En av mina favoritfolk i världen, Ella, är nybörjare till tre månader gamla broderliga tvillingar. Jag har varit mycket glad över att hon skulle gå med i föräldraskap med två små på en gång. Jag bad henne att dela några av hennes hårt tjänade nuggets av visdom och hon gjorde inte besviken. Hon ger dessa förslag till andra tvillingmamas fortfarande i skyttegraven.

Tips att blomstra de första tre månaderna

1. Lämna huset. Jag kan inte spänna tillräckligt hur viktigt det var att driva mig själv att komma ut tidigt. Till att börja med att lämna huset med båda barnen verkade som en oöverstiglig uppgift, när jag gjorde mig själv och dem redo, skulle någon behöva en annan blöjbyte eller till och med nästa utfodring. Det fanns alltid ursäkter för att stanna hemma och inte försöka besöka en vän eller köra ett ärende. Detta överväldigade tillstånd kunde ha utvecklats till en verklig motvilja mot att ta ut dem. Istället insåg jag att jag bara kunde pressa mig lite efter lite, även om det är för en snabb promenad runt kvarteret.

Om du hade sett oss tidigt skulle du aldrig ha trott att dessa barn hade varit ute på restauranger, åkte färjan till Manhattan, varit i livsmedelsbutiker och gick på dagliga promenader. Men vi tvingade oss från vår komfortzon lite åt gången och jag är så glad att vi gjorde det. Jag tror att detta är sant för alla nya mödrar och, dubbelt så för tvillingmamma!

2. Säg ja till ger hjälp. Under de första månaderna tar alla och alla ger människor att ta med mat. Med två barn har jag aldrig tid att laga mat och äta, även med min man hem eftersom en av oss tenderar till ett barn som helst. Även tills vi fick tag på det, begärde vi hjälp för bad. Nu hanterar vi allt, men med två barn under de första dagarna uppskattade vi verkligen hjälpen: två personer för barnet badade, klädda, förändrade och en för att ta hand om det andra barnet!

Vi fann att extra händer är till stor hjälp med två barn var som helst vi behöver för att helt ta hand om ett barn, som barnläkare. Detta är en av de väsentliga skillnaderna mellan att ta hand om flera barn kontra en.

3. Splurge på de små sakerna som sparar tid och ansträngning. Till exempel kommer min formel i en redo att mata vätska, så jag håller det i min blöjväska och sparar pulvret hem. Medan blandning av formel på språng kanske inte verkar som en svårighet, kan det vara när jag har två gråtande hungriga barn och håller en av dem. Att kunna öppna och hälla gör en stor skillnad. Ditto för en flask varmare. Jag vet inte om jag skulle ha fått detta med ett barn men med två är det ett måste.

4. Följ dina instinkter. Många människor lovar av tvillingar modergrupper som en resurs. Men jag känner att jag har mina händer fulla och låter mig inte känna mig skyldig för att inte gå med i en. Medan jag är säker på att jag skulle dra nytta av, kände jag att det var en annan sak som jag inte kunde ta hand om på min att göra -lista och av den anledningen blev det en spänningspunkt snarare än en hjälp. Vid någon tidpunkt kommer jag eventuellt att få detta att hända men nu är det bara inte en prioritering och vi mår bra.

Bästa redskap för huslivet med tvillingar

1. Barnvagnar: Vi använde det dubbla snap n valde för bilstolarna och håller med om att det är lite björn till manöver men det har varit en livräddare för att komma till och från bilen eftersom vi är i ett hus så måste gå till parkeringsgarage. Denna barnvagn var en av de enda saker jag kunde hantera att lyfta in i bilen efter min C-sektion; Och tvillingmödrar är mycket mer benägna att ha en C-sektion.

Jag älskar kärlek älskar Bumbleride indie tvilling. När mina barn blir äldre är jag stolt över att avveckla det dubbla Snap n -gå och börja använda MacLaren Twin Techno.

Jag uppskattar också att ha en enda barnvagn eftersom det finns tillfällen när det är bra att dela och erövra. Nyligen gick jag till en lunch och tog vår dotter medan jag lämnade vårt barn med min man. Eftersom han hade en enda barnvagn kunde de tillbringa dagen utanför. Detta är också bra för ärenden: att ta ett barn till stormarknaden är mycket enklare än två.

2. Sovarrangemang: Vi älskar vår Arms räckvidd med-sleeper. Vi hade barnen där tillsammans de första månaderna, och det var ett måste för oss i vår lägenhet med två sovrum. En fördel här är att barnen är tillsammans. Eftersom Pack N -lekmadrassen inte stöds i mitten, säger många tvillingmödrar att två barn får den att grotta och barnen rullar in i mitten mot varandra. Detta är inte vad som helst en fråga i co-lleeper.

En annan punkt på sömn: Det finns olika spjälsängar och sömnpositioner tillgängliga för spädbarn med justeringsproblem eller plattade huvuden. Den här typen av problem kan vara mycket vanligare för tvillingar eftersom de är så mycket mer trånga i livmodern.

3. Omvårdnadskuddar: Jag önskar att jag inte köpte en ammande kudde innan jag visste hur vi alla gillade det. Jag fick min Brest -vän tvillingkudde bara för att upptäcka att jag mycket föredrog att mata en baby åt gången. Den kudde är enorm och jag har knappt använt det som ett resultat;Jag skulle hellre ha haft en enda boppy eller använt ingenting alls.

4. Andra produkter: Jag är lättad över att vi har tillräckligt med reservdelar för omslaget till omklädningsbordet och ark. Med två barn är det oerhört troligt att någon kommer att smutsa absolut allt praktiskt taget varje dag. Om möjligt, ha en i användning, en för lådan och en för tvätten.

Jag fann att de söta snygga blöjpåsarna helt enkelt inte är tillräckligt stora. Jag älskar min Skip Hop Duo Deluxe. Det kändes enormt i butiken bredvid alla andra. Men det fylls snabbt när jag lägger till två uppsättningar om blöjor, två kläder, två filtar, etc. Den har fantastiska fickor och fack, och det har en rem att bekvämt knäppas på baksidan av den dubbla barnvagnen. Och det är könsneutralt.

5. Gå könsneutral: Med multiplar måste min partner vara särskilt praktisk. Att ha könsneutrala saker hjälper honom att må bättre med vår utrustning när han är ute. Våra barnvagnar och blöjpåsar är väldigt icke-giriga, vilket är till hjälp eftersom vi har en ung pojke och en flicka och också för att min man verkligen gillar dem alla.

Tack Ella för att du delade dina erfarenheter för Twins Week. Jag kommer helt att hålla käften om Mothers Group -saken.

[Foto av tvillingar mindre än en vecka gammal som erbjuds av Farrah.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *