Foto: Alexander Dummer | Maila din bebis

Om du är långsam på den konventionella babyboken kan en enkel genväg redan sitta i handflatan (förutsatt att du läser detta på en telefon eller annan liten dator)! Vissa barn är födda med webbadresser som redan är reserverade för dem. Det är bra och allt, men det finns en anledning att få ditt förhandläsande barn online som inte bara handlar om att reservera hans eller hennes internetfastigheter. Om du registrerar ditt barn för en e -postadress kan du skicka meddelanden till hans eller hennes framtida jag.

Alla de saker som du inte skriver i babyboken är kandidater för ett e -postmeddelande till ditt barns framtida inkorg.

Klicka för att tweeta

Kära Julian, idag kastade du ett raseri som ingen annan jag har sett. Du har förvånat mig.

Kära Julian, idag sa du “Mama” på ett sätt som sa till mig att du visste exakt hur man skulle använda det ordet.

Kära Julian, jag är på min första affärsresa bort från dig, och det är inte halvtpå.

Låt oss inse det, handskrift i babyböcker är old school. Skärmbaserad kommunikation är vad våra barn kommer att förvänta sig. Så här kommer deras liv att dokumenteras. Naturligtvis är bloggning om dem ett annat val.

Om du är engagerad i den pappersbaserade metoden kan du kontrollera barnets inkorg då och då och skriva ut dina meddelanden. Eller bara vänta. När dessa män är tillräckligt gamla för att öppna sin inkorg kan de läsa alla anteckningar du ville skicka dem när de var för unga för att förstå. Och förhoppningsvis kommer de inte att se ditt namn i “från” -linjen och klicka på “Detta är skräppost.”

För de av er som överväger URL-alternativet, kom bara ihåg att du kan ha ett annat barn en dag och www.the-nguyens.com kommer att vara mycket mer meningsfullt än www.owen-nguyen.com när Owens lillasyster kommer med.

Har ditt barn redan ett digitalt fotavtryck?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *