Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Moderskapets resa är distinkt för varje kvinna. Många kvinnor har erfarenheter som vanligtvis inte är exakt samma som andra. Detta är moderskapets originalitet. Spädbarnsforum, till exempel, blir mycket mer framträdande eftersom mammor frågar oro och delar upplevelser. Speciellt har många mammor liknande problem såväl som oro för sina barn. Till exempel är sömnproblem typiska problem för många av mödrarna. Något kan erfarenheter för olika mammor skilja sig åt. Det finns några universella sanningar om moderskap som i diskussionen nedan.

Kärlek till ditt barn

Medan du känner entusiasm såväl som för ditt barn, kommer du också att känna denna entusiasm såväl som när ditt barn sover. Att tro på den universella verkligheten jämför denna upplevelse med att få en docka. Dockor liknar sovande barn. De är lika eftersom de fortfarande är såväl som vilande men är olika genom att dockan är livlös. De är som exakt samma sak. Den andra saken är att till skillnad från ett barn kan du lämna dockan utan tillsyn eller till och med i fordonet bekvämt utan oro.

Smutsiga blöjor såväl som spitup

Även om du känner dig äcklad på platsen för andra spädbarn stinkiga blöjor såväl som andra foul röra. Upplevelsen är annorlunda om du hanterar ditt barn. Till att börja med kanske du inte vill ändra ditt barns blöja. Detta är en upplevelse för många av mammorna enligt spädbarn utvecklas av media. Du upptäcker dem motbjudande. Men när det gäller ditt barn är det en skillnad. Du kommer att ta itu med den illaluktande blöjan såväl som spottar utan problem. Detta kan vara sedan liknande för din Baby såväl som den närhet/bindning du har med ditt barn.

Du kommer att göra vad du måste göra för att komma förbi

De flesta nya mammor väljer att sova. Mammor snubblar in i plantskolan som vill få spädbarnet att sova och senare upptäcka sig själva sova bredvid barnet. I vissa fall är essensen att få barnet att sova genom amning. Allt kan uppstå under amning. Vissa fall är pinsamma, men du kan göra allt för att hantera moderskap. Av denna anledning kräver mammor alltid beredda eftersom allt kan hända. Erfarenheterna behöver dig för att komma ihåg att saker har förändrats såväl som att du nu är mamma. Även om detta är svårt för många mödrar, är det möjligt eftersom man kan använda socialt stöd från vänner.

Du har mindre helt ledig tid när du har en baby

Vissa mammor tenderar att tro att det är enkelt för dem att göra detta. Detta är så för dem som inte har varit mammor än. Annars kan många av mammorna ge sina berättelser såväl som upplevelser för att låta dig känna igen hur svårt moderskap i vissa fall kan vara. Många mammor har visioner såväl som jobb som de känner att de kräver att arbeta med efter att ha fått sina barn. På något sätt inträffar det att efter att ha fått ditt barn måste du hålla dig borta från dessa uppgifter under en tid. Du kommer senare att känna och känna igen vad en röra vad som helst när du är borta till förmån för barnet. Spädbarn amning såväl som tupplur kan ta mycket tid och äta upp tiden i planen för andra saker.

Att träffa eller bli vän med andra nya mödrar är utmanande

Att umgås såväl som att göra kompisar med mödrar som har barn i exakt samma ålder som din egen är i vissa fall extremt svårt. Gruppen nya mödrar består av olika nya människor med nya upplevelser. Dessa upplevelser är många av de tider som kännetecknas av känslomässiga såväl som hormonella förändringar. Effekterna av detta är problemet att göra kompisar såväl som att ha någon som matchar egenskaperna att vara en vän. Ibland kan dessa mödrar huvudsakligen vara under betonande förhållanden såväl som omständigheter. Det är viktigt att upptäcka metoder för att effektivt göra en kompis eller ett par av dem som du kommer att kräva till en vän. Du kräver att någon som hjälper till att se spädbarnet när du blir lite upptagen. kompisar är också viktiga när det gäller emotionellt såväl som moraliskt stöd. kompisar att prata med liksom att dela erfarenheter med är därför viktiga. Att upptäcka en mamma som är nära din ålder kan också vara ett problem som innebär svårigheter när du försöker få vänner. Du kräver socialt stöd för att förhindra att du är en desorganisEd mamma som vissa kvinnor har mycket bättre livsstil än du gör. Att få göra det till en person bra såväl som pålitlig kompis kan dock vara mycket mer utmanande än många av oss tror.

Slutsats

I ett nötskal finns det några universella sanningar bland mödrar. Erfarenheter är mycket mer benägna att likna många mödrar. Emellertid kan upplevelserna vara något annorlunda för vissa mödrar. Särskilt nya mammor gör kompisar med andra nya mammor som de kräver stöd. Socialt såväl som känslomässigt stöd krävs på grund av såväl känslomässiga som hormonella förändringar. De nya upplevelserna på samma sätt för nya kompisar och metod för att göra saker.

Länk till det här inlägget: den universella verkligheten i nytt moderskap
Relaterade 3 enkla metoder för att bli av med mampooch

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *