ett litet barn och få mig tillbaka i form men jag kommer att ta reda på hur jag gör det. På något sätt. Så här hoppas att flickan tycker om långa promenader i ergo och långsamma joggar i hennes barnvagn. Eller att hon kommer på en lunchtidsplan så att jag kan släppa henne med Chris i en timme medan jag träffade en klass på gymmet.

Åka på semester

Låt mig släppa in dig på en liten hemlighet “” Chris och jag älskar att resa! Vi har denna stora resekarta i vårt rum som är fäst med platser vi har varit och vart vi vill åka och vi har nyligen slut på stift! Vi har för många platser att se. Och jag kan inte vänta med att ta flicka med oss ​​och börja ha äventyr som familj. Visst, att packa en barnvagn och bilstol och baby saker kommer att bli en justering. Vi är ganska lätta packare så jag vet att vi kommer att bli helt överväldigade vid vår första i, och vi vill springa och gömma sig när hon gråter i 6 timmar av en 7 -timmars flygning.

Men jag kan inte heller vänta på att hon växer upp och vet att det finns så mycket mer till livet än Portland, eller. Jag vill att hennes pass ska vara fullt av frimärken och våra väggar ska vara full av bilder “” Minnen från platser som vi alla har utforskat tillsammans. Och vi börjar med Hawaii. I juni.

Bli en familj på 4

Är det fusk? Kan det att bli en familj verkligen räkna som något jag vill göra på mammaledighet? Jag hoppas att det, mycket mer än någonting, är det jag är många glada för. Chris och jag (och chansen) har varit tillsammans i praktiskt taget 6 år och vi har en ganska bra sak. Jag kunde inte be om ett bättre liv ”” för en bättre partner att dela det med. Jag är så lycklig att få tillbringa varje dag med min bästa vän.

Och ändå kan jag inte vänta på nästa kapitel.

Att se honom hålla sin dotter har förmodligen varit det jag har varit många glada över hela graviditeten. För att se vad vårt liv blir med denna lilla människa som kommer att vara halva honom och halva mig. Jag vet att detta äventyr kommer att vara fullt av upp- och nedgångar men jag kan inte vänta med att uppleva varje ögonblick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *