Woohoo! När jag såg den här bilden publicerad på Facebook av Diaper Bank of New Haven, CT, var jag tvungen att dela den. Alla dessa blöjor kommer att distribueras till hushåll i nöd. Exakt hur fantastiskt är det?

Foto med tillstånd av blöjbanken

Vi skulle vilja att du ska gå med oss ​​på en Twitter -firande för att prata om blöja donation och exakt hur du kan engagera dig. här är detaljerna:

Firandet kommer att hållas tisdagen den 28 juni från 9-11 ET (8CT, 7MT, 6pt).

Vad: Girls ‘Night Out (#Gno) Twitter Celebration (Lär dig mycket mer om #Gno!)

Var: Firande med oss ​​på vår extremt egna anpassade Tweetgrid! (Använd hashtags #Gno samt #Huggieselb)

Ämne: Hjälp till att få blöjor till spädbarn i nöd

Vem: @huggies @whoorl @notthatyouasked @steoffreylang @rookiemoms, grannskapspaneldeltagare: tbd, moderatorer: @jylmomif @dadventurous @troypattee @momitforward

RSVP: Gå till den här sidan samt registrera dig (ange Twitter -URL såväl som ditt Twitter -ID (t.ex.) för att påminnas om festen.

P.s. Om du åker till EVO -seminariet i juli, observera att du har en chans att få blöjdonation att inträffa när du lägger till en önskan om ett spädbarn till varje bit som vill ha träd. Leta efter den här aktiviteten, plus en mjölk såväl som kakor bryter i Huggies -sviten på Evo.

P.S.2. Det finns en giveaway som ingår i denna kampanj. Klicka här för att se detaljer och gå in för en möjlighet att vinna.

Offentliggörande: Rookie Mothers har samarbetat med varumärket Huggiess® för att hjälpa till att marknadsföra Huggies® varje bit bottenprogram. Vi har kompenserats för vårt tidsåtagande till programmet som inkluderar spridning av information genom meddelanden som dessa. Också? Vi gillar spädbarn, liksom vi tror verkligen att vi kan göra en skillnad genom att inspirera åtgärder mot blöja donation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *