delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Egg Weights, ett USA-baserat fitness- och sportutrustningsföretag, lanserade sina revolutionära produkter i januari på Kickstarter. Äggvikter är de första palmcentrerade äggformade vikten som är specifikt utvecklad för att arbeta med kroppens naturliga rörelse. De ökar motståndet och kaloriförbränningen utan att förändra eller hindra funktionell rörelse under fysisk träning. Äggvikter har också samarbetat med Hydration Systems -tillverkaren, Ultraspire, för att skapa en viktöverförbar väst och bälte, samt en smart vy och smarttelefonspårningsapp.

Uppfinnaren, Christian Malcolm, skapade systemet efter en vandringsolycka med sitt barn när han oavsiktligt svängde en hantel bakåt och slog sitt barn i axeln. “Jag insåg att konventionella hantelformer inte var säkra för att springa, gå, vandra eller träna i grupper, så jag skapade en säker ergonomisk handhållen vikt.”

Hur fungerar äggvikter?

Dr. Todd Schroeder från ETS Science Lab utvärderade nyligen äggvikter vid USC Medical Health Research Center i Los Angeles. ”Det 3,5 mph gångförhållandet med äggvikten visade en större intensitet än att gå utan äggvikterna med en 55% ökning av VO2/kg/min, en ökning med 62% i KCAL/min och en 28% ökning av hjärtfrekvensen. 6,0 mph joggingstillstånd med användning av äggvikten visade också en större intensitet än jogging utan äggvikterna med en 24% ökning av VO2/kg/min, en 28% ökning av KCAL/min och en 17% ökning av hjärtfrekvensen. ”

Praktiskt taget? Deltagare som gick 3,5 miles per timme (mph) utan äggvikter brände cirka 4,3 kalorier per minut, men när de tillsatte äggvikter brände de cirka 7 kalorier per minut. På liknande sätt ledde jogging 6 km / h utan äggvikter till en kaloriförbränning på cirka 11,4 kalorier per minut, medan jogging med äggvikter i handen gav 14,6 kalorier per minut. Så för en 30-minuters promenadträning kan äggvikter öka din kaloriförbränning med cirka 80 kalorier! Kasta in några joggingintervall (eller helt enkelt förlänga din gångtid med 10 minuter), så kan du bränna över 100 extra kalorier med äggvikter! Prata om en kaloriförbränningsförstärkare och tidsparare!

Roliga fakta om äggvikter

Relaterade hälsofördelar med eukalyptus

 Äggvikter är de enda palmcentrerade handvikterna i världen. Äggvikter ökar intensiteten för någon fysisk aktivitet utan att ändra kroppens naturliga rörelse, till skillnad från konventionella hantelformer.

 Egg Weight: s distinkta reversibla grepp gör det möjligt för användare att snabbt ändra känslan och funktionen av det halkiga greppet inom några sekunder, från ett sport/terapi grepp med noder till ett smidigt mjukt bekvämt och sparkar tillbaka greppet för att gå.

 Äggvikter är helt vattentäta och rostbeständiga. De kan vara frysta för att använda som terapeutiska verktyg för att rulla på ömma muskler samt rulla fötter över dem för att lindra smärta, muskeltäthet och plantar fascit. Äggvikter kan också användas för att tillämpa tryck på punkter på kroppen för lättnad genom att använda endera änden som ett tryckpressförslag eller rulla ägget speciellt för att bryta upp fascia och snäva muskelfibrer.

 Äggvikter överskrider inte omkretsen i din hand så att de inte har någon risk att slå din egen kropp, andra människor eller stationära eller flytta föremål under fysisk aktivitet. Även när du kör i stora grupper finns det ingen risk att slå andra människor med vikten.

 Den distinkta äggviktformen gör att den kan placeras i en löpande väst eller midjebälte för att enkelt överföra vikterna från handen till kroppen och tillbaka igen när så önskas.

 Äggvikter är enkla att plocka upp och placera sig under fysisk aktivitet och kan till och med placeras i vattenflaskhinkar medan du är på ett löpband för att gå helt fritt under intervall- eller uthållighetsträning om så önskas. De är också bra för långsamma funktionella rörelser när de är på en matta eller i plankposition.

Relaterad FN: s klimatförändringsrapport: Jordvärmning, glaciärer smälter, havsnivåer stigande lejon och tigrar och björnar, oh my!

 Äggvikter är kompakta och små nog för att passa in i ett dagspaket för att resa var som helst till skillnad från konventionella hantelformer, så du lämnar aldrig ditt träningspass bakom dig.

 Äggvikter driver vikten genom mitten av handen så att vikten alltid placeras korrekt oavsett rörelsens rörelse eller vinkel. Denna palmcentrerade viktfördelning hanLPS med korrekt körform, balans, uthållighet och muskelminne.

Var man hittar äggvikter

Äggvikter lanserade nyligen en Kickstarter -kampanj den här månaden. Överväg att hjälpa dem att uppfylla sitt kampanjmål och stödja en av de senaste framstegen inom hälsa och fitness. För bara en löfte på $ 12, få 4 uppsättningar olika färgade äggvikter att använda under nästa träning!

Länk till det här inlägget: bränna mycket mer kalorier med äggvikter, den Första ergonomiska viktsystemet

5/5

(1 recension)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *