fastnat på soffomsorgen under många av dagen? Då är själva skålen den perfekta metoden att tillbringa eftermiddagen.

Standarder för mat är så låga för denna speciella dag, det är en perfekt chans att bjuda in kompisar utan hostess stress. Titta bara inte på Pinterest för idéer. Köp istället pizza såväl som konstnärligt organisera ost, kex, kringlor och öl. Gjort.

Den riktigt ambitiösa kan göra en enorm miljövänlig sallad. De som väljer förmåner kan köpa ett bricka med klippta grönsaker.

Här är mina skålupplevelser genom åren.

Med ett spädbarn. Jag organiserade en plats för mig själv att sitta så att min förmåga att amma i ett utrymme fullt av människor inte är en stor sak. (Jag satt i första raden med ryggen till nästan alla.) Min fästman hanterade all mellanmålsmat och öl. För extra underhållning låter vi människor pröva en spädbarnsbornleverantör med vårt spädbarn i den.

Med ett barn. TV på medan vårt värdefulla påtagliga barn är vaken? Ja vi gjorde. Se till att TV: n är ordentligt fastspänd på väggen eller möblerna. För småbarn.

Med en förskolebarn såväl som ett spädbarn. Jag skulle vilja vara tillbaka på soffan, men det här är min andra gång på moderskap, så jag kan verkligen gå runt hemmet medan jag ammar ett barn. Människor som växlar tar bitungarna utanför för att tappa av sin energi. Åtminstone alla kan äta pizza nu. En skål med spädbarns morötter, skivade äpplen samt några mandlar på soffbordet höjer denna måltid till väl avrundade.

Med en Gradeschooler såväl som en förskolebarn. Några av barnen kan verkligen spela i ytterligare ett utrymme utan tillsyn. Wow! När de hör högt jublande från sina föräldrar i intressanta ögonblick av spelet, kommer de springande in för att kräva, “Vad hände?” Vi lägger ut fotbollsmän för dekoration. Vi serverar lasagne såväl som pizza, liksom jag verkligen gjorde båda eftersom jag inte längre har ett barn som hänger från mina lemmar när jag är i köket.

Med två Gradeschoolers. De kompisar som är inbjudna är hushållen med unga pojkar min sons ålder, var och en med lite syskon inom ett år efter min dotter. Vi har en prislåda för dem som korrekt förutser poäng i slutet av varje kvartal. Jag har gjort järn-on-t-shirts med laglogotyper för alla i mitt hus.

Mitt barn förstår mycket mer om fotboll än många av gästerna. Mitt barn är praktiskt taget också där. Eftersom jag inte ger en skit om fotboll, ifrågasätter jag exakt hur detta slutade vara min sak.

Bjuds in någonstans för mycket skålskådning? Känn dig helt fri att ta fotbollsbruna konceptet från mig såväl som Scarlett som ditt bidrag.

Fotbollsfanatiker? Jag är konsumerad med den här fotbolls -Onesie, bara $ 9,99 på Zulily från och med detta skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *