Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Alla vill se ut och känna sig bäst. Efter att mina barn föddes trodde jag inte att jag någonsin skulle få tillbaka min gamla kropp. Min vikt är tillbaka till normal men den lösa huden runt mitt mitt är pinsamt. När jag hörde om New Skineez ™ Skincarewear ™ kunde jag inte vänta med att prova det själv.

Skineez ™ är revolutionerande och extremt bekväma formslitage med naturliga hudvårdingredienser. De flesta formkläder drar bara din hud i stramare. Men Skineez ™ Skincarewear ™ gör mer för din hud genom att leverera leverans av friska och naturliga kosmetiska ingredienser till din hud medan du bär dem.

Tyget i Skineez ™ innehåller mikrokapslar med en balanserad kombination av antikellulitingredienser (retinol, koffein, rött alger-extrakt) med naturliga baserade fuktgivande ingredienser (sheasmör, aprikoskärna, ros höftolja, vitamin E). När du bär din Skineez ™ absorberas dessa ingredienser i din hud och hjälper till att dra åt lös hud snabbare.

Efter att ha bär lårets smalare i en vecka har jag lagt märke till att min hud är mjukare och jag kan säga att det börjar dra åt mitt mitt. Om du verkligen vill se en stor förbättring i din hud rekommenderar tillverkarna av Skineez ™ att du bär deras produkt i åtta timmar om dagen. Efter cirka fem veckor bör du ha enastående resultat.

Skineez ™ är så bekväm och mjuk att du kan bära dem under dina andra kläder och till och med i sängen på natten. Jag älskar min Skineez ™ och vet att om jag fortsätter att bära dem snart kommer jag att ha en stramare, fastare mage.

Skineez ™ säljer online på myskineez.com. Du kan också köpa Skineez ™ på Macys och HSN. En lycklig Healthy Moms Magazine Reader kan vinna en Skineez ™ lårslimare (detaljhandelsvärde 85 $) och en Skineez ™ midja Slimmer (detaljhandelsvärde 75 $). Allt du behöver göra för att komma in är att lämna en kommentar med din storlek (xs, s, m, l, xl, 1x, 2x, 3x) och färgval (svart eller naken) för att komma in. Denna tävling är öppen Till oss invånare endast 18+ och slutar torsdagen den 2 augusti 2012 klockan 8 PST.

*Offentliggörande: Jag fick ett Skineez ™ -banningssats i utbyte mot denna översyn Alla åsikter är korrekta och 100%min. För extra poster:

Relaterat kolloidalt silver för hudvård

Prenumerera på vårt hälsosamma levande nyhetsbrev

Följ mig på Twitter

Prenumerera på tidningen Healthy Moms

Följ den här bloggen med Google Pal Connect

Digg denna tävling

Tweet den här tävlingen

Snubblar tävlingen maila länken till vår webbplats eller den här tävlingen till en kompis (se till att du bcc talbertcascia @ yahoo dot com så jag har bevis på e -posten)

Som The Healthy Moms Magazine på Facebook

Gå med i vår bloggfrogsamhälle

Lägg till tidningen Healthy Moms till din blogroll.

Blogg om denna tävling. Se till att du inkluderar en länk tillbaka.

För varje post inklusive extra poster, vänligen lämna en separat kommentar. Vinnare kommer att väljas slumpmässigt från kommentarerna och e -postmeddelanden som jag får. Tävlingen avslutas den 23 juli 2012 klockan 8 och är öppen för alla i USA. Lämna din e -postadress i dina kommentarer. Alla kommentarer utan e -postadresser kommer att diskvalificeras.

Cascia Talbert är en upptagen bloggare, förläggare, frilansförfattare, onlinehandlare och mor till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historia och lag och en passion för att skriva och hålla sig frisk, startade hon Healthy Moms Magazine 2007. The Healthy Moms Magazine är för närvarande rankad som den bästa hälsobloggen för mammor och har flera hälso -expertförfattare och MOM -bloggare. Fröken Talbert tror att om mödrar är välutbildade i hälsoproblem och hur de kan hålla sig friska, kan de överföra den informationen till sina barn och vända barnens fetma statistik i USA

Fröken Talbert är en presenterad hälsobloggare på wellsphere.com och henneArtiklar finns också på ezinearticles.com. Hon driver också det Healthy Moms Social Network på Ning, är Chief Marketing Officer för Talbert Nutrition LLC och är i Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge.

Relaterat (gör det inte själv hudvård: hem ingredienser du aldrig ska använda i ansiktet

Länk till det här inlägget: drabbas av lös hud med Skineez ™ SkinCarewear ™ #giveaway

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *