Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Miljontals människor har allergier. Den mest typiska luftfödda allergin är pollen. Några människor har till och med dött av en allergisk reaktion på pollen. Pollenallergier är direkt kopplade till astma, liksom människor med pollenallergier är mycket mer benägna att etablera matallergier såväl som intolerans.

De flesta människor inser inte att vi kan hantera allergenerna i vår luft bara genom att modifiera landskapet runt våra hem, företag och skolor.

I den nya boken, The Allergy Combating Garden – Stop Allergies med Wise Landscaping av Thomas Leo Ogren, lär besökaren exakt hur man hanterar allergener genom att göra justeringar av sitt landskap.

Den här boken öppnade verkligen för mig. Mitt sex år gamla barn har pollenallergier. Om han inte behandlade öronen fylls med vätska såväl som han får kroniska öroninfektioner. För att undvika detta tar han allergimedicin varje dag.

Jag hade inget koncept att jag kan undvika hans symtom bara genom att eliminera några av växterna i vår trädgård.

”Det är väl förstärkt av många allergister som om någon är allergisk mot, säger sex, saker, såväl som tre av dem tas bort, så kommer den drabbade vanligtvis att bli symptomfri. Detta är en väsentlig insikt. Genom att producera såväl som allergifri gård, kommer du att ha blivit av med de närmaste, många intensiva källorna till det som är dig. Även om din kropp kommer att komma i kontakt med vissa allergener utanför ditt eget kontrollområde, kommer dina symtom troligen att minska såväl som i vissa fall de kommer att försvinna. Detta leder till containerteorin om allergi. Allergi-strandsträdgården: Stoppa astma samt allergier med klok landskapsarkitektur ”

Relaterat organiserat föräldraskap säger: Kolla in vår statistik: ”Inga federala fonder betalar för abort” lögner, fördömda lögner såväl som statistik

Han diskuterar med fullfärgade bilder de allra bästa växterna att ha i ditt landskap, exakt hur man kan bli av med allergi som utlöser mögelsporer, exakt hur man kan förstå Ogren-växtallergisskalan, liksom en total A-Z-notering av växter såväl som deras Allergiindexskala.

Jag föreslår den här boken till alla som lider av pollenallergier eller har en gillad en som lider av allergier eller astma. Du kan köpa Allergy Combing Garden Book på Amazon.com eller i din regionala bokhandel.

*Jag fick en kopia av Allergy Combating Garden Book – Stop Allergies med Wise Landscaping av Thomas Leo Ogren i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är exakta och 100% min.

Om du vill få meddelanden om hälsosamma levande tips, hälso- och hälso -nyheter, föräldraskap samt inlägg, vänligen prenumerera via e -post samt följa oss på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ samt Twitter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Gå med i vårt sociala nätverk

Länk till det här inlägget: The Allergy Combating Garden Book av Thomas Leo Ogren

5/5

(1 recension)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *