som massor av nya toalettpraktikanter, grep mitt barn konsten nr 2 några månader efter att han grep nr 1. Trots att mitt rationella sinne berättade för mig att mycket mer tålamod krävs, räknade min ivriga-att-rensa-poopy-pull-ups-sinne att mycket mer bestickning är svaret. Då trodde jag att jag träffade jackpotten när det gäller mutor.

Jag köpte Blik Wall Decals för båda mina ungdomars rum, liksom de är absolut bedårande. Julians sovrum tog lång tid att avsluta, även om applicering av dekalerna är lika enkelt som att sätta klistermärken på en plan yta. Förutom att det är sedan den uppsättning klistermärken jag fick för honom bestod av 99 röda ballonger såväl som vi använde en ballong när han framgångsrikt, er, gör en insättning på toaletten. Då var han stolt över sin ballongvägg och visade den för alla som hänför sig till vårt hus. Alla åtta äppelröda ballonger, var och en representerar en framgång i en förskolebarns liv.

Ballonguppsättningen finns i sju olika godisfärger samt innehåller grå strängar. De ser helt charmiga ut på hans himmelblå väggar, liksom nu, år efter att hans potträn cementerades, passar de fortfarande för en 9-årings rum.

Blik gör också robotklistermärken som Heather använde i hennes pojkes robot-tema sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *