Jag har ett problem. På senare tid verkar jag vara kirurgiskt knuten till min mobiltelefon. Jag är orolig att jag är beroende av min telefon. Jag tror att vi alla är (är vi inte?). Det har pågått ett tag nu. Jag ser det upp och ner i landet från lekplatser till styrelserum och jag vill inte vara den flickan.

Jag vill inte vara en slav till min telefon. Jag vill inte känna att jag måste svara på någon snabbt när jag får ett meddelande eftersom de vet att jag har en smartphone eller returnerar ett samtal jag har missat ASAP. Jag är en bra kommunikatör men min iPhone äger mig inte. Hör du mig iPhone? Gör du?

Titta Jag är frilans, jobbet kommer, arbetet går, jag startar nya projekt, slutar projekt (du får bilden). Det är livet för en frilansare och moderskapslön för de egenföretag som inte är allt jag är rädd, så jag arbetar runt min lilla man, alltid sätter honom först medan jag tjänar pengar när jag kan. Se, bäst av båda världarna.

Jag är ganska upptagen tack och lov med en TV -serie i utveckling (även om tidsfrister inte är tuffa) och betalade artiklar för min blogg som indikerar att jag arbetar i min egen takt men ändå håller mina tår doppade i. Detta indikerar att skicka e -post och ta samtal dock . Uppsidan av att vara frilans indikerar att jag inte arbetar hela tiden och jag är uppriktig med de människor jag arbetar för-jag har ett barn och han kommer först.

Jag har tur i mitt jobb och där jag är idealisk nu, att jag kan göra det. När jag är med Oliver och Alexander är de min högsta prioritet. Jag pratar om när O är på förskolan och barnet sover eller med mina folk.

Tja, jag tar ställning. Jag går gamla skolan och har fattat ett beslut för (endast en vecka) Jag kommer att försöka ta tillbaka kontrollen och bara använda saken för att ringa samtal *. Du vet, som de gamla goda dagarna när människor bara använde sin dator för att maila varandra och sin telefon för att gilla ringer människor. Wow kanske kommer jag till och med att försöka göra utan det helt och använda min fasta telefon. Nu skulle det vara så förhistoriskt. Jag gillar det!

… Så för att dra slutsatsen indikerar det ingen Twitter, e -postmeddelanden, Facebook från min telefon. bara samtal och texter. Jag vet att jag inte helt blir kall kalkon men jag bor inte nära priory längre så jag måste ta saker långsamt.

Önska mig lycka, bara e -post eller sms för att berätta det för mig.

Tack

Ärlig mamma
x

Foto av Lauren Mange på unsplash

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma och använder insikt i hur man skapar en digital tjänst eller återgår till jobbet med förtroende.

Mumboss: The Sincere Mum’s Guide to Surviving and Thriving at Work and At Home (UK 2nd Edition)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Din guide för att överleva och blomstra på jobbet och hemma (USA/Kanada -utgåvan)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt veckovisa e -postnyhetsbrev där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar och nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *