Att vara en ny förälder handlar om överraskningar. Vanligtvis tror jag att Weston kommer att göra en sak, liksom han vänder mina antaganden på deras huvud och gör det totala motsatsen. Förra dagen, till exempel, var vi på väg att tillfredsställa en god vän såväl som hennes spädbarn för kaffe, men vi hade några ytterligare minuter att slösa bort. Han hade sovit i bilen, liksom om den var kylig ute, valde jag att ta på sig polarvirveln och promenera ner på gatan för att se min moster på jobbet. Idealisk möjlighet till total rookie -mödrar Aktivitet #11: Avbryt någons arbetsdag!

Min moster Leslie arbetar i närheten som kontorschef för en tandläkarkontor (min tandläkare, Dr. Lamberg). Nu, i all min tid föräldraskap Weston, har han aldrig när han har sovit i överföringen av bilar. Så jag var redo för det oundvikliga med sina leksaker, filt och flaska … men när jag tog honom ut ur bilen, stannade han och sov! liksom antagande vad? När vi gick snabbt med piskvinden, stannade han och sov! liksom ännu mycket mer galen? När jag stötte på barnvagnen in i tandläkarens dörrram ungefär trettio gånger, stannade han och sov! Jag var bortom chockad.

Min moster var stolt över att se oss och hade några minuter att chatta. Tante Leslie såväl som tandhygienisten cooing över honom, liksom ungen som bara fortsatte att sova. Hela tiden var jag lite orolig för att han skulle vakna, Â bli rädd för var han var så bra som började gråta, men jag gungade vagnen tillbaka och fram och njöt av mina några minuter ur kylan.

Alltid oväntat mig!
Just då kom Dr. Lamberg rusande in från det kyliga och var behagligt förvånad över att se oss. När han talade till oss började Westons ögon fladdra; Mitt hjärta tog ett språng, liksom jag var alla beredda att rulla bort honom och inte genera mig framför min tandläkare. Men han öppnade ögonen, såg min moster, såg mig och började bara titta runt. Han ler inte, men han gjorde inte heller en titt. Jag fortsatte att vänta på den nedre läppen för att börja sin välkända pekare, men han bara lagt stilla, händerna vid sin sida, undangömt under filten och tog in sin omgivning. Tandläkaren började dansa för honom, men min typiskt dumma och fåniga unga stirrade bara vidögda, hans läppar i en direkt linje.

Det är ju en liten värld

Inom några minuter var vår se över. Vi var tvungna att tillfredsställa med min vän, så jag tappade filten under honom, förutsatt att våra kyssar adjö och gick tillbaka till kylan. Jag förstår inte varför jag alltid är så chockad när han inte gråter. Varför förväntar jag mig alltid att han ska gråta? Jag antar att jag förväntar mig att han kommer att vara rädd, chockad eller förvirrad av hans omgivningar och förlora den; Men det gör han aldrig! Det var så bra att lägga till lite extra stil i vår dag genom att se en kärleksfull affär med en hushållsmedlem; Och det var utmärkt för min lite unga pojke att se att världen kan vara stor, men det finns alltid en affär med en gillad en i närheten.

[Alla bilder av Olivia Howells bostadsfastigheter]

Hitta mycket mer spädbarnsaktiviteter med de 52 regelbundna rookie -moderutmaningarna.

Om du redan deltar, använd hashtag #rookiemoms på Instagram eller Twitter så att vi kan applådera varandra på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *