oavsett om det är för mors dag eller bara något du vill få dig själv, jag kunde inte berätta om min djupa och ständiga kärlek till dessa tre produkter. Den första är den billigaste och min senaste förälskelse. Den andra har lindats runt mina ländor sedan Halloween. Det sista valet har värmt upp mig i ungefär ett år.

Sovmask. När jag var på Blissdom -konferensen fick jag denna lavendelögamask. Det är perfekt för morgnarna när någon liten person väcker mig klockan 04:30 och återvänder till sömn men nu kan jag inte … också de mitten av eftermiddagen som skulle vara perfekt för en tupplur men rummet är för ljust. Den här saken fungerar. För cirka 10 dollar är det en söt liten mors dag eller en ny mamma -gåva. Eller bara få det för dig själv!

Denna skort av Soybu. Jag köpte den via Amazon för Halloween för att vara Hermione till min sons Harry Potter. Det anlände när jag åkte till klassparaden och festen. Det är perfekt. Jag är för blygsam för att bära korta kjolar i verkliga livet, men med de inbyggda shortsen känner jag mig gratis att cykla, spela på golvet och visa ett litet ben. Super Comfy (som Yoga Pants som min man önskar att du skulle sluta bära) och tvättas. cirka $ 35.

PS -skortar som ser ut som shorts i ryggen är dumma och saknar poängen. Där sa jag det.

Min uppriktiga ursäkt för att ha visat sin platta mage. Denna skort ser söt ut på riktiga människor, jag lovar.

Capresso varmvattenkokare. Som de alla gör i Europa, använd omedelbart varmt vatten för att göra ditt morgonkaffe eller kvällste; Värm upp babyflaskor; Kok snabbt vatten för pasta; Värme barnmatpåsar; göra omedelbar havregryn; etc. så bra! På cirka 50 dollar är det mycket billigare än att ha en omedelbar het installerad i ditt kök (som jag brukade ha), men det är inget fynd. Som sagt, jag använder det regelbundet och var tvungen att berätta om det.

RELATERADE: 3 Hot Kitchen Products I Lust.
Har du några favoritprodukter som du berättar för alla dina kamrater om? Berätta för mig!

+++
PS helt inte sponsrad, men om du köper via våra Amazon -anslutna länkar kommer vi att få några cent och vara så tacksamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *