när jag slutade förvänta mig med spädbarn nr 2 (den som vi nu telefonsamtal Milo), frågade Whitney våra kompisar och skurade internets för spädbarnsrekommendationer för mig. Den allra bästa med att bada ett spädbarn (när du har två under två eller till och med två under tre) är “bara bada den smutsigaste.” Vi använde den idén länge.

Här är ett antal tekniker för att tillhandahålla dina två bitar ett bad som har hjälpt våra kompisar såväl som läsare:

Bara bara den smutsigare. En vid tidpunkten, ingen enorm whoop. Den enorma ungen kan hjälpa dig genom att lämna dig leveranser eller spela i närheten (eller njuta av TV). Om biten inte finns i badkaret är en spädbarnsäte en fantastisk enhet. Vi hade också en exersaucer i duschrummet för just sådana tillfällen.

Little Tub. enorm badkar. Min kompis Lauries två är nästan exakt två års mellanrum. När hon badade enormt syskon i det stora badkaret, kanske hon på samma sätt i form bit Zoes spädbarnsbadkar inuti badkaret. Detta höll Zoe ganska säkrat från hennes enorma brors impulser (bild). Vårt spädbarnsbad var lite större (alias Eurobath) och kan användas på exakt samma tid utanför badkaret.

Badkarljud saker är dåliga dåliga. Den hjälpsamma gadgeten var aldrig en ersättning för din totala vaksamhet i duschrummet under den fantastiska tvätten, men det kan vara som ett ytterligare par händer. Istället kanske du vill prova en mycket mer stadig kompakt supportsäte. Lämna aldrig dina bitar utan tillsyn.

Bild badljud består av det mindre spädbarnet i badkaret (fungerar inte på tjocka lår)

Gå för det i det enorma badkaret. När ditt spädbarn kan sitta upp oassisterat kan du vara beredd på det äkta badkaret! Den allra första gången du försöker bada dina två bitar i ett rutinmässigt badkar, vill du ha hjälp. Det kommer att vara skrämmande såväl som hala precis som den allra första gången du försökte bada ditt spädbarn i en behållare eller köksområdet. Efter några gånger av övningen kan du överlämna den här uppgiften till pappa eller till och med en barnvakt utan att få panikattack. Jag lovar.

Hur man ger två bitar ett bad på exakt samma tid: Välj det!

Även om vi absolut tror att du borde ha ett meritmärke, är badande ungdomar bara något som mamma gör!

Kom ihåg att få tag på dina handdukar i utvecklingen och sätt ut jammies för att rädda dig själv lite huvudvärk och våthet när badkaret dränerar.

Har du någon typ av andra föräldertestade tekniker för att bada ett par bitar?

[Fotokredit: Laurie Zee såväl som Heather Flett, används med tillstånd]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *