som promenerar med IKEA i morse – okej, jag var helt förlorad i labyrinten av billiga europeiska sängkläder, ljusarmaturer och hyllsystem – jag verifierade att det är klokt att föreslå att föreslå En IKEA -resa till de av er som är tur som är tillräckligt online nära en av de 45 USA: s butiker. (Europeiska läsare, hej! Jag förstod inte att du var här! Välkommen! Wilkommen!)

Här är vad föräldrar borde förstå innan de går till IKEA:

{The Great News}

Familjparkering. mycket förväntar sig såväl som att bära en tvååring? Du är inbjuden att parkera bäst framme. leta efter det. Varsågod.

Det helt gratis IKEA -hushållsprogrammet är värt att registrera sig. Det tog mig cirka tre minuter på en kiosk framför butiken för att indikera såväl som ett plastmedlemskapskort var bäst ut. Specifika produkter är rabatterade för medlemmarna. Denna grå bärbara väska var till exempel $ 29,99, men $ 19,99 för IKEA -hushållsmedlemmar. Dessutom fick jag en helt gratis fryst yoghurt den dagen för att registrera mig.

Gratis kaffe eller te för mig. Ytterligare en fördel med medlemskap: helt gratis kaffe eller te under varje se för IKEAs hushållsmedlemmar. Nej, de betalar inte för den här publiceringen – jag är bara riktigt upphetsad. Eller så hade jag lika mycket kaffe, för helt gratis kaffe!

Baby Care Area. Du kräver att du inte glider i en blöjmodifiering på golvdesignändringstabellerna. Det finns speciella platser i butiken för att göra det.

Gratis barnomsorg för pottränad. Det är nästan omöjligt att fatta ett beslut om byråer med en treåring som hänger från benet, så detta är utmärkta nyheter om ditt barn är beredd att spela i en galen anmärkningsvärd färgglad, men ändå smakfull, lekplats i en timme. Det finns ett extremt speciellt fönster för barnomsorgen, liksom det är baserat på höjd. Så om du har ett barn mellan 36 och 48 tum, har du tur (på min regionala IKEA). Webbplatsen säger att barnen är välkomna i Smaland, som ungzonen kallas, från 37 ″ till 54 ″.

Detta lekköksområde är helt könsneutralt som $ 99. Båda dessa höga egenskaper gör det till mitt nya föredragna lekkök. Hoppa över det övre skåpet såväl som det är bara $ 79.
Jag har dockbädden från exakt samma serie, vilket är perfekt om du vill ha en vanlig trägardbädd för lite ung pojke eller flicka. (Se andra hemlagade såväl som Ikea-Hacked Play Kitchens för mindre än $ 50.)

Restaurangen välkomnar såväl spädbarn som småbarn. Det finns massor av barnstolar till hands, lektioner för dem som inte kan sitta i stolen i mycket mer än fem minuter, liksom en mikrovågsugn i situationen det tar dig så lång tid att bli bosatt vid ditt bord att din mat har blivit kall.

Barnen äter helt gratis på tisdagar. Åtminstone gör de på IKEAS som jag har kontrollerat. Vänligen ring samtal framåt, eller var åtminstone inte arg på mig om du slutar kostar fem dollar på din Kiddos mat.

Inga nonsensmöbler. Visst finns det några nyckfulla produkter på showroomgolvet, men om du är i bläddring av en budgetinriktad barnkammare och inte gillar krusiduller, kan jag inte tro på en mycket bättre källa för en spjälsäng, pallar eller till och med en Potty stol som kostar mindre än $ 10.

{Varningarna}

Ta med dina egna väskor. Jag är inte säker på om det här bara är i mitt område eftersom vi har en lag utan plastväskor, men de tillhandahåller inte några väskor eller lådor för att ta med dina saker hem. Var redo. Jag har hamnat vid kassan med mina armar fulla av omslagsrullar såväl som fotoramar som jag var tvungen att ta med till min bil. Idag tog jag med mina två största återvinningsbara livsmedelsbutiker och var extremt nöjd med mig själv.

Åtgärd – såväl som konverterat – hemma. Eftersom vi är dummies när det gäller centimeter här i huset till Brave, nästa gång jag är på ett köpmål på IKEA, kommer jag säkert att förstå exakt hur många centimeter är mellan golvet och mina barns sovrumsfönster. Jag kunde inte fatta ett beslut om en nattduksbord eftersom jag inte förstod vad som skulle i form i det område jag har i åtanke. På europeiskt sätt identifieras också ungdomarna i ungdomarna med centimeter, så bestäm ditt barns madrass också, eftersom det unga barnsängen är så extremt frestande.

Rabatter såväl som freebies åt sidan, IKEA är en fantastisk resa för ett par föräldrar och småbarn. När de var nya vandrare gillade mina barn ingenting mycket mer än att klättra in i en stol, ur en stol och till en till en stol till. Ikea är ett underland av avföringar, soffor, rockare samt futoner som kommer att hålla nyfikna förskolebarn hektiska fram till naptime. Jag föreslår Ikea som helt gratis hemunderhållning men jag är helt säker på att ingen kan gå in där utan att göra ett köp.

RELATERADE: Stig upp samt gå till IKEA med Twin Toddlers; Måla en spjälsäng från Ikea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *