Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Bild med tillstånd av En.wikipedia.org

Detta land är på väg i fel riktning och något måste göras nu. Obamacare, illegal immigration, ISIS, terrorism, economy, electromagnetic pulse (EMP), electrical grid, missile defense, the release of $150 billion of frozen Iranian assets – (nuclear weapons), the protection of Israel, before 2017 planned Parenthood will probably abort Mycket mer än en halv miljon amerikanska barn, som kräver att kongressen checkar ut EPA: s korrupta vetenskap och bromsa sina missbruk av verkställande myndighet?, den grundläggande förbättringen av Amerika … mer… ..
I stället för att låtsas att de kan lösa alla problem som president, måste kandidaterna påminna amerikanerna om att kongressen har den enda konstitutionella myndigheten att göra lag och ordentliga medel. Och de måste kräva kongressåtgärder nu. Liv och vår ekonomi och säkerhet står på spel. Vi kan inte vänta till 2017 för att ändra kurs. Om du vill rösta för nästa presidentval kan du överväga att få hjälp från valröstningstjänster.

Jane M. Orient, M.D. beskriver varför det är så avgörande att vi ändrar kurs nu och får vårt land tillbaka på det perfekta spåret igen.

Kandidater måste göra något nu; Vi kan inte vänta till 2017

Av Jane M. Orient, M.D.

Vanligtvis säger presidentkandidater vad de kommer att göra den första dagen i Vita huset. Och det republikanska partiet fortsätter att lova att göra något – när de vinner kammaren och sedan senaten och sedan Vita huset, alla tre.

Vid denna tidpunkt är landet trött på löften – att upphäva Obamacare, att begränsa strömmen av olagliga invandrare, stoppa ISIS, reparera ekonomin och vidare. Samtidigt fortsätter den grundläggande förbättringen av Amerika i en avbrottstakt, och en hel del irreversibel förändring (eller förstörelse) kan ske före 2017.

Ta Iran -affären. Liksom med Obamacare vet amerikanerna inte vad som finns i det. År 2017 kunde Iran få ett kärnkraftsspets och förmågan att detonera det 20 mil över Mellanamerika. Den elektromagnetiska pulsen (EMP) kan förstöra vårt elektronik och kraftnät och kasta Amerika i mörker och tystnad – och kaos, hungersnöd och pestilens.

Relaterade hur man tar hand om dig själv 2021

Om vi ​​släpper 150 miljarder dollar frysta iranska tillgångar, kommer de inte att användas för terroristutbildning och vapen? Istället för att hjälpa våra fiender, varför skyddar vi inte vårt elektriska nät och bygger ett missilförsvar?

Och förbinder sig den icke-behandlade oss verkligen att attackera Israel-säger för att försvara sig?
Till deras kredit gick Ted Cruz och Donald Trump till Capitol Hill och lägger åt skillnader åt att stå med andra och försöka stoppa denna affär. Var är de andra kandidaterna, både demokrater och republikaner?
Före 2017 kommer Planned Parenthood förmodligen att avbryta mycket mer än en halv miljon amerikanska barn, medan de samlar in nästan en miljard skattebetalare, plus vinster från orgelhandel. Och hur massor av många mer levande födda spädbarn kommer att förgås i sina bakrum, eller att vara viviserade för att skörda “vävnad” för forskning? Hur massor av många fler unga kvinnor kommer att molesteras eftersom Planned Parenthood ignorerar lagar som kräver rapportering av sexuella övergrepp och lagstadgad våldtäkt?

Rand Paul åkte till Washington, D.C., för att stödja studenter för Life of America. Ben Carson har en framställning till kongressen för att avbryta finansieringen till Planned Parenthood. Ted Cruz kan vara redo att driva frågan till den punkten att Obama måste välja mellan finansiering av Planned Parenthood eller resten av regeringen. Var är de andra när det gäller handling, inte bara ord?

Befolkningsgapet som lämnats av Aborterade amerikanska barn kommer att vara mycket mer än fyllda av en tillströmning av utlänningar, massor av olagliga, massor av inbjudna som flyktingar. Miljarder kommer att spenderas på vidarebosättning av utlänningar, men lite på att stödja amerikanska kvinnor som står inför en krisgraviditet som vill att deras barn ska leva. Vissa deltagare kommer att ha en kriminell register eller gängföreningar. Vissa kommer att vara terrorister. Vissa har infektionssjukdomar som läkemedelsresistent tuberkulos. Massor av kommer ingen önskan att bli amerikaner.

Relaterade växtbaserade läkemedel och behandlingar med Echinacea

Vem förutom Trump talar på ett entydigt sätt för effektiva förfaranden för att stoppa den olagliga tillströmningen?

Vem kommer att gå igenom hur och varför vi behöver screena och spåra flyktingar?

Många andra frågor gråter för allvarlig uppmärksamhet från kandidater. TrumP beklagar arbetsförlust orsakad av utvandring av företag som Ford och Nabisco. Men kan han till och med “få” dem att stanna genom att hota tullar eller bojkottande oreos? Andra nationer får bilar och kakor också.

Bild med tillstånd av president-candidater.insidegov.com

Vem kommer att beskriva varför industrin lämnar? Vem kommer att prata om vad som kommer att hända när Obama EPA: s “rena luft” -policy avbryter tillgången till prisvärd, pålitlig el? Vem talar för vår kolindustri, som nu levererar den makten? Vem kommer att påpeka att en av de få löften som Obama håller är löften att gå i konkursindustrin och göra priset på elektrisk energi att sväva? Vem kräver att kongressen ska kolla in EPA: s korrupta vetenskap och begränsa sina övergrepp mot verkställande myndighet?

Rand Paul har blygligt sagt att påståenden om ”klimatförändringar” kan vara överdrivna. Ben Carson motsätter sig överreaktion. Ted Cruz och Donald Trump har tagit på sig klimatförändringsjuggernaut modigt. Men hittills har jag inte hört fallet att den mest extrema riktlinjen för kolkolen i huvudsak skulle ha nolleffekt på klimatet även om alarmister är korrekta.

Trump har visat att amerikaner vill ha handling och älskar konfrontation med anläggningen. Liv – och vår ekonomi och säkerhet – står på spel. Vi kan inte vänta till 2017 för att ändra kurs.
I stället för att låtsas att de kan lösa alla problem som president, måste kandidaterna påminna amerikanerna om att kongressen har den enda konstitutionella myndigheten att göra lag och ordentliga medel. Och de måste kräva kongressåtgärder nu.

Om Dr. Jane M. Orient
Jane M. Orient, M.D. erhöll sina grundutbildningar i kemi och matematik från University of Arizona i Tucson, och hennes M.D. från Columbia University College of Physicians and Surgeons 1974. Hon slutförde en internmedicinskt bosättning vid Parkland Memorial Healthcare Facility och University of Arizona anslutna sjukhus och blev sedan instruktör vid University of Arizona College of Medicine och personalläkare vid Tucson Veterans Administration Hospital. Hon har varit i solo privat praxis med tanke på att 1981 och har varit verkställande direktör för Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) med tanke på att 1989. Hon är för närvarande president för läkare för katastrofberedskap. Med tanke på att 1988 har hon varit ordförande för Public Health Committee i Pima County (Arizona) Medical Society. Hon är författaren till din läkare är inte i: hälsosam skepsis om nationell hälso- och sjukvård och den andra till fjärde utgåvorna av Sapiras konst och vetenskap om sängdiagnos, publicerad av Lippincott, Williams & Wilkins. Hon författade böcker för skolbarn och professor Klugimkopfs stavningsmetod, publicerad av Robinson Books, och medförfattare av två romaner som publicerades som Kindle Professor Klugimkopfs gammaldags engelska grammatikböcker, neomorter och månskinn, mycket mer än 100 av hennes papper har publicerats i det gammal Vetenskaplig och populär litteratur om en mängd olika ämnen inklusive riskbedömning, naturliga och tekniska faror och icke -Hazards och medicinsk ekonomi och etik. Hon är redaktör för AAPS News, läkarna för nyhetsbrev för katastrofberedskap och civila försvarsperspektiv och är chefredaktör för Journal of American Physicians and Surgeons.

Om du vill få aviseringar om hälsosamma livstips, hälsovård, föräldraskap och inlägg, prenumerera med e -post och följa oss på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ och Twitter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Gå med i vårt sociala nätverk

Länk till det här inlägget: kandidater behöver för att Gör något nu; Vi kan inte vänta till 2017
Relaterad kunglig gelé består av speciella proteiner och näringsämnen

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *