Det fantastiska med en nästan niomånaders gammal är att magnifik huvud hanterar som bara skriker “Sätt mig i en spädbarnsjoggare och låt oss se exakt hur snabbt den här saken kan gå. ”

Skicka din partner ut för en kort körning med joggingvagnen såväl som du kan komma ikapp med sömn, telefonsamtal eller läsning. Se till att inspektera med din barnläkare före den allra första resan för någon typ av säkerhetstips.

Jag minns den ultimata njutningen av att skicka min andra hälft för en körning med inte ett barn, men båda !! Jag hade en fullständig ytterligare en halvtimme nästan sömn (efter att ha packat upp alla och gjort några små våfflor för vägen) samt en lycklig dusch innan jag tillverkade pannkakor såväl som bacon utan att enskild kryper upp i benet. Jippie!

Det här är din 42: e svårighet (och du behöver inte ens lämna din säng)! Gilla eller skjut det? Låt oss förstå med alla dessa metoder:

Kommentera nedan med dina vilda äventyr i huset medan spädbarn var på den öppna vägen.

Dela ett foto med oss ​​på Facebook.

Namnge din destination på Twitter eller Instagram samt använda hashtaggen #rookiemoms.

Eller publicera en länk i kommentarerna till din egen blogg Publicera om denna utmaning.

Baby också Youngâ för detta? Låtsas att du är i Paris (förlåt, nu måste du gå ur sängen men Europa väntar) eller väljer ytterligare ett äventyr.

PS om den barnvagnen: Â Min andra hälft såväl som jag ”” Tja, främst honom ”” har kört bob jogging barnvagnar i mycket mer än nio år (6 med det låsta hjulet såväl som 3 med Bob Transformation SE med svänghjulet så jag förstår skillnaden).

Det inlåsta direkthjulet gör att du kan springa snabbt såväl som långt; Du kräver att vända hörn genom att lyfta upp framsidan; Vi har varit betydande fans av detta för både äkta jogging och köruppgifter utomhus. Alec använde för att driva Holden till sin barnbarnsandel under sina extremt verbala unga barndagar.

Svänghjulet gör det möjligt för oss att föra detta bekväma terrängkraftverk av en barnvagn till storstadslivet såväl som överbelastade platser. Den styr snabbt med en hand även runt hörnen. Korgen är en stor storlek (även om den blir blockerad när spädbarn lutar sig) såväl som den ser bekväm ut att jag önskar att den kom i min storlek. Bob SE gör det möjligt för oss att låsa svänghjulet på plats när ALEC eller jag är beredd att springa. Okej, jag är ledsen, jag gushing.

{Läs min fullständiga utvärdering av Bob Revolutionâ om du är på marknaden}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *