Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Jag var ett barn Jag minns att mina föräldrar påminde mig om att äta mina grönsaker vid middagsbordet. De var alltid det sista på min tallrik. Idag gör mina barn samma exakta sak som jag gjorde när jag var deras ålder. Många näringsläkare rekommenderar att vi har 5-9 portioner grönsaker varje dag. Vid köp för mig för att uppfylla det kravet skulle jag behöva kolla in produktavdelningen i min livsmedelsbutik varje dag, vilket är nästan omöjligt.

Genom att lägga till ett gram Nutrex Hawaii Pure Hawaiian Spirulina Pacifica till din diet varje dag får du mycket mer antioxidanter, enzymer, vitaminer och mineraler än 5 portioner frukt och grönsaker.

Hawaiian Spirulina Pacifica inkluderar dessa viktiga näringsämnen:

Vitamin A: krävs för celltillväxt, god syn och ett friskt immunsystem.

Karotenoider: Naturligt förekommande, kraftfulla antioxidanter som hjälper till att skydda celler från helt fria radikala skador. Troendet trodde också att immunsystemets funktion.

Vitamin B12: Ett viktigt vitamin som krävs för korrekt bildning av röda blodkroppar, neurologisk funktion och DNA -syntes. Hjälper till att upprätthålla friska nervkroppar och röda blodkroppar.

Vitamin K1 och vitamin K2: Vitala vitaminer kända för att främja blodkoagulation och benhälsa.

Superoxiddismutas (SOD): Ett enzym som fungerar som en antioxidant, neutraliserar helt fria radikaler och hjälper till att reparera celler.

Zeaxanthin: En karotenoid och kraftfull antioxidant som kämpar helt fria radikala skador med särskilda fördelar för ögon och cellulär hälsa.

Järn: avgörande vid bildning av röda blodkroppar och transport av syre i hela kroppen. Järn hjälper minnet och stöder immunsystemet.

Protein: En väsentlig komponent i varje cell i kroppen. Det är viktigt för ben, muskler, brosk, hud och blod. Spirulina är en av de få växtkällorna som erbjuder protein och alla viktiga aminosyror som är livets byggstenar.

Relaterad muskot och det mänskliga cirkulationssystemet

Nutrex Hawaii Pure Hawaiian Spirulina Pacifica finns i en pulver eller surfplatta. Jag älskar pulvret eftersom jag kan lägga till det i smoothies eller andra beredda livsmedel. Eftersom du bara använder en tesked per portion kan mina barn inte smaka på de på sina morgonsmoothies. Nutrex Hawaii Pure Hawaiian Spirulina Pacifica -tabletter är idealiska för upptagna människor som inte har tid att fixa en smoothie på morgonen.

Det här är bara ett par av mina favoritrecept som erbjuds av Nutrex Hawaii.

Spirulina smoothie

Ingredienser: 1/2 C yoghurt 1 C för fruktjuice (äpple, apelsin eller ananas) En eller mycket mer av följande: Papaya, persika, mango 1/2 c av pojkebär eller hallon 1 tesked Hawaiian spirulina pacifica pulver

Blanda alla ingredienser. Njut av!

Spirulina guacamole

Ingredienser: 2 Avacados cayennepeppar färsk limesaft för att smaka 2 medelstora tomater 2 Klyftor av krossad vitlök, salt för att smaka 1 tesked Hawaiian Spirulina Pacifica Powder 2 matskedar salsa (valfritt) 1 matsked finhackad lök (valfritt)

Mash avokado. Tillsätt alla andra ingredienser och blanda väl. Spirulina ger guacamole en fantastisk färg.

Du är också inbjuden att gå in i Nutrex Hawaiis “Aloha to Health” -tävlingar. De ger bort ett års utbud av Hawaiian -tillskott till ett värde av $ 500. Du kan gå in i Aloha till Health Sweepstakes här. För mycket mer information om Nutrex Hawaii Pure Hawaiian Spirulina Pacifica, kolla in www.nutrex-hawaii.com.

Relaterad hydrering: Inte bara nödvändigt för sommarvärmeböljan- det kan också hjälpa din matsmältning

*Offentliggörande: Jag fick en flaska Nutrex Hawaii Pure Hawaiian Spirulina Pacifica Powder and the Book, Spirulina Nature’sSuperfood av Kelly Moorhead och Bob Capelli i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är korrekta och 100% mina.

En hälsosam mammas magasinläsare kan vinna en burk med Nutrex Hawaii Pure Hawaiian Spirulina Pacifica Powder. Allt du behöver göra är att följa Nutrex Hawaii på Twitter, som Nutrex Hawaii på Facebook och lämna oss en kommentar. Denna tävling är öppen för amerikanska invånare 18+ och slutar den 1 februari 2013 klockan 8

För extra poster:

Prenumerera på OUr hälsosamt levande nyhetsbrev

Följ mig på Twitter

Prenumerera på tidningen Healthy Mothers

Placera vår nya knapp på din webbplats eller blogg.

Följ den här bloggen med Google Pal Connect

Digg denna tävling

Tweet den här tävlingen

E -post länken till vår webbplats eller den här tävlingen till en kompis (se till att du bcc talbertcascia @ yahoo dot com så jag har bevis på e -posten)

Gilla The Healthy Mothers Magazine på Facebook

Gå med i vår bloggfrogsamhälle

Lägg till tidningen Healthy Mothers till din blogroll.

Blogg om denna tävling. Se till att du inkluderar en länk tillbaka.

För varje post inklusive extra poster, vänligen lämna en separat kommentar. Vinnare kommer att väljas slumpmässigt från kommentarerna och e -postmeddelanden som jag får. Tävlingen slutar den 1 februari 2013 klockan 8 och är öppen för vem som helst i USA 18+. Lämna din e -postadress i dina kommentarer. Alla kommentarer utan e -postadresser kommer att diskvalificeras.

Cascia Talbert är en upptagen bloggare, förläggare, frilansförfattare, onlinehandlare och mor till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historia och lag och en passion för att skriva och hålla sig frisk, startade hon Healthy Mothers Magazine 2007. Healthy Mothers Magazine är för närvarande rankad som den bästa hälsobloggen för mödrar och har flera hälso -expertförfattare och morbloggare. Fröken Talbert tror att om mödrar är välutbildade i hälsoproblem och hur de kan hålla sig friska, kan de överföra den informationen till sina barn och vända barnens fetma statistik i USA

Relaterad vilken typ av mat är bra för dina tänder? 7 hälsosamma alternativ

Fröken Talbert är en presenterad hälsobloggare på wellsphere.com och hennes artiklar kan också hittas på ezinearticles.com. Hon driver också det Healthy Mothers Social Network på Ning, är Chief Marketing Officer för Talbert Nutrition LLC och är i Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Följ henne på Google+.

Tyckte du att denna information var till hjälp? Klicka här för att visa ditt stöd för tidningen Healthy Mothers.

Länk till det här inlägget: för en hälsosammare diet i 2013, prova lite algea #giveaway

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *