Janette of Sun + Dotter, en personlig köptjänst för nya föräldrar, som jag profilerade förra månaden, har tillhandahållit dessa val för föräldrar som inte vill förlora sitt stora när Spädbarn anländer.

Denna publicering innehåller affiliate -länkar.

1. Morse Code Fashion Jewelry av Coatt: Om du gillar att använda en minnesmärke av din bit ett men namn såväl som initialer är inte din sak, är dessa anpassningsbara morskodarmband såväl som hängsmycken ett helt snyggt tillägg till din Mode smyckesbox. (Breaking News: på Fab.com till en riktigt bra kostnad bäst nu, en version av dessa halsband, inte anpassade med ditt namn på alternativet, men istället andra ord som passar gåva.)

2. Träpussel efter areaware: När spädbarnleksaker börjar göra sin metod med hela huset, är det en livräddare för ditt välredigerade vardagsrum. Jag har denna häst som ligger på en bunt böcker, såväl som mitt barn drar av svansen eller galopperar den runt rymden (eller båda) regelbundet.

3. Espressoskedar: En av mina föredragna hacks i spädbarnsstil ännu! När ditt spädbarn börjar på fasta livsmedel, snarare än att köpa livliga utfodringsskedar som du inte använder länge, köpa en uppsättning espressokedar. När spädbarnet har gått vidare till fullstor silver, anförtros du ett snyggt tillägg till ditt kök. (Redaktörens anmärkning: Kontrollera IKEA eller Amazon!)

4. Bandanna haklappar av hertiginnan och Lion: Bandanna Bibs tjänar så många otroliga syften. De är idealiska för såväl drooly som Spit-Uppy-barn. En livräddare för spädbarn med förkylning. uppenbar för måltid. liksom ett fängslande tillbehör för dag till dag.

5. Kabelörhängen av modernisten: Om du trodde att du var tvungen att sluta använda dangly örhängen medan ditt spädbarn är litet, tro igen. Dessa enkla kabelörhängen stannar såväl som att inte ge spädbarn något att förstå.

6. Max The Raccoon by Hazel Village: Mitt 20 månader gamla barn har inte kopplat sig till en speciell leksak, men hennes favoriter är hennes riktigt kusiga fyllda djur. Hazel Village’s Animals är tillverkade av organisk flanell, de är den perfekta storleken för ett litet barn att sätta i ett huvudlås, liksom de har otroliga kläder såväl som tillbehör som tillägg. På under $ 40 är de en utmärkt kostnadspunkt för sin stil. (Beställ på internet på Barneys)

Tack, Janette!

För att få mycket fler förslag från Janette, indikationen för sitt nyhetsbrev via e -post på http://sunanddotter.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *