stora valår ger oss den otroliga möjligheten att introducera våra små till idéerna om demokrati och hur avgörande omröstning är. Om du försöker hitta sätt att prata om det, roliga böcker att läsa tillsammans, spel att spela och charmiga tee -tröjor har du kommit till den perfekta platsen!

Hur man pratar om att rösta

Några av oss pratar om politik hela tiden runt huset, med vänner och med grannar. I det här fallet kan ditt barn redan naturligtvis ta upp ämnet att rösta och ställa frågor.

Andra av oss håller våra åsikter mycket mer privata och kan ha lite svårare tid att ta upp ämnet med våra små. För det första, kom ihåg att prata om att rösta inte behöver börja med förvirrande samtal som involverar politik. Du kan helt enkelt prata om att rösta i sig själv, med exempel som som visar att njuta av eller vad alla vill ha till middag.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Katrina Teeple (@operationorganisering) den 14 augusti 2020 kl. 11:19 PDT

Oavsett vilken båt du befinner dig i, resurserna nedan gör det enkelt att introducera ditt barn för demokrati och rösta!

Böcker om demokrati för barn

V är för att rösta

Denna otroliga ABC -bok lär inte bara din lilla brev, utan fokuserar på begrepp som social rättvisa och medborgerliga rättigheter!

Gå rösta, älskling!

Denna småbarnsbok är charmig och har en liten bild- och omröstningsfunktion som låter ditt barn testa deras beslutsfattande.

Jag är mänsklig

Den här boken handlar om att hitta gemensam grund med andra och ha empati och medkänsla för dem. Det är ett bra sätt att börja prata med din lilla om hur du fattar beslut baserat på din vård för alla människor.

Demokrati för dinosaurier

Frihet, lagar, jämlikhet och gratis tal är alla ämnen som denna bok träffar på ett barnvänligt sätt. Det använder varje dag exempel för att visa hur avgörande dessa saker är för oss.

Vänlighet gör oss starka

Att lära våra små om vänlighet och samhällsbyggnad är en stor grund för att uppfostra goda medborgare. Vänlighet gör oss starka hjälper dig att göra just det!

Lärande spel och videor

Låt oss rösta bingo
PBS -röstningsvideo
Sesame Street och Steve Carrell- Vote
Daniel Tiger som röstar och valdag

Ta dem med dig för att rösta

Att ta din lilla med dig för att rösta kan faktiskt vara ganska kul! Det kommer att visa dem hur avgörande omröstning verkligen är för dig och ger dig både ett speciellt minne att se tillbaka på. Vi rekommenderar att du tar med snacks och lite njutning bara om det finns en väntan. Din lilla kommer att älska att få ett klistermärke i slutet också!

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Jessie Crandall (@jessiecrandall) den 16 oktober 2020 kl 13:42 PDT

Maila i din omröstning? Det är okej! Visa bara ditt barn hur du fyller i det och låt dem släppa det vid brevlådan med dig.

Framtida väljarutrustning

Varje framtida väljare bör ha en söt outfit att bära till omröstningarna! Nedan hittar du några av våra favoriter.

Rösta bara bodysuit

Rösta på mig bodysuit

Rösta på mig Jersey Tee

Framtida väljar jumpsuit

Gap kollektiv röst bodysuit

Rösta på den framtida långärmningen

Handla dessa utseende!

Föregående artikel
$ 7,00

$ 7,99

$ 7,00

$ 9,00

$ 7,00

$ 7,00

1 av 6

nästa artikelDär har du det! Jag hoppas att den här guiden hjälper dig att göra denna valsäsong extra speciell med din lilla. Nu är allt som är kvar att göra … Rösta!

Hur integrerar du idéerna om demokrati och rösta i ditt hem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *