delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

https://apis.google.com/js/plusone.jsthere finns ett antal organisationer, böcker samt material som instruerar barn, lärare och föräldrar om förebyggande av mobbning. Även med alla dessa resurser förekommer mobbning fortfarande varje dag i våra skolor. Barns bokförfattare, Mary Lee visar ungdomar exakt hur man använder humor när han hanterar mobbar i sin bok, “När mormors falska tänder flyger.”

Sex år gamla Katie har en flisad spädbarn från när hon stötte på soffbordet som småbarn. När Katie blir retad på institutionen berättar hon för sin mormor om det. Katies Granny berättar för henne en rolig historia och uppmuntrar henne att använda humor istället för att bli upprörd över att lösa sina problem.

Denna härliga historia ger en annan tjänst än mobbning för barn. Mina barn var glada över historien och upptäckte också en viktig lektion. För mycket mer information om när mormors falska tänder flyger till Tatepublishing.com.

Om författaren, Mary Lee: När mormors falska tänder flyger är Mary Lees andra bok. Hennes allra första bok, My Air Force Mother, var en mästare i barnens fiktionsklassificering av den 73: e årliga författarens Digest Composed -tävling. Mary Lee är en pensionerad Air Force Master Sergeant samt en licensierad master socialarbetare. Mary såväl som hennes fästman Chuck bor i Columbia, South Carolina.

Cascia Talbert är en hektisk bloggare, förläggare, frilansförfattare, på internetförsäljaren samt mamma till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historien såväl som lagstiftning såväl som en entusiasm för att komponera såväl som att vara frisk, startade hon Healthy Mothers Magazine 2007. The Healthy Mothers Magazine är för närvarande placerad den bästa hälso- och wellnessbloggen för mödrar och har ett antal av Health and Wellness Professional Writers samt Mother Bloggers. Fröken Talbert tror att om mammor är väl informerade om hälso- och hälsoproblem samt exakt hur de ska hålla sig friska, kan de skicka den informationen till sina barn och vända ungdomens fetma statistik i USA

Relaterade kom tillbaka till institutionens stress? Prova denna mirakelinriktade praxis

Fröken Talbert är en presenterad hälso- och wellnessbloggförfattare på wellsphere.com såväl som hennes artiklar kan också upptäckas på ezinearticles.com. Hon driver också det Healthy Mothers Social Media Network på Ning, är Chief Advertising Policeman för Talbert Nutrition LLC, liksom i Social Network Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Följ henne på Google+.

Upptäckte du denna information till hjälp? Klicka här för att visa ditt stöd för tidningen Healthy Mothers.

Länk till det här inlägget: Barns bok lär ungdomar till Använd humor för att erövra mobbning

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *