som jag har – från olika anonyma källor – denna lista över fel som föräldrar har slagit sig för onödigt. Förutom ärligt talat, precis som Heather när han erkände att han är generad över att vara generad över offentlig amning, är några av dessa händelser så triviala, det är att ta bort lite hållbarhet är i ordning.

Vi kräver att kunna studsa tillbaka, inte drunkna i synd spiral över missade snacks.

Andra förlåtbara fel i ditt förflutna eller framtid:

Resensa en evite till ditt barns födelsedagsfirande sedan du lägger fel datum i det. såväl som att återgå igen eftersom du inte lyckades komma ihåg en detalj till.

Slut på blöjor och att behöva bumma en av en främling.

Att kalla en av Emmas mommier Dana när hon heter Tara såväl som hennes make är Dana.

Entusiastiskt påpekar byggnaden eller en husdjur eller en eldstad till en grupp vuxna som förlorade räntan i det ämnet efter deras sjunde födelsedagar.

Att sitta på marken eftersom du inte förstod loungestolar eller en picknickfilt var en sak att ta med. Förutom att vara blyg för att be att sitta på hörnet av någon annans filt.

När ditt barn utropar, “Jag förstod inte att restauranger har efterrätt!” Eftersom du aldrig har gjort det möjligt för dem att köpa det.

Slut på mjölk eller annan avgörande mat som en mamma måste vara på toppen av.

Insåg tio minuter innan du är tänkt att ta med mellanmål att det är din tur såväl som att rensa köksområdet för allt som kan passera för mellanmål. Bananer, gamla Ritz Crackers … ummm, äter ungdomar konserverade ananas eller kikärter?

Använda ordet “potta” till en vuxen till. På jobbet.

Att vara den sista som plockade upp ditt barn var som helst. Alla känner sig hemska över detta, men någon måste vara sista, eller hur?

Ringer bit Hayden “Holden” eller “Aiden.” Mycket.

Att inte ha en födelsedagspresent när det är dags att gå ut för en firande samt återgåva något från jul som inte öppnades.

Att ha en minivan full eller skräp/snacks/smulor/omslag när det är din tur att hämta vuxna för mommiesnatt/PTA -utbildning (något för vuxna)

Att läsa en evite för ytterligare en ungdomsfirande och inte förstå vem ungen är, vem föräldrarna är eller vilka av dina barn som är inbjudna.

Glömmer lunchlådan.

Skicka lunchlådan, men lämnade av avgörande komponenter eftersom du trodde att din partner gjorde det.

Att glömma att ta med en bad som passar till badklassen samt att prata din fyra år gamla unga till att använda en jumbo-badblöja som de erbjuder vid poolen och kallar det europeiskt.

Den gången har ditt små barn en utblåsning såväl som att du inte har reservbyxor så att du lägger din egen tee -skjorta på benen och binda den så att de inte höstar ner.

Att upprepa en berättelse till en enskild kompis eftersom du knappt kan fokusera på alla typer av konversationer, det finns så många röster såväl som påminnelser i ditt huvud, att du inte är säker på om du verkligen talade orden högt.

Vilket “dödligt” fel gör att du flinkar när du tänker på upplevelsen?

Hoppsan! Det är därför vi är ute av mjölk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *