delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Personligt utseende är extremt viktigt för tonårsflickor. När de känner sig bra för exakt hur de ser ut ökar det sitt självförtroende. Jag ser också till att mitt sjuttonåriga barn bevarar friska personliga hygienvanor. När hon tar hand om sig själv på utsidan känner hon sig mycket bättre på insidan.

Nu är det en naturlig hudvårdslinje utvecklad för tonåringar och tweens. Perfekt för er kvinnor tar ett topp till tå linje med hudvårdsprodukter gjorda av de finaste naturliga såväl som organiska komponenter samt nollkemikalier. Varje produkt är helt fri från parabener, petrokemikalier, pegs, färgämnen, sulfater, syntetisk doft, bensylalkohol samt ftalater.

Det fantastiska för er totala linje med kvinnor inkluderar:

Gelrengöring

CBD ansiktsskrubb

Ansiktsskrubb

Renande toner

Fuktighetskräm

Kompletta startkit

Kroppstvätt

Body lotion

De vegan akne kuddarna

Kroppsvätten är lätt doftande och lämnade min dotters hud mjuk. Det producerar en elegant rik skum och inkluderar närande extrakt samt vitamin E.

Bra för er kvinnliga produkter har ljusa dofter producerade från 100% naturliga viktiga oljor. För mycket mer info, gå till GoodForyougirls.com.

*Offentliggörande: Jag har en flaska bra för din kvinnliga kroppsvätt i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är exakta och 100% min.

Om vår grundare

Cascia Talbert är en hektisk bloggare och mamma till fem barn som bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historien såväl som lagstiftning såväl som en entusiasm för att komponera såväl som att hålla sig frisk, startade hon Healthy Mothers Magazine 2007. The Healthy Mothers Magazine är för närvarande placerad den bästa hälso- och wellnessbloggen för mammor. Fröken Talbert tror att om mammor är väl informerade om hälso- och hälsoproblem samt exakt hur de ska hålla sig friska, kan de skicka den informationen till sina barn och vända ungdomens fetma statistik i USA

Fröken Talbert driver det friska mammas sociala nätverk, är skaparen av Healthy Mothers Media, liksom också bloggar på Talbertzoo.com. Du kan följa henne på facebook.com/thehealthymomsmag och twitter.com/cltalbert.

Om du gillade den här korta artikeln kan du glädja dig åt dessa berättelser.

Läser in…

var MarketGiddate = nytt datum (); Document.Write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f7444

Länk till det här inlägget: En naturlig service till frisk hud för tonåringar < /a>
Relaterat kolloidalt silver för hudvård

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *